'Tecavüz hikaye' dedi ama inandıramadı!

Bu konuyu okuyanlar

spybot

Müdavim
Emektar
Katılım
1 Kasım 2008
Mesajlar
47,206
Reaksiyon puanı
629
Puanları
113
194348.jpg

16 yaşındaki kız üvey babasını hapse yollayn ifadelerinin 'hikaye' olduğunu söyledi ama...



Samsun'da üvey kızı 16 yaşındaki S.Ö.'ye tecavüz ettiği iddiasıyla 15 yıla kadar hapsi istenen tutuklu sanık 55 yaşındaki Mehmet Ö.'nün 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmasına başlandı.

Üvey babasının kendisine uçucu madde koklattıktan sonra tecavüz ettiğini ileri sürüp bunu rehber öğretmenine anlatan lise öğrencisi S.Ö., duruşmada şikayetçi olmadığını söyledi. Genç kız, "Hakkımda okulda çıkan dedikodu nedeniyle rehber öğretmenim beni çok sıkıştırdı. Ben de ondan kurtulmak için böyle bir hikaye uydurdum. Üvey babam bana bir şey yapmadı" dedi. Sanık Mehmet Ö. ise "Yanlış şeyler yapmasın diye kendisini kısıtladığım için bana iftira atıyor" diye konuştu. Mahkeme, sanığın tahliye talebini kabul etmeyerek S.Ö.'nün rehber öğretmeninin dinlenmesi için duruşmayı erteledi.
Samsun'da lise öğrencisi S.Ö. geçen yıl ocak ayında, rehber öğretmenine üvey babasının kendisine uçucu madde koklatarak etkisiz hale getirip tecavüz ettiğini söyledi. Bunun üzerine öğretmen polisi aradı. S.Ö., polise verdiği ilk ifadesinde zaman zaman uçucu madde kullandığını anlattı. Üvey babası Mehmet Ö.'nün otomobille kendisini bir arkadaşının evine götürüp madde koklattıktan sonra tecavüz ettiğini söyleyen S.Ö., üvey babasının kimseye söylememesi için kendisini tehdit ettiğini ileri sürüp, şikayetçi oldu. Gözaltına alınan Mehmet Ö., çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
'Hürriyeti tahdit ve cinsel istismar' suçlarından 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle Samsun 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan Mehmet Ö., savunmasında S.Ö.'ye tecavüz etmediğini söyledi. S.Ö.' nün annesiyle 8 yıldır evli olduklarını belirten sanık, "Kendi öz kızım gibidir. Biraz başına buyruk. Yanlış şeyler yapmasın diye kendisini uyardım. Kısıtlamalar yaptım. O yüzden bana iftira atıyor" dedi. Duruşmaya katılan kızın annesi 56 yaşındaki Menekşe Ö. de kızının yalan söylediğini ve eşinden şikayetçi olmadığını söyledi.
'ÖĞRETMEN SIKIŞTIRINCA HİKAYE UYDURDUM'
İfadesinde, üvey babasıyla arasında sorun olmadığını sadece zaman zaman tartıştıklarını belirten S.Ö., okulda hakkında çıkan 'üvey babasıyla ilişkisi var' dedikoduları yüzünden rehber öğretmeninin kendisini sıkıştırdığı söyledi. S.Ö., "Beni çok fazla sıkıştırınca, ondan kurtulmak için böyle bir hikaye uydurdum. Üvey babam bir şey yapmadı. Sadece öğretmenimin beni sürekli sıkıştırmasından kurtulmak istedim. Çok pişmanım" diye konuştu.
Mahkeme, sanığın tahliye talebini kabul etmeyerek S.Ö.'nün rehber öğretmeninin dinlenmesi için duruşmayı erteledi.


internethaber
 

mr_rain

Müdavim
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
23,957
Reaksiyon puanı
441
Puanları
83
Senin gelecekte ne ha**t olacağın şimdiden belli....
 

Son mesajlar

Üst