- Katılım
- 14 Nisan 2010
- Mesajlar
- 8,771
- Reaksiyon puanı
- 500
- Puanları
- 113
- Yaş
- 35
HAZIRLANIŞI:
Pasta tabanınızın birinci katı yarım çay bardağı süt veya şekerli su ile nemlendirilir. Birinci kata kakaolu krema veya krem şanti sürülür, isteğinize göre muz, kivi, çilek, vişne, vb. döşenir ve üst kat kapatılır, ikinci kata süt veya krem şanti ile nemlendirilerek, üst kısmı veya yanları krema veya krem şanti ile kaplanır, isteğinize göre üstü fıstık, fındık, çikolata parçaları, kakao, hindistancevizi rendesi vb. süslenebilir. Buzdolabında 30 dk. dinlendirildikten sonra pastanız servise hazırdır.
(Ben yaparken içine puding kullandım.Pudingin sütünü az koyarak kıvamını koyu yaptım.İçine muz dizdim.Dışı da krem şanti)
Afiyet olsun