Ata ve Özge tatlı bir çift oldu!

Bu konuyu okuyanlar

AliA

Müdavim
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,457
Reaksiyon puanı
527
Puanları
0
Oyuncu Bülent Şakrak boşandığı eşi Özge Borak’ın Ata Demirer’le ilişkisi hakkında konuştu: “Özge dünyanın en güzel kadını, Ata da Türkiye’nin önemli bir ismi. İnşallah evlenirler, tatlı bir çift oldular. Onların adına sevindim”.

220220112142551547442.jpg


Cem Özer’in boşandığı eşi Nurgül Yeşilçay’ın Mithat Can Özer ile ilişkisi hakkında yaptığı açıklamaların bir benzerini oyuncu Bülent Şakrak eski eşi Özge Borak için yaptı. Şakrak, eski eşinin ünlü şovmen Ata Demirer ile ilişkisi hakkında VATAN’a konuştu:

220220112142551547442_3.jpg


- “Eyvah Eyvah 1”de üçümüz birlikte rol aldık. Hep beraber oturur kalkar, sohbet eder çok eğlenirdik. Şimdi Ata ve Özge sevgili oldu ve bence harika da oldular, harikalar. Çok tatlı bir çift oldular. Sizce de tatlı değiller mi? Özge dünyanın en güzel kadını, Ata da çok başarılı, Türkiye’nin önemli isimlerinden biri. Onların ilişki yaşamalarından daha doğal ne olabilirki. Onların adına çok seviniyorum. İkisini de ayrı ayrı seviyorum.

- Özge ile bir evlilik denedik ama olmadı. Aslına bakarsanız etik olarak şimdi benim onun Ata ile ilişkisinin içine girmem hiç doğru değil. Bu yüzden de ilk ve son kez konuşuyorum. Özge çok iyi bir insan, özünde de iyidir. Ata ile ilişkisi de biz evliyken başlamadı. Bunun tersini söylersem Özge’ye haksızlık yapmış olurum. Ona bu konuda sonsuz kefilim. Böyle bir şey hissetmedim, bunun altına imza atarım. Ayrıca bu gönül meselesidir, aşktır. Hayatta böyle şeyler de oluyor, olabilir de. Zaten ilişkiler nasıl başlıyorki. Aynı ortamda kadın ve erkek birbirini görüyor arada bir elektriklenme oluyor. Bu sıradan insanlar için de böyle değil mi?

- Onlar birbirlerini istiyorlar, ben de onların mutlu olmasından başka bir şey istemem. Evlenirlerse de çok mutlu olurum. Çünkü ben de yeni bir ilişki yaşıyorum ve özel hayatımda çok mutluyum.

- Ata ile Özge’nin ilişkisini gazeteden öğrendim. Açıkçası şaşırmadım, niye şaşırayım. Hayatın içinde böyle şeyler olabilir dedim. Sonuçta iki insan, kadın ve erkek. Neden olmasın?

- (Eyyvah Eyvah 2’de rol almamasıyla ilgili olarak) O dönemde yurt dışı turum vardı. Sonra bu iptal oldu. Onlar da bana filmin sonunda yer vermek istedi ama o sırada da reklam filmi çekimim vardı.

Vatan
 

Silence

Müdavim
Emektar
Katılım
29 Nisan 2009
Mesajlar
7,786
Reaksiyon puanı
49
Puanları
48
vay be geniş mezhep diye buna derim ben :)

Eski sevgilimin bile bi başkasıyla olmasına dayanamam kaldıki eski eşim vuuu :D Ali kaptan gibi olurum herhalde
 

mr_rain

Müdavim
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
23,957
Reaksiyon puanı
441
Puanları
83
4 gidiş, 4 geliş.. Genişliğe bak !!
 

temjelis

Asistan
Katılım
24 Mayıs 2010
Mesajlar
262
Reaksiyon puanı
5
Puanları
0
Gerçekten baya genişlermiş. Ne diyim Allah muaffak etsin hepsini...
 

clients

Müdavim
Katılım
25 Ağustos 2010
Mesajlar
3,082
Reaksiyon puanı
36
Puanları
48
neresi genişlik. boşandıgın eşin başkasıyla gezip dolaşamazmı , boşandıgına göre senın onun üstünde bir hakkın yok. helal olsun adama , eski eşi hakkında kötü bir laf bile etmedi.
 

kowalskii

Müdavim
Katılım
31 Ekim 2010
Mesajlar
3,056
Reaksiyon puanı
24
Puanları
38
Ne desin adam... Bence çok iyimser bile konuşmuş. Ayrılmışlar, arkalarından kötü konuşmak istememiş. :)
 
Üst