Kedi Vahşeti

Bu konuyu okuyanlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bybarut

Asistan
Katılım
7 Mart 2007
Mesajlar
377
Reaksiyon puanı
4
Puanları
0
İzmir'de Kedi Katili Yakalandı

Ekli dosyayı görüntüle 5890Önceki gece İzmir'in Bornova ilçesinde bir büfecinin baktığı kediyi kafasına basarak canice öldüren ve bütün Türkiye'yi ayağa kaldıran 21 yaşındaki şahıs, Bornova Asayiş Ekipleri tarafından yürütülen çalışma sonucu yakalandı.


Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinden beri Tunceli nüfusuna kayıtlı olan ve Ege Üniversitesi'nde okuyan U.G.(21) isimli gencin evinin önünde bekleyen polis, genci evine geldiği sırada kıskıvrak yakaladı. Polis otosunun içinde olayla ilgili konuşan U.G., o gece çok alkollü ve ne yaptığını bilemez durumda olduğunu söyledi. Ayrıca, öldürdüğü kedinin pitbull cinsi köpeğine saldırdığını iddia eden U.G., bu yüzden kedinin saldırgan halinden etkilendiğini söyledi.
1 yıldır öldürülen kediye baktığını ifade eden büfeci Emre Baran ise yaşadıkları olaydan son derece üzüntülü olduğunu söyledi. Sabah dükkanını açmak için geldiğinde yerde kan izini gördüğünü ve hemen kamera kayıtlarına baktıklarını belirten Baran, "Gördüğümüz manzara karşısında şaşkına döndük. Zaten kedimiz çok yaşlıydı. Daha önce bir araba çarpmıştı ve dişleri yoktu. Bizde ona sahip çıkmıştık. Her gün yemeğini verir yanımızda barınmasını sağlardık. Bunu yapan bir insan olamaz. Bir hayvana bunu yapan insana neler yapar" dedi.

HUKUKİ OLARAK CEZASI YOK
Çevredeki vatandaşların tepkisiyle karşılaşan U.G., pitbull köpeği ve arkadaşıyla birlikte polis otosuna bindirilerek Bornova Merkez Amirliği'ne götürüldü. Türk Ceza Kanunu'na göre yapılan hareketin suç karşılığı olmaması nedeniyle olaya Kaymakam'ın olaya el atacağı öğrenildi.
http://www.myguncel.com/izmirde-kedinin-basini-ezen-vijdansizin-goruntuleri-videolu-izle.html
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst