Tv Ekranlarında Sinema Kuşağı

Bu konuyu okuyanlar

Darknes$

Müdavim
Emektar
Katılım
13 Haziran 2008
Mesajlar
17,955
Reaksiyon puanı
351
Puanları
83
[SDNTV3]http://cubecdn.startv.com.tr//StarTV/Tanitim/miniplayer/neseliayaklar4ekm-pzt2000.flv[/SDNTV3]



Filmin Konusu

Neşeli Ayaklar, Antartika'da geçen bir komedi macera filmi. Antartika'da yaşayan İmparator peguenlerinin her birinin ruh eşini bulmak ve etkilemek için bir Kalbe Seslenen Şarkısı olmalıdır. Ve bir gün bu toplulukta şarkı söyleyemeyen bir penguen dünyaya gelir. Kahramanımız Memphis ve Norma Jean'in oğlu Mumble dünyanın en kötü şarkıcısıdır. Ancak, nasıl olduysa kendisi çok iyi tap dansı yapar.

Tüm dünyada hem küçükler hem de büyükler tarafından merakla beklenen, İmparator Penguenlerinin Antartika'daki maceralarını konu alan bu animasyon hafta sonunda ABD'de en çok izlenen film oldu. Büyük küçük herkesin yoğun ilgisi ile Neşeli Ayaklar yaklaşık 42,3 Milyon Dolar (yaklaşık 61,4 Milyon YTL) hasılat elde etti.

Yayın Tarihi: 4 Ekim Pazartesi
Yayın Saati: 20:00
STAR TV
 

Darknes$

Müdavim
Emektar
Katılım
13 Haziran 2008
Mesajlar
17,955
Reaksiyon puanı
351
Puanları
83


6 EKİM ÇARŞAMBA 20.30 HABABAM SINIFI MERHABA FOX TV

Oyuncular: Mehmet Ali Erbil, Şafak Sezer, Halit Akçatepe
Yıl 2003, eski Hababam Sınıflarının okulu olan Özel Çamlıca Lisesi hala eğitim ve öğretime devam etmektedir. Okul sahibi vefat etmiş, okulu oğlu Deli Bedri tarafından işletmektedir. Okuldaki Hababam geleneği de tüm hızıyla devam etmekte ve okuldaki tüm öğretmenler bu sınıftaki öğrencilerin binbir türlü oyunlarından yılmış kaçacak yer arar olmuşlardır. Tüm bunları fırsat bilen Deli Bedri lakaplı okul sahibi okulu kat karşılığı müteahite satıp yerine plaza yapılmasını arzulamaktadır. Onun bu hayalinden haberdar olan okul müdiresi Fatoş Hoca okulun satılma bahanesi olan Hababam Sınıfı ile mücadele edebilmek için eski Hababamcılardan yardım ister. Tulum Hayri, Hayta İsmail ve Güdük Necmi aralarında konuşur ve Güdük Necmi’yi okula sahte Rehberlik Öğretmeni olarak yollamaya karar verirler.Okula elinde sahte belgelerle gelen Güdük Necmi bir süre sonra Hababam Sınıfı’na gerçek kimliğini açıklar ve Hababamcılarla işbirliği yaparak Deli Bedri ile mücadele etmeye başlarlar. Sınıfın içinde ise yeni tiplemelerimizi görürüz. Sınıfın yakışıklısı Matkap Emre (M. Ali Alabora), her gece herkes uyuduktan onra okuldan kaçmakta ve sabaha karşı geri gelmektedir. Sınıf arkadaşları ise onun çok çapkın olduğunu düşünmekte ve dışardaki yaşadıklarını merak etmektedirler. Emre’nin aşık olduğu sevgilisi Arzu ise Emre’nin kendisi dışında neler yaptığını merak eder ve erkek kılığında okula kayıt yaptırır. Kız İsmail lakabı takılan Arzu’nun en büyük yardımcısı ise okul sahibi Deli Bedri’nin Hababam Sınıfı’nda okuyan oğlu Casus Ercü’dür. Olaylar Deli Bedri’nin okulu sattığını söylemesiyle tırmanır ve herkesi çok büyük bir bir süpriz bekler.


---------- Post added at 19:00 ---------- Previous post was at 18:58 ----------

TEHLİKELİ YOLCULUK



“TEHLİKELİ YOLCULUK” 5 Ekim Salı akşamı saat 22.15'te Kanaltürk sinema kuşağında…


Avustralya'nın Sydney kentinden havalanıp Los Angeles'e gitmekte olan bir Boeing 747 uçağındaki 300 kişi, büyük bir tehdit altındadır. Uçağa ölümcül bir gaz içeren bir bomba yerleştirilmiştir ve bir saat içinde patlayarak herkesi öldürecektir. Gazın 1995'te Tokyo'da bir metro istasyonunda çok sayıda insanı öldüren SARİN adlı gaz olduğundan şüphe edilmektedir. Ve zaman azalmaktadır.
Tür : AKSİYON / DRAM
Yönetmen : DAVID WORTH
Orijinal İsmi :
NOWHERE TO LAND
Yapım : 2000
Oyuncular :
JACK WAGNER, CHRISTINE ELISE, JAMES SIKKING, MARK LEE, RACHAEL BLAKE, HELEN THOMSON, DAMIAN PIKE

---------- Post added at 19:02 ---------- Previous post was at 19:00 ----------

MAVERICK

“MAVERICK” 5 Ekim Salı 19.50'de Kanaltürk Sinema kuşağında…



Nehirde bir teknede yapılacak olan poker turnuvasına katılacak olan Maverick (Mel Gibson), yarışmaya katılmak için gerekli olan parayı tamamlamaya çalışırken usta hırsız Anabel (Jodie Foster) tarafından soyulur. Ancak Anabel bu sefer sert kayaya çarpmıştır. Çünkü Maverick Anabel'in peşini bırakmaz. Karşılıklı atışmalar ve ortak bir amaç için çalışmaları bilinçsiz olarak Anabel ve Bret Maverick'i yakınlaştırır.
Tür : WESTERN / MACERA / KOMEDİ
Yönetmen : RICHARD DONNER
Orjinal Adı : MAVERICK
Yapım : 1994
Oyuncular : MEL GIBSON, JODIE FOSTER, JAMES GARNER, GRAHAM GREENE, ALFRED MOLINA, JAÖES COBURN

[sdntv]http://video.kanalturk.com.tr/arsiv/sinema/maverik_5ekim.flv[/sdntv]
 

Darknes$

Müdavim
Emektar
Katılım
13 Haziran 2008
Mesajlar
17,955
Reaksiyon puanı
351
Puanları
83
Tuzak

718-cut348x180.jpg


Yönetmen Don E. FauntLeRoy

Oyuncular Steven Seagal - Anthony 'Treach' Criss

Yapım Yılı 2005

Doğru bir hayata dönmeye çalışan eski hırsız Harlan Banks (Steven Seagal) kendisini tuzağa düşürüp hapse attıranlardan intikam almak için yemin eder. Tehlikeli oyunların içine giren Banks bir taraftan da kız arkadaşını olaylardan uzak tutmaya çalışmaktadır.

Tuzak
20:45
Cine5

---------- Post added at 15:33 ---------- Previous post was at 15:32 ----------

9 EKİM CUMARTESİ 22.15 DA VINCI ŞİFRESİ ( THE DA VINCI CODE )

315.jpg


Oyuncular: Tom Hanks, Audrey Tautou, Jean Reno
Simgebilimci Profesör Robert Langdon'a bir toplantı için Paris'tedir. Gece oteline gelen bir telefon ile polis tarafından Louvre Müzesi'ne çağrılır. ''İsa'nın Son Yemeği''nin sergilendiği salonda bir cinayet işlenmiştir. Kanının son damlasıyla cinayet mahalline şifreli ipuçları bırakan kurban, Langdon'u aynı gün telefonla aramış bulunan müze müdüründen başkası değildir.

Polis müfettişi Bezou Fache için Langdon sadece şifreleri çözecek isim değil, potansiyel katilin ta kendisidir. Fransız polisinin şifre çözme uzmanı genç ve güzel Sophie Neveu olaya karıştığında, herşey göründüğünden çok daha karmaşık ve tarihin akışını değiştirebilecek bir sırrın etrafında düğümlenmeye başlayacaktır.

---------- Post added at 15:42 ---------- Previous post was at 15:33 ----------

"UÇUŞ PLANI”, 8 Ekim Cuma akşamı saat 19.50’de Kanaltürk sinema kuşağında…



Yakınlarını yeni kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan bir anne, yanında küçük kızıyla beraber Berlin'den Amerika'ya uçmaktadır. Yolculuğun bir noktasında küçük kız ortadan kaybolur. Anne telaşa düşerek çevresindekiler ve mürettebattan yardım ister. Ancak uçaktaki hiç kimse böyle bir kızın varlığını hatırlamaz gibi görünmektedir.

[SDNTV]http://video.kanalturk.com.tr/arsiv/sinema/ucusplani.flv[/SDNTV]

Ödüller: ASCAP Award Top Box Office Films
Tür : GERİLİM / DRAMA
Yönetmen : ROBERT SCHWENTKE
Orjinal Adı : FLIGHTPLAN
Yapım : 2005
Oyuncular : ODIE FOSTER, PETER SARSGAARD, SEAN BEAN, KATE BEAHAN, MICHAEL IRBY, ASSAF COHEN, SHANE EDELMAN
 

Darknes$

Müdavim
Emektar
Katılım
13 Haziran 2008
Mesajlar
17,955
Reaksiyon puanı
351
Puanları
83
10 EKİM PAZAR 23.30 TELEFONDAKİ YABANCI ( When a Stranger Calls ) FOXTV

147.jpg


Oyuncular: Camilla Belle, Tommy Flanagan, Katie Cassidy
Lise öğrencisi Jill Johnson sıradan bir bebek bakıcılığı işi için gözlerden uzak bir tepede, güzel bir evdedir. Çocukları uyuttuktan sonra, kapıları kilitleyip alarmı çalıştırdıktan sonra evde tek başına kalmıştır. Ama bir yabancı tedirgin edici bir şekilde defalarca telefondan arayarak ''çocukları kontrol etmesini'' söyleyince, Jill paniğe kapılır. Genç kız arayan numarayı takip ettirip aramaların evin içinden yapıldığını öğrendiğinde korkusu dehşete dönüşür. Evden sağ çıkmak istiyorsa, Jill’in savaşmak için tüm gücünü toplaması gerekmektedir.

-

3b4da8ea0.jpg


22:30 - 00:30 / Sinema|Yabancı Sinema|Gerilim
Dil: Türkçe
İkili Oyun
One Way
STAR TV

New York’un en ünlü reklam ajansının çapkın ve başarılı yöneticisi olan Eddie patronunun kızı Judy ile nişanlıdır. Eddie bir sabah özel sekreteri ve arkadaşı olan Angelina’nın, Judy’nin kardeşi Anthony tarafından tecavüze uğradığını öğrenir. Kendi kusursuz imajını korumak ve evlilik planının tehlikeye girmesini önlemek için mahkemede Anthony lehine yalan ifade vermek zorunda kalır. Bu olay Eddie’nin hayatındaki felaketlerin başlangıcı olur. Hatta işlemediği bir cinayet için suçlanır. Gerilim dolu dava sürecinde Judy’nin ailesinin yıllardır sakladığı sır ortaya çıkar ve Eddie ile Judy’yi kendileriyle hesaplaşmaya ve söyledikleri yalanların sonuçlarına katlanmaya zorlar.

-

KUTUP MACERASI

"KUTUP MACERASI" 10 Ekim Pazar akşamı saat 19.50'de Kanaltürk Sinema kuşağında…

Tecrübeli kurtarma rehberi Jerry Shepard, Antarktika’nın zorlu koşullarına rağmen bir gruba daha önderlik etmektedir. Ancak ölümcül bir kazadan sadece köpeklerini terk ederek kurtulabilir. Yine de hayattaki en büyük dostlarını o kadar da kolay feda etmeye niyeti yoktur. Maceraperest ve güzel pilot Katie’nin de desteğiyle benzeri görülmemiş bir kurtarma operasyonuna girişmeye hazırlanmaktadır. Üstüne üstlük Antarktika’da yüzyılın en büyük kar fırtınası adım adım yaklaşmaktadır.


34418.jpg


Tür : MACERA / AİLE
Yönetmen : FRANK MARSHALL
Orijinal İsmi :
EIGHT BELOW
Yapım : 2006
Oyuncular :
PAUL WALKER, JASON BIGGS, BRUCE GREENWOOD, MOON BLOODGOOD, WENDY CREWSON, GERARD PLUNKETT
 

Darknes$

Müdavim
Emektar
Katılım
13 Haziran 2008
Mesajlar
17,955
Reaksiyon puanı
351
Puanları
83
13 EKİM ÇARŞAMBA 20.15 FOXTV SON OSMANLI YANDIM ALİ



Oyuncular: Kenan İmirzalıoğlu, Cansu Dere, Emin Boztepe
Tarih 13 Kasım 1918... Düşman donanması Boğaziçi'ne demirlemiş... Manzara Vahim... İstanbul İşgal Altında!
Aynı gün Haydarpaşa Garı'nda, trenden genç bir Paşa iner. Suriye cephesinden dönüyordur... Boğazı geçerken vahim manzarayı yani düşman gemilerini görür. Herkes çaresizlik içindedir. İstanbul'un üzerinde kara bulutlar geziyordur ama o, ''Geldikleri gibi giderler'' der!
Çünkü O, Anafartalar Kahramanı Mustafa Kemal Paşa'dan başkası değildir.
Aynı tarihlerde, İstanbul sokaklarında donanmadan terhis edilen bir bahriye çavuşu vardır. O da Tahtacızade'lerin Yandım Ali'sidir.
Yandım Ali, Bahriye Mektebinden kaçak, donanmadan terhis, yıllarca cephelerde savaşmış ve memleketin kurtuluşundan ümidi kesmiş bir külhan beyidir.. Evli bir sevgilisi vardır. Tek hayali biraz para kazanıp sevgilisini kaçırmak ve Viyana'ya gitmektir. Ancak Yandım Ali'nin yolu bir gün Mustafa Kemal'le kesişir. Ve o anda fikri değişir.
Sokaklarında düşman zulmünün kol gezdiği öyle bir ihanet içindedir ki memleket, kimin kimi sırtından vurduğu belli değildir. İhanet doğan güneş gibi sessiz ve batan gün gibi çabuktur artık. İşte bu ihanetler içinde Yandım Ali, vatanın kurtuluşunun elzem olduğunun farkına varır...
 

Darknes$

Müdavim
Emektar
Katılım
13 Haziran 2008
Mesajlar
17,955
Reaksiyon puanı
351
Puanları
83
19 EKİM SALI 23.45 FOX TV SALKIM HANIMIN TANELERİ



Oyuncular:Hülya Avşar, Zafer Algöz, Güven Kıraç
Nimet ve Durmuş, Niğde'den İstanbul'a göç ederler ve Durmuş'un memleketten arkadaşı Bekir'in yanına sığınırlar. Bekir, Halit Bey'in hanının odabaşılığını yapmaktadır. Bekir, Durmuş'a handa iş bulur. Ancak hamallık yaparak hayatını kazanmak Durmuş'un hırslarına uygun değildir. O, Halit Bey'in sahip olduğu herşeye göz dikmiştir. Konağa, handaki dükkanlara ve metresi Nefise'ye... O günlerde çıkarılan Varlık Vergisi nedeniyle Halit Bey, bakımevinde tedavi gören sevgili karısı Nora'ya öngörülen vergiyi ödeyebilmek için mallarını elinden çıkarmaya başlar. Kayınbiraderi Levon ise Aşkale'ye sürgüne görderilir. Varlık Vergisi herkesin kaderini etkilemeye başlamıştır.




GÖNÜLSÜZ KORUMA

"GÖNÜLSÜZ KORUMA" 18 Ekim Pazartesi akşamı saat 19.50'de Kanaltürk sinema kuşağında…

Doug Chesnic (Cage), geleceği parlak genç bir gizli servis ajanıdır. Yeni görevi, eski ABD başkanlarından birinin dul eşini korumaktır. Ancak, ilk bakışta rahat ve kolay gibi görünen bu görev, kaprisli ve detaycı Tess Carlisle’la (MacLaine) tanışınca gezegenin en çetin ve zoraki görevlerinden birine dönüşür. Tess’in kuaför sorunu, Doug’ın listesinde yer alan ve en önemsiz görünüp, hayati sonuçlar doğuracak problemlerden biridir.

Tür : KOMEDİ
Yönetmen :
HUGH WILSON
Orijinal İsmi :
GUARDING TESS
Yapım : 1994
Oyuncular :
NICOLAS CAGE, SHIRLEY MACLAINE, AUSTIN PENDLETON, EDWARD ALBERT, JAMES REBHORN, RICHARD GRIFFITHS

---------- Post added at 18:51 ---------- Previous post was at 18:28 ----------

[sdntv]http://cubecdn.startv.com.tr//StarTV/Tanitim/miniplayer/kartalgoz18ekm_pzrt.flv[/sdntv]

Filmin Konusu


Teknoloji artık çevremizi sarmış durumda... Peki günün birinde bize karşı yönelirse ne olur? Bizi çevreleyen, çok sevdiğimiz ve bağımlısı olduğumuz teknoloji aniden bize zarar verecek odaklar tarafından kullanılırsa ve tamamen kontrolden çıkarsa neler yaşanır?

Chicago'da küçük bir fotokopi dükkanında çalışmakta olan 23 yaşındaki Jerry Shaw'a telefonla kötü bir haber gelir. Hava Kuvvetleri'nde halkla ilişkiler subaylığı yapan ve ailenin gururu kabul edilen ikiz kardeşi Ethan, bir araba kazasında hayatını kaybetmiştir.

Öte yandan bekar anne Rachel Holloman, 8 yaşındaki oğlu Sam'i Washington'a uğurlamak için tren garındadır. Canından çok sevdiği oğlu, Kennedy Center'da okul bandosunda trompet çalacaktır. Bu onların ilk ayrılığıdır. Oğlunu gönderdikten sonra kız arkadaşlarıyla gittiği barda cep telefonuna tuhaf bir çağrı alır. Tanımadığı yabancı bir kadın, talimatlarını yerine getirmediği takdirde oğlu Sam'in öleceğini söylemektedir. Telefonda konuştuğu sırada oğlunun görüntüsünü caddenin karşı tarafındaki bir dükkanın televizyon ekranında görür.

İkiz kardeşinin cenazesine katıldıktan sonra Chicago'ya geri dönen Jerry, normalde boş olan banka hesabında artık 750.000 dolar olduğunu görünce şaşırır. Yaşadığı apartman dairesi tıkabasa terörist malzemelerle doldurulmuştur. Ona da aynı kadından telefon gelir. Bir an önce kaçması gerektiğini, aksi takdirde tutuklanacağı konusunda uyarmaktadır. Ancak kaçmaya fırsat bulamadan eve baskın yapan FBI ajanları tarafından ele geçirilir.

Yayın Tarihi: 18 Ekim Pazartesi
Yayın Saati: 20:00
Star TV
 

Darknes$

Müdavim
Emektar
Katılım
13 Haziran 2008
Mesajlar
17,955
Reaksiyon puanı
351
Puanları
83
KONAK / TV'DE İLK!

[sdntv]http://cubecdn.startv.com.tr//StarTV/Tanitim/miniplayer/konak19ekm-buaksam2300-geceversiyon.flv[/sdntv]



Filmin Konusu

6 üniversiteli arkadaş, hocalarının verdiği kültür mirası projeleri ödevi için Safranbolu'ya gelirken arabaları bozulur, karşılarına yardım edecek biri çıkar ama güven vermeyen biridir. Aksilikler rezervasyonlarının iptal edildiğinin öğrenilmesi ile devam eder ve kalacak yer nerede ise yok gibidir. Buldukları boş bir konağa yerleşirler ya da adeta bu konakta kalmaları için birileri tarafından yönlendirilirler. Baştan her şey güzeldir ama saatler gece yarısına yaklaştıkça sıra dışı şeyler olmaya başlar.

Yayın Tarihi: Bu Akşam

Yayın Saati: 23:00

STAR TV
 

AliA

Müdavim
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,457
Reaksiyon puanı
527
Puanları
0
i.php


Uyursan Ölürsün! Nefes televizyonda ilk kez Fox'ta!


Türk sinemasında 2009 yılına damgasını vuran Nefes: Vatan Sağolsun adlı film, Fox TV ekranlarında ilk kez ekrana geliyor.

Nefes:Vatan Sağolsun filmi Cumartesi akşamı 22:15- TV'de Fox TV'de...

Nefes, Güneydoğu'da Irak sınırına yakın bir ilçedeki komando tugayında bulunan ve 2365 metre yükseklikteki Karabal Tepesi'ndeki röle istasyonunu korumakla görevlendirilen bir yüzbaşı komutasındaki 40 askerin hikâyesidir.

Buz gibi sulardan geçtiler, tepelere tırmanıp, yamaçlardan indiler... Güneşte kavruldular, iki gün iki gece... Ellerinde tüfekleri... Sırtlarında evleri... Yüreklerinde sevdikleriyle...

Sınır nedir, neresidir bilmezdi çoğu... Emir almadıkları, emir de vermedikleri bir hayattan, her şeyi emirle yaptıkları bir hayata geçtiklerinde sınırları da gördüler...

Mevzilerde beklediler... Korudukları telsizden analarıyla, babalarıyla, sevgilileriyle görüşebilmek için telefon sırası beklediler...

Kendilerini neyin beklediğini bilmeden günlerce, aylarca beklediler Karabal Tepe'de...

Hakan Evrensel'in Güneydoğu'dan Öyküler adlı kitabının uyarlaması olan film için Tahtalı Dağı'nda bir karakol kurulmuş ve oyuncuları Türkiye'nin farklı konservatuarlarında okuyan öğrencilerden seçilmiştir.

Konu: Büyük çaplı bir sınır ötesi operasyonun başlamasıyla, telsiz röle istasyonunun bulunduğu Karabal Jandarma Karakolu'nun önemi daha da artmıştır. Çünkü operasyona katılan birliklerin haberleşmesi artık bu röle istasyonu ile sağlanacaktır. Güneydoğu'da Irak sınırına yakın bir ilçedeki Komando Tugayı'nda görevli Yüzbaşı ve emrindeki askerler, tipi ve karla mücadele ederek iki gün süren intikalin ardından karakola ulaşırlar.

Karakol'da bulunan Jandarma askerleri ile birlikte geçirdikleri günlerde acıyı, sevinci ve hasreti paylaşırlar; son güne kadar karakolu ve telsizi koruma görevlerini yerine getirmek için mücadele ederler.

Medyafaresi
 

Darknes$

Müdavim
Emektar
Katılım
13 Haziran 2008
Mesajlar
17,955
Reaksiyon puanı
351
Puanları
83
Evrenin Askerleri 3

YAPIM YILI: 2009

YÖNETMEN:John Hyams

OYUNCULAR: Jean Claude Van Damme,Dolph Ludgren, Anderi Arlovski

Teröristler çaldıkları çok gizli teknoloji ile,istendiği zaman bir ölüm makinesine dönüşebilen yeni model bir Evrensel Asker yaratmışlardır.



Filmin Konusu

Teröristler çaldıkları çok gizli teknoloji ile,istendiği zaman bir ölüm makinesine dönüşebilen yeni model bir Evrensel Asker yaratmışlardır. Teröristler öldürücü radyoaktif bulutları salmakla tehdit ederek arızalı olan Çernobil nükleer reaktörünü almışlardır.Onları durdurabilecek tek bir kişi vardır: Yıllar önce görevden alınan Evrensel Asker Luc Deveraux. Yeniden aktifleştirilip eğitilir. Ancak Deveraux'un bilmediği bir şey vardır. Eski düşmanı Andrew Scoott da gizli bir şekilde eğitilerek onunla savaşmaya hazırlanmaktadır. Milyonların kaderi birbiri ile savaşmaya can atan bu 3 ölüm makinesinin elindedir.

Yayın Tarihi: 22 Ekim Cuma
Yayın Saati: 22:45
STAR TV

---------- Post added at 17:42 ---------- Previous post was at 17:30 ----------

MASKELİ KAHRAMAN ZORRO

“MASKELİ KAHRAMAN ZORRO” 22 Ekim Cuma akşamı saat 19:50'de Kanaltürk sinema kuşağında…

[SDNTV3]http://video.kanalturk.com.tr/arsiv/sinema/zorro.mp4[/SDNTV3]

19. yüzyılda eyalet haline gelecek Kaliforniya'da Don Diego yoksulların ve ezilenlerin haklarını acımasız toprak sahibi Don Rafael Montero'ya karşı korumaktadır. Bunu Zorro adında maskeli bir kahraman kimliğinde gerçekleştiren Don Diego, Montero'nun hain tuzağına düşer. Montero hem Zorro olarak yaptıkları hem de güzel karısına sahip olabilmek için Don Diego'yu sürgüne yollar.Yıllar sonra Don Diego geri döner. Montero'dan intikamını almak isteyen tecrübesiz ama yetenekli bir genç adam olan Alejandro Murrieta ile işbirliği yapan Diego onu Zorro olarak yetiştirmeye başlar.


Tür : AKSİYON / MACERA
Yönetmen : MARTIN CAMPBELL
Orijinal İsmi :
THE MASK OF ZORRO
Yapım : 1998
Oyuncular :
ANTONIO BANDERAS, ANTHONY HOPKINS, CATHERINE ZETA-JONES, STUART WILSON, MATT LETSCHER
 

Darknes$

Müdavim
Emektar
Katılım
13 Haziran 2008
Mesajlar
17,955
Reaksiyon puanı
351
Puanları
83



27 EKİM ÇARŞAMBA 20.15 FOX TV JACK HUNTER BÜYÜK MACERA ( Jack Hunter and the Quest for Akhenaten’s Tomb )

Oyuncular:Ivan Sergei , Joanne Kelly, Thure Riefenstein
Jack, NSA sorumlusu Liz Johnson ile buluşur. Liz, Dr. Lena Halstrom tarafından Mısır'da bulunan obeliskin, Akhenaton Firavunu ile bağlantılı olduğunu açıklar. Jack, bu olayı araştırmaya karar verir ve Nadia ve Tariq ile Mısır'da buluşur. Jack, Lena ve Nadia araştırmalarını sürdürürken, Eyhab obeliski çalmaya çalışır. Jack ve diğerleri bu soyguna engel olmak zorundadır. Jack, ipuçlarını takip edip Akhenaton'un saklı mezarını bulmaktan başka çareleri olmadığına, Eyhab'ı bu şekilde durdurabileceğine karar verir.


KİRALIK KATİLLER


"KİRALIK KATİLLER", 27 Ekim Çarşamba akşamı saat 19.50'de Kanaltürk Sinema kuşağında…

30768.jpg


Jane ayrıldığı şirketinin karıştığı bir kaçakçılık hakkında bilgi sahibi olduğundan, şirket tarafından aranmaktadır. Jane kaçmaya karar verir. Soluğu bir adada alan Jane peşine bir kiralık katil takıldığından haber değildir. Kiralık katil Joseph oldukça tecrübeli ve temiz iş çıkaran bir profesyoneldir.

Tür : AKSİYON
Yönetmen : JUSTIN RHODES
Orijinal İsmi : CONTRACT KILLERS
Yapım : 2009
Oyuncular : FRIDA FARRELL, NICK MANCUSO, RHETT GILES, CHRISTIAN WILLIS, G. ANTHONY JOSEPH, STEVE BOERGADINE


KAPIŞMA

"KAPIŞMA", 27 Ekim Çarşamba akşamı saat 21.30'da Kanaltürk Sinema kuşağında…

30422.jpg


Elmas hırsızı ve kurye olan Dört Parmak Franky patronu Avi'ye teslim edeceği değerli bir elmas için New York'a dönmektedir.

Londra'da patronun kuzenine ve Hatton Garden kuyumcularına küçük taşlar bırakması gerekmektedir ancak dayanamaz ve Bıçak Boris adına bir bahse girer. Tabii Boris'in kendisine tuzak kurduğundan ve semtin tefecileri tarafından soyulacağından habersizdir. Franky'nin tuzağa düşürüldüğünü öğrenen Avi, Franky'yi ve kayıp elması bulmak için sağkoluyla birlikte Londra'ya gelir.. Bu arada çaylak lisansız boks maçı organizatörleri, Turkish ve işortağı Tommy yasadışı boks maçları organizatorü ve domuz çiftliği sahibi Tuğla Kafa'yı kendilerini bu işin en büyükleri arasına sokacak bir döğüş düzenlemek üzere ikna etmekle meşgullerdir. Ama bizim acemilerin boksörü Mickey O'Neil adında çılgın bir İrlanda'lı çingene tarafından nakavt edilince, çocuklar onu kendi boksörlerinin yerine Tuğla Kafa'nın rekabete mahal vermeyen maçı için ringe çıkmaya ikna ederler. Ama Mickey tekin bir adam değildir ve bu ikili kaçık, boksörleri dördüncü raundda nakavt olmayı reddedince birden kendilerini belanın tam ortasında bulurlar.

Tür : POLİSİYE / GERİLİM
Yönetmen : GUY RITCHIE
Orijinal İsmi : SNATCH
Yapım : 2000
Oyuncular : JASON STATHAM, BENICIO DEL TORO, BRAD PITT, ALAN FORD, STEPHEN GRAHAM, DENNIS FARINA, MIKE REID

Ödüller:
Empire Award Best British Actor
Empire Award Best British Director
Golden Reel Award Best Sound Editing - Foreign Feature
Special Recognition


Kadavra / Pathology


[SDNTV3]http://cubecdn.startv.com.tr//StarTV/Tanitim/miniplayer/kadavra_27ekmbuaksm.flv[/SDNTV3]




Filmin Konusu

Harvard'dan tıp diplomalı Ted Gray, üç aylık adli tıp stajı için çok iyi bir patoloji uzmanı olan Jake Gallo ile tanışır. Her ikisi de kendilerinin en anlaşılmaz ölüm sebeplerini ortaya çıkarmada eşsiz olduklarına inanmaktadır. Jake, Ted'i hangisinin daha mükemmel bir cinayet işleyeceğine dair ölümcül bir oyuna davet eder. İki parlak doktor, kimin en iyi olduğunu göstermek için son bir yarışa girecektir.

Yayın Tarihi : 27 Ekim Çarşamba
Yayın Saati : 23:00
STAR TV
 

Darknes$

Müdavim
Emektar
Katılım
13 Haziran 2008
Mesajlar
17,955
Reaksiyon puanı
351
Puanları
83
31 EKİM PAZAR 00.45 FOX TV İKİ YABANCI ( Jet Lag )

359.jpg


Oyuncular: Jean Reno, Juliette Binoche, Sergi Lopez
Rose, kaba sevgilisinden kaçmak için Acapulco'daki iş teklifini kabul eden bir güzellik uzmanıdır. Felix ise zengin bir iş adamıdır. Bu iki yabancı, tesadüfen Paris'te, havaalanında karşılaşır ve aralarında bir elektriklenme oluşur.

--

AKILLI OL / GET SMART / TV'DE İLK!

[SDNTV]http://cubecdn.startv.com.tr//StarTV/Tanitim/miniplayer/akilliol31ekm_buaksm.flv[/SDNTV]

Filmin Konusu

getsmart_180.jpg


Maxwell Smart (Steve Carell) KAOS adıyla bilinen suç örgütünün dünyayı ele geçirme planlarını çökertmekle görevlidir. ABD casus teşkilatı Control'un kumanda merkezi saldırıya uğrayıp, ajanların kimlikleri ifşa olunca, Teşkilat Amiri'nin (Alan Arkin) her daim istekli analizcisi Maxwell Smart'ı terfi ettirmekten başka şansı kalmaz. Her zaman sahada ajanların süperstarı, korkusuz Ajan 23'le (Dwayne Rock Johnson) çalışmanın hayallerini kuran Smart, ne yazık ki kimliği ifşa olmayan tek ajanla, deneyimli, sevimli ama bir o kadar da öldürücü Ajan 99'la (Anne Hathaway) çalışmak durumundadır. Smart ve 99 birlikte KAOS'un büyük planını ve birbirlerini keşfetmeye çok yaklaşmışken, KAOS'un kilit isimlerinden Siegfried (Terence Stamp) ile yardımcısı Shtarker'in (Kenneth Davitian) terör estirirken ceplerini doldurmak peşinde olduklarını keşfederler. Çok az saha deneyimi ve daha da az vakti olan Smart'ın, eğer günü kurtaracaksa, elindeki birkaç yüksek teknolojili casus aygıtı ve dizginlenemez coşkusuyla KAOS'u yok etmesi gerekmektedir.

Yayın Tarihi: Bu Akşam
Yayın Saati: 20:00
Star Tv
 

Darknes$

Müdavim
Emektar
Katılım
13 Haziran 2008
Mesajlar
17,955
Reaksiyon puanı
351
Puanları
83
349.jpg



7 KASIM PAZAR 23.30 FOX TV GÖKYÜZÜ SAVAŞÇILARI ( Skyfighters )

Oyuncular: Benoit Magimel, Clovis Cornillac, Geraldine Pailhas
Farnborough Havacılık Fuarı sırasında bir adet Mirage 2000 model uçak, gösteri uçuşu sırasında kaybolur. İki yüzbaşı, Antoine Marchelli ile Sébastien Vallois arama göreviyle hemen uçağın radardan kaybolduğu alan olan Kuzey Denizi’ne gönderilir. Çok geçmeden Mirage’ın yerini saptarlar. Tam o anda Marchelli ile Vallois takibi bırakma emri alırlar. Ancak bu sırada Mirage 2000 Vallois’ya ateş açar. Marchelli, arkadaşını korumak için Mirage’ı vurmak zorundadır. Bu olay, çok büyük bir senaryonun başlangıcıdır. Fransız Hava Kuvvetleri’ne ait bir savaş uçağı, terörist saldırı yapmak için kaçırılmıştır.

KORKU ADASI / TV'DE İLK!

[FLASH]http://www.elbiseleri.org/player/player.swf?file=http://cubecdn.startv.com.tr//StarTV/Tanitim/miniplayer/korkuadasi9kasim-sali2300.flv[/FLASH]

Filmin Konusu

korkuada180.jpg


Bahar mevsiminde beş öğrenci, bir hafta sonu için gözlerden uzak bir tropikal adada buluşurlar.Adaya ulaştıkları gece müzik ve içkili bir eğlence düzenlerler,ama eğlenceleri teknenin sahibinin ölü bulunması ile birlikte kabusa dönüşecektir.
İntikam duygusu besleyen gizemli bir katil adada insan avına çıkmıştır, gençler için artık eğlence ölüm kalım savaşı haline dönmüş ve kendilerini savunmak zorundadırlar.
Yayın Tarihi : 9 Kasım Salı
Yayın Saati : 23.00
STAR TV

OtherFile.ashx


RECEP İVEDİK

[FLASH]http://www.elbiseleri.org/player/player.swf?file=http://cubecdn.startv.com.tr//StarTV/Tanitim/miniplayer/recepivedik7kasim_buaksm.flv[/FLASH]

Filmin Konusu

Adamın biri yolda cüzdanını düşürür, sokaklarda yaşayan başka bir adam tam cüzdanı kapıp kaçacakken Recep İvedik onunla mücadeleye girer. Sonunda, sahibine teslim etmek üzere, evsiz adamın elinden cüzdanı almayı başaran Recep İvedik kafasını çevirdiği anda cüzdan sahibinin çoktan gittiğini farkeder. Akşam evinde televizyon seyreden Recep İvedik, cüzdanın Antalyalı çok önemli bir iş adamına ait olduğunu öğrenince arabasına atlar ve güneye doğru yola koyulur. Yol boyunca birbirinden komik sürprizlerle karşılaşan Recep İvedik en sonunda Antalya'ya varmayı başarır ve cüzdanı turizmci Muhsin Bey'e teslim eder. İş adamının ısrarlarına rağmen Recep İvedik ne para almayı kabul eder ne de otelde kalmayı... Fakat tam otelden ayrılacakken çocukluk aşkı Sibel'in bir tur otobüsünden indiğini farkeder. Artık Recep İvedik'in tek bir amacı vardır; kendisini tanımayan, hatta hatırlamayan Sibel'e kendini beğendirmek...

Recep İvedik'in asıl keyifli tatil macerası bundan sonra başlayacaktır.

Yayın Tarihi: 7 Kasım Pazar
Yayın Saati: 20:00
STAR TV
 

Darknes$

Müdavim
Emektar
Katılım
13 Haziran 2008
Mesajlar
17,955
Reaksiyon puanı
351
Puanları
83
108.jpg


Oyuncular:
Halit Ergenç, Çetin Tekindor, Batuhan Karacakaya
Film, ilkokul 5. sınıfta okuyan bir grup çocuğun, Atatürk'ü daha iyi anlamaları için verilen ödevle başlar. Bu ödev onlar için Atamızın yaşamına ve Ülkemizin Kurtuluş öyküsüne yapılacak uzun ve öğretici bir yolculuk olacaktır. Bu yolculukta onlara önderlik edecek olan çocuklardan birinin ödüllü tarihçi ''Dede'' sidir. Ama bu ''Dede'' diğer tarihçilere hiç benzememektedir. O, tarihi sıkıcı bir geçmiş olarak anlatmaktan çok uzaktır sanki fantastik bir dünyanın tarihçisidir. Çocuklara Mustafa Kemal'in çocukluğunu, okul hayatını, askerlik kariyerini anlatır. Onları Kurtuluş Savaşı'nın en önemli cephelerine götürür, dünyada eşi görülmemiş bir direniş gösteren Türk halkının eşsiz kahramanlarıyla tanıştırır. Cumhuriyetin kuruluşuyla yoktan var edilen ülkenin emeklerini ve Ata'nın hayran olunası insani özelliklerini bazen canlandırmalar, bazen de tarihten gelen fotoğraf ve videolarla öğretir.

10 KASIM ÇARŞAMBA 20.15 FOX TV DERSİMİZ ATATÜRK - TV'DE İLK!
 

Darknes$

Müdavim
Emektar
Katılım
13 Haziran 2008
Mesajlar
17,955
Reaksiyon puanı
351
Puanları
83
338.jpg


13 KASIM CUMARTESİ 16.30 SEKSİ VE ÇILGIN ( The Hottie & The Nottie ) FOX TV

Oyuncular: Paris Hilton, Joel Moore, Christine Lakin
İlkokul yıllarından beri Cristabel’in sevgilisi olma isteğiyle yanıp tutuşan talihsiz Nate Cooper’ın (Joel David Moore), hayallerinin gerçek olmasının tek bir yolu vardır. Erkeklerin kendisinden bucak bucak kaçtığı June’a acele bir erkek arkadaş bulmak zorundadır. Bunu başaramadığı takdirde hayallerinin kızını elde etme şansı sıfırlanacaktır. June artılarından çok eksileri olan, evde kalmış, hiçbir erkeğin kendisiyle ilgilenmediği bir kızkurusu olduğundan ona gönüllü bir partner ayarlamak ve bulmak dünyanın en güç ve en zorlu görevidir. Nate aşkı uğruna imkansızı başarmayı deneyecektir.

48.jpg


13 KASIM CUMARTESİ 22.15 VEDA - TV'DE İLK! FOX TV

Oyuncular: Sinan Tuzcu, Serhat Mustafa Kılıç, Dolunay Soysert, Ezgi Mola, Özge Özpirinçci
Selanik’te çocukluktan başlayan arkadaşlık, önce silah arkadaşlığına sonrasında Cumhuriyet’le birlikte aynı ideallerin peşinde yürüyen yarım asırlık dostluğa ve ölene kadar süren kardeşliğe dönüştü. Aralarındaki dostluk o kadar büyüktü ki biri öldüğünde diğeri de hayata veda etmek istedi… Veda, ölüme meydan okuyan bir kuşağın hikayesi. Filmde sadece Atatürk’ün hayatı anlatılmıyor, aynı zamanda bir döneme ışık tutuluyor, filmde dostluk, savaş, aşk, sevgi gibi konular 'insan olmak' çerçevesinde tekrar ele alınıyor. “Veda” Salih Bozok’un anlatımıyla, bu dostluğun, Atatürk’ün hayatının dönüm noktalarının, vatanı kurtarmak için ölüme meydan okuyan bir kuşağın komutanının hikayesi

THE MATRIX; REVOLUTIONS

"THE MATRIX; REVOLUTIONS" 12 Kasım Cuma akşamı saat 22:00'de Kanaltürk Sinema kuşağında…

[SDNTV]http://video.kanalturk.com.tr/arsiv/sinema/matrix_12kasim.mp4[/SDNTV]

Artık sahip olduğu gücü kendinden emin bir şekilde sergileyen Neo, insanüstü özelliklerle donatılmış olduğunun ve iletişime geçtiği her şeyin şifresini çözebilen üstün yeteneğinin farkına varıyor. Bununla birlikte hayatta kalmaya çalışan insanoğlu, tüm insanlığın geleceği için birer birer Matrix’e karşı gelmeye başlıyor. Başkaldıranların sayısı arttıkça makineler dünyada son kalan gerçek şehir olarak kabul edilen, insanlığın direniş merkezi Zion’a saldırıyor.

Tür : AKSİYON / MACERA
Yönetmen : ANDY WACHOWSKI / LANA WACHOWSKI
Orijinal İsmi : THE MATRIX; REVOLUTIONS
Yapım : 2003
Oyuncular : MARY ALICE, TANVEER K. ATWAL, MONICA BELLUCCI, HELMUT BAKAITIS, KATE BEAHAN, FRANCINE BELL


Filmin Konusu

[SDNTV]http://cubecdn.startv.com.tr/StarTV/Tanitim/miniplayer/net12kasimbuaksam.flv[/SDNTV]

Aldığı mükemmel iş teklifi içi n İstanbul'a giden Hope,içinden çıkılmaz bir işe girdiğinin farkında değildir.Şimdi adını geri almak ve işin esrarını çözmek için zekasını ve güzelliğini kullanmak zorundadır.Gizemli taksi şoförü ve uçuş hostesinin yardımıyla ona neler olduğuna dair şok edici gerçeği ortaya çıkarmayı başarır.Acaba kötü adamlar onun geleceğini yok etmeden önce geçmişini geri alabilecek midir?Yoksa yakalanacak mıdır?

Yayın Tarihi : Bu Akşam
Yayın Saati : 23:00
STAR TV
 

Darknes$

Müdavim
Emektar
Katılım
13 Haziran 2008
Mesajlar
17,955
Reaksiyon puanı
351
Puanları
83
768902288855.jpg


GELECEKTEN BİR GÜN - TV'DE İLK


18 Kasım 2010 Perşembe 20:00 ATV

Hayatı boyunca yaşadığı tüm aksiliklerden dolayı çok şanssız olduğuna inanan Tolga (Hayrettin Karaoğuz) önemli bir sunum yaptıktan sonra işinden de kovulunca artık platonik aşkına (Hande Subaşı) da kavuşma ihtimalinin de kalmadığına inanarak intihar eder. Melekler (Rasim Öztekin, Arda Kural) kendisine ceza olarak eğer intihar etmemiş olsaydı gelecekte nasıl bir hayatının olacağını gösterirler. Üstelik gelecekten bir günü yaşatarak.

Oyuncular Hayrettin Karaoğuz, Rasim Öztekin, Hande Subaşı, Işın Karaca, Arda Kural, Can Gürzap, Murat Serezli
Yapım Yılı 2009
Yönetmen Boğaçhan Dündar
Türü Komedi / Fantastik / Romantik


584708106314.jpg


KORKUSUZ - YABANCI SİNEMA


18 Kasım 2010 Perşembe 00:20 ATV

John Shaft, aynı ismi taşıyan efsanevi özel dedektifin yeğenidir. New York şehrindeki tüm siyahilerin gurur duyduğu, sert ve karizmatik bir polis dedektifidir. Bir gün zenci bir üniversite öğrencisi zengin ve züppe bir genç beyaz tarafından öldürülür. Şehrin en güçlü karakterlerinden birinin oğlu olan Walter isimli genç katil şehirden kaçar. Geri döndüğünde ise onu parmaklıkların ardına götürecek tek şahit, konuşmaya korkan garson kız Diane'den başkası değildir.

Shaft, Diane'i ikna eder ve korumaya söz verir. Her şeye rağmen temiz yürekli görünen bir uyuşturucu satıcısının da yardımıyla, ırkçı ve kokuşmuş bir adalet sistemi ile Walter'ın tetikçilerine karşı direnmek zorundadır...

Oyuncular Samuel L. Jackson (John Shaft) , Vanessa Williams (Carmen Vasquez) , Jeffrey Wright (Peoples Hernandez) , Christian Bale (Walter Wade, Jr.) , Busta Rhymes (Rasaan) , Dan Hedaya (Dedektif Jack Roselli) , Toni Collette (Diane Palmieri)
Yapım 2000
Yönetmen John Singleton
Senaryo Shane Salerno , Richard Price , John Singleton , Ernest Tidyman (Kitap)

586481376215.jpg


ÖLÜMCÜL GÜVEN - YABANCI SİNEMA


18 Kasım 2010 Perşembe 02:10 ATV

Ridgewood kasabasına geri dönmek, bir yıl önce eşini kaybeden Kate ve küçük oğlu Sam için hayata yeni bir başlangıç yapmak demektir. Kız kardeşi Jess'in de yardımıyla, Kate, kasaba hayatına alışmaya çalışır ve kendisine yakışıklı doktor Mark Lucas'ın yanında bir iş bulur. İyi ve güvenilir bir adam olan Lucas, Kate'in, yeni işinde kendisini iyi hissetmesi için elinden geleni yapar. Ayrıca, çocukluk aşkı ve bölge itfaiyecisi Tom da, hayatını yeniden inşa eden genç kadına destek vermektedir ve Kate artık her şeyin düzeleceğine gerçekten inanmaktadır. Fakat bir rastlantı sonucu fark eder ki, Dr. Lucas'ın hastalarının çoğu ani kalp krizleriyle ölmektedir. En sonunda, yerel taksi şoförlerinden alkolik Harry'nin de kriz

sonucu ölümü, Kate'in şüphelerini doğrular. Bir gece yarısı, enjeksiyon içinde bulduğu sıvı bir ilaç değil, kara kobra zehridir ve Dr. Lucas bir katildir. Ama bu sırrı ortaya çıkarmak, Kate'in hayatına mal olacaktır. Çünkü çaresiz kalan Lucas, genç kadının küçük oğlunu kaçırır. Ve o hem oğlunu hem de kasaba halkını, ne pahasına olursa olsun kurtarmak zorundadır.

Oyuncular Amy Jo Johnson, Carol Alt, David Haydn-Jones, Paul, Popowıch
Yapım 2006
Yönetmen Philipe Gagnon
Senaryo Andrew Hilton


105.jpg


18 KASIM PERŞEMBE 23.30 ON EMİR ( Ten Commandments ) FOX TV

Oyuncular: Naveen Andrews, Ashley Artus, Claire Bloom
Bütün krallık için tehlike zamanları gelmiştir. Bir kahinin kehaneti sonucu bir çocuk tarafından büyük bir tehdit altında olduğunu öğrenen Firavun, bütün yeni doğmuş erkek bebeklerin katledilmesini emreder. Ama İbrani köleler Amram ve Jochebed yeni doğmuş bebekleri Musa’yı güvenlik altına almak için Mısır kraliyet ailesi içine sokar ve Musa geleceğin Mısır Prensi olarak yetiştirilmeye başlanır.


[flash]http://video.kanalturk.com.tr/kt.swf?file=arsiv/sinema/ciglik3[/flash]

ÇIĞLIK 3

30502.jpg


"ÇIĞLIK 3", 18 Kasım Perşembe günü saat 23:15'te Kanaltürk sinema kuşağında…

Bu kez Scream'in hikayesi Hollywood'da geçiyor. "Stab 3 Return To Woodsboro" filminin çekimleri yapılmaktadır. Film, Woodsboro kasabasında gerçekleşmiş olan ve Sidney' nin hala unutamadığı korkunç olaylar hakkında çeşitli sorular sormaktadır. Windsor Koleji'ni bitirmesinin üzerinden üç buçuk yıl geçtikten sonra Sidney Kuzey Kaliforniya'da küçük bir kasabada adeta inzivaya çekilmiştir. Ancak "Stab3" filminin setinde yaşanan olaylar Sidney' nin huzurlu yaşamını alt üst eder.

Tür : KORKU / GERİLİM
Yönetmen :
WES CRAVEN
Orijinal İsmi :
SCREAM 3
Yapım : 2000
Oyuncular : LIEV SCHREIBER, BETH TOUSSAINT, ROGER JACKSON, KELLY RUTHERFORD, NEVE CAMPBELL, COURTENEY COX
 

Darknes$

Müdavim
Emektar
Katılım
13 Haziran 2008
Mesajlar
17,955
Reaksiyon puanı
351
Puanları
83
Sultan Avrupa'da

Sultan-Avrupada-1269691606.jpg


TRT1
24 Kasım 2010 Çarşamba
23:20
Oyuncular
Burak Sergen, Işık Yenersu, Serdal Genç, Sezgin Erdemir, Burak Gülgen

Yönetmen
Tarkan Özel

Program Ekibi
Senaryo: Avni Özgürel

Yapım Yılı
2009​

Tanıtım İzle

Sultan Avrupa’da, meşrutiyet ve sonrasında cumhuriyete uzanan süreci yansıtan bir dramatik belgesel film… Sultan Abdülaziz’in yurt dışı gezisi canlandırmalar yardımıyla ekrana geliyor...
Fransa İmparatoru III. Napolyon ve İngiltere Kraliçesi Victoria’nın davetiyle Paris’ten başlayan, iki şehzadenin de padişaha eşlik ettiği gezi 46 gün sürdü… Fransa ve İngiltere’de hem teknik gelişmeleri hem de siyasi sistemin işleyişini görüp sorgulayan Sultan Abdülaziz’in ülkeye dönüşünden üç ay sonra deneme mahiyetinde Girit’te uygulamaya sokulan idari değişikliklerin dayandığı düşünce, beş ay sonra 1 Nisan 1868’de Şura-yı Devlet’in kurulmasıyla imparatorluk merkezinde benimsenen ‘yeni yol’ haritası oldu. 1864’te Sadrazam Ali Paşa’nın girişimiyle yürürlüğe giren Teşkil-i Vilâyet Nizamnâmesi ile bütünleştiğinde söz konusu düzenlemeyle Osmanlı İmparatorluğu’nda meclis idaresi başlamış oldu...
Sultan Avrupa’da, TRT Ekranlarında…


Yabancı Sinema "Sen Öldür Beni"

You%20Kill%20Me%20DVD.jpg


TRT1
24 Kasım 2010 Çarşamba
23:55
Orijinal Adı
You Kill Me

Oyuncular
Ben Kingsley,Tea Leoni,Luke Wilson

Yönetmen
John Dahl​

Tanıtım İzle

(Orijinal Adı: You Kill Me ) Frank, Buffalo’nun belli bölgelerini ele geçirmiş Polonyalı bir çetenin tetikçisidir. Ama alkol bağımlılığı yüzünden verilen görevleri yapamaz hale gelince, çetenin lideri Roman tarafından New York ‘a gönderilir.
Kendine çeki düzen vermedikçe, geri dönemeyecektir. Frank, bir cenaze evinde çalışmaya ve Adsız Alkolikler’in toplantılarına katılmaya başlar. Laurel ile tanışması onu hayata bağlayacaktır…
 

Darknes$

Müdavim
Emektar
Katılım
13 Haziran 2008
Mesajlar
17,955
Reaksiyon puanı
351
Puanları
83
1 ARALIK ÇARŞAMBA 20.15 FOX TV ZATHURA: BİR UZAY MACERASI ( Zathura: A Space Adventure )

210.jpg


Oyuncular: Jonah Bobo, Josh Hutceherson, Kristen Stewart
Danny ve Walter’ın sorunu diğer tüm yaşıtlarından farklı değildir: kardeş kavgaları. Geçinmeyi beceremeyen bu iki afacan, ablaların gözetimine rağmen kendilerini bodrumda eski bir oyunun başında bulurlar. Danny daha ilk hamlede bu oyunun bildiği diğer oyunlardan farklı olduğunu anlar...
Meteor yağmuru kartıyla beraber çatılarında büyük bir delik açılır ve kardeşler bir anda uzayın derinliklerine çekilir. Galaksiler arasında kimi zaman ölüm kalım savaşına dönüşen çılgın bir macera yaşamaya başlayan afacanlar dönüş biletinin oyunu kazanmak olduğunu kısa sürede anlarlar.


“FATİH KULL” 30 Kasım Salı akşamı saat 21:45'te Kanaltürk Sinema kuşağında…

36857.jpg


Krallığı elde eden Kull, büyünün en büyük ve güçlü silah sayıldığı bir dünyada tehlikeli bir yolculuk yapmak zorundadır. Amacı ise tahtını korumasına yardımcı olacak efsanevi silahı bulmak ve halkının özgürlüğünü güvence altına alırken sevdiği kadınla tekrar birleşebilmektir.
Tür :
AKSİYON / MACERA / FANTASTİK
Yönetmen : JOHN NICOLELLA
Orijinal İsmi :
KULL THE CONQUEROR
Yapım :
1997
Oyuncular :
KEVIN SORBO, TIA CARRERE, THOMAS IAN GRIFFITH, ROY BROCKSMITH, LITEFOOT, KARINA LOMBARD



“D-TOX ” 30 Kasım Salı akşamı saat 19:50'de Kanaltürk Sinema kuşağında…

36861.jpg


Polis dedektifi Jake Malloy, kız arkadaşı ve eski ortağı öldürüldükten sonra kendisini alkole verir. Başına gelen olaylardan sonra bunalıma giren Jake’in kariyeri bitme noktasına gelmiştir. Sorunlarının üstesinden gelemeyince kendisinin durumunda olan başka polislerin bulunduğu bir rehabilitasyon merkezine gider. Tamamen tecrit edilmiş bu rehabilitasyon merkezine geldikten bir süre sonra kabuslar tekrar Jake’i bulur.

Tür :
POLİSİYE / MACERA
Yönetmen : JIM GILLESPIE
Orijinal İsmi :
D-TOX
Yapım :
2002
Oyuncular :
SYLVESTER STALLONE, CHARLES S. DUTTON, MIF, POLLY WALKER, KRIS KRISTOFFERSON, JEFFREY WRIGHT
 

Darknes$

Müdavim
Emektar
Katılım
13 Haziran 2008
Mesajlar
17,955
Reaksiyon puanı
351
Puanları
83
ZOR GÖREV
Kanal:Kanaltürk
Tarih:01.12.2010
Saat :19:50
Türü :Yabancı Sinema

zorgörevknlturk154.jpg


Kutsal ve iyileştirici olduğuna inanılan bir taşın çalınması üzerine bu taşı bulup kanser bir küçük kız çocuğunu iyileştirmeyi amaç edinmiş bir gurupla; bu taşı çalıp maddi amaçlarına hizmet için kullanmak isteyen kötü kalpli insanlara karşı savaş açarlar ve nefes kesici bir serüven başlamış olur. Tür:AKSİYON Yönetmen : TO- HOI KONG Orijinal İsmi : TWINS MISSION Yapım : 2007 Oyuncular : SAMMO HUNG KAM- BO, GILLIAN CHUNG, CHARLENE CHOI, JACKY WU, WAH YUEN, JESS ZHANG, STEVEN CHEUNG


Kesişen Hayatlar

Kanal:Kanal D
Tarih:01.12.2010
Saat :23:15
Türü :Yabancı Sinema

kesisen154.jpg


TV’de ilk kez! İnsanı sembolize eden dört duyguyu, yani; Sevgi, Keder, Zevk ve Mutluluk’u yine dört insan üzerinden giderek anlatmaya çalışan film “Kesişen Hayatlar” TV’de ilk kez bu akşam Kanal D’de ekrana geliyor. At yarışı oynayıp kaybeden Mutluluk, Fingers isimli mafya babasına borçlanır. Zevk ise, Fingers'ın yanında çalışan bir çete lideridir ve patronun emriyle yeğeni Tony'nin belaya bulaşmasını engellemekle görevlendirilir. Keder'i temsil eden Trista isimli pop starın menajeri yıldızın sözleşmesini Fingers'a devredince Trista, Fingers'ın baskısı altında kalır. Öte yandan, hayatının aşkı ölmek üzere olan doktor Sevgi de umutsuzca sevdiği kadın için çok nadir rastlanan bir kan grubunu bulmak için çırpınmaktadır. Bu dört insanın yollarının kesişmesini konu alan bu filmi sakın kaçırmayın. Orjinal adı : The Air I BreatheYapım Yılı : 2007 Türü: DramYönetmen : Jieho LeeOyuncular : Brendan Fraser, Andy Garcia , Sarah Michelle Gellar, Forest Whitaker

Şeker Ev

Kanal:CNBC-E
Tarih:01.12.2010
Saat :22:00
Türü :Yabancı Sinema

ekerevcnbce154.jpg


İngiliz dizi yönetmeni Gary Love’ın ilk yönetmenlik denemesi Sugarhouse, Londra’nın arka sokaklarında geçen bir kedi-fare oyununu konu ediyor. Büyük çoğunluğu ıssız bir depoda geçen filmde, orta sınıftan Tom’un uyuşturucu bağımlısı D’nin dünyasına girdikten sonra başına gelenler anlatılıyor. Sugarhouse’da The Lord of the Rings / Yüzüklerin Efendisi serisinde Gollum’a hayat veren Andy Serkis’i mafya patronu Hoodwink rolünde izliyoruz. Bağımsız bir İngiliz yapımı olan Sugarhouse, suç filmlerinden hoşlananlar için biçilmiş kaftan. Yönetmen: GARY LOVEOyuncular: STEVEN MACKINTOSH, ASHLEY WALTERS, ANDY SERKIS, ADAM DEACONYapım Yılı: 2007
 

Darknes$

Müdavim
Emektar
Katılım
13 Haziran 2008
Mesajlar
17,955
Reaksiyon puanı
351
Puanları
83
246.jpg


9 OCAK PAZAR 23.30 MEZARA KADAR ( Until Death ) FOX TV

Oyuncular: Jean-Claude Van Damme, Selina Giles, Mark Dymond
Anthony Lowe çalıştığı birimde çok da sevilmeyen bir polistir. Düzenlediği basın operasyonu başarısızlıkla sonuçlanır. Hem tüm New Orleans'ı haraca kesen Callaghan ellerinden kaçmıştır hem de iki polis memuru hunharca öldürülmüştür. Lowe, öç almaya and içer. Callaghan ile geçmişten kalan bir hesapları da vardır. Lowe, bir yandan mafyayla boğuşurken diğer yandan da sorunlu evliliğini kurtarmaya çalışmaktadır. Eşi Valerie hamiledir. Ama çocuk başkasındandır. Mafyanın acıması yoktur. New Orleans sokakları daha önce hiç tanık olmadığı bir kan gölüne dönüşecektir...


SOLO

"SOLO" 9 Ocak Pazar akşamı saat 19.50'de Kanaltürk Sinema kuşağında…

Solo, çelikten ve çiplerden üretilmiş bir androiddir. Fakat robotların aksine düşünme ve öğrenme yetisi de vardır. Kanun tanımayan Albay Madden ve ölüm takımını bulup hükümete teslim etmek üzere Latin Amerika'ya gönderilir ve Madden'in gizlendiği yeri bulur.

20245.jpg


Tür : Aksiyon
Yönetmen : Norberto Barba
Orjinal ismi : Solo
Yapım : 1996
Oyuncular :
Mario Van Peebles, William Sadler, Adrien Brody

POSEIDON MACERASI


"POSEIDON MACERASI" 9 Ocak Pazar akşamı saat 21:45'te Kanaltürk Sinema kuşağında…

38751.jpg


Bir yolcu gemisi, yeni yıl arifesinde gerçekleşen bir terörist saldırı sonucunda alabora olur. Bir rahip ve bir ulusal güvenlik ajanı kurtulan bir avuç yolcuya önderlik etmektedir. Bu alt üst olan gemiden kaçmanın yollarını hep birlikte bulmak zorundadırlar.
Tür : AKSİYON/ MACERA
Yönetmen : JOHN PUTCH
Orijinal İsmi : POSEIDON ADVENTURE
Yapım : 2005
Oyuncular : ADAM BALDWIN, RUTGER HAUER, STEVE GUTTENBERG, BRYAN BROWN


ALARM

“ALARM”, 9 Ocak Pazar akşamı saat 23.15'te Kanaltürk Sinema kuşağında…

Molly gürültü ve karışık olan bir şehirde yaşamaktadır. Babasının korkunç ölümünden sonra psikolojik problemler yaşar. Kafasındaki ev imajını değiştirmek için babasının arkadaşları Frank ve Jess’ in yardımlarıyla Dublin’den ayrılır ve şirin bir kasabaya yerleşir. Bu süreç psikolojisini daha olumsuz yönde etkiler ve kendisinin saldırıya uğrayarak cinayete kurban gideceğini düşünür ve herşey biraz daha karışmaya başlar.

31132.jpg


Tür : KORKU
Yönetmen : GERARD STEMBRIDGE
Orijinal İsmi :
ALARM
Yapım : 2008
Oyuncular : EMMET BERGIN, RUTH BRADLEY, TOM HICKEY, ALAN HOWLEY, ANITA REEVES, OWEN ROE, AIDAN TUMER


Bandidas

bandidas154.jpg


Kanal:Show Tv
Tarih:09.01.2011
Saat :23:30
Türü :Yabancı Sinema

1888 Meksika’sında geçen bir komedi macera olan filmde başrolleri Penelope Cruz ve Salma Hayek paylaşıyorlar. Biri eğitimli bir Avrupalı, diğer ise bir köylü olan iki kadının yolları güçlerini birleştirerek başedilmez birer banka hırsızı olduklarında birleşir. Erkeklerin zor dünyasında maceralar onları beklemektedir. TürWestern / Aksiyon / KomediGösterim Tarihi9 Haziran 2006YönetmenJoachim Roenning , Espen SandbergSenaryoLuc Besson , Robert Mark KamenGörüntü YönetmeniThierry ArbogastMüzikEric SerraYapım2006, Fransa / Meksika / ABD , 93 dk.
 

Darknes$

Müdavim
Emektar
Katılım
13 Haziran 2008
Mesajlar
17,955
Reaksiyon puanı
351
Puanları
83
KUTUP MACERASI

"KUTUP MACERASI" 22 Ocak Cumartesi akşamı saat 19.50'de Kanaltürk Sinema kuşağında…


34418.jpg


Tecrübeli kurtarma rehberi Jerry Shepard, Antarktika’nın zorlu koşullarına rağmen bir gruba daha önderlik etmektedir. Ancak ölümcül bir kazadan sadece köpeklerini terk ederek kurtulabilir. Yine de hayattaki en büyük dostlarını o kadar da kolay feda etmeye niyeti yoktur. Maceraperest ve güzel pilot Katie’nin de desteğiyle benzeri görülmemiş bir kurtarma operasyonuna girişmeye hazırlanmaktadır. Üstüne üstlük Antarktika’da yüzyılın en büyük kar fırtınası adım adım yaklaşmaktadır.

Tür : MACERA / AİLE
Yönetmen : FRANK MARSHALL
Orijinal İsmi :
EIGHT BELOW
Yapım : 2006
Oyuncular :
PAUL WALKER, JASON BIGGS, BRUCE GREENWOOD, MOON BLOODGOOD, WENDY CREWSON, GERARD PLUNKETT
 

Caps

Öğrenci
Katılım
23 Kasım 2010
Mesajlar
93
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
Bu film çok güzel izlemeyenler mutlaka kaçırmasın izlesin.
 

Darknes$

Müdavim
Emektar
Katılım
13 Haziran 2008
Mesajlar
17,955
Reaksiyon puanı
351
Puanları
83
2n6u848_97751741.jpg


SUDAKİ KATİLLER (TV'DE İLK!)

“SUDAKİ KATİLLER” 11 Şubat Cuma akşamı saat 22:15'te Kanaltürk Sinema kuşağında…


Yıllardır Pasifik suları, burada gerçekleştirilen bomba denemeleri yüzünden nükleer atıklarla dolmuştur. Okyanus canlılarının çoğu ölmüş, hayatta kalanlar da bu zehirli ortama uyum sağlamıştır. Full Moon Bay, California’daki küçük bir balıkçı kasabasıdır. Kasaba, zengin işadamı Hamilton Lux’ün (Armand Assante) yatırımlarıyla büyük bir değişim geçirmektedir. Bunun sonucunda da doğa mahvolmaktadır. Ancak asıl büyük sorun denizdedir. Çünkü lime lime olmuş ve yenmiş canlı parçaları kasabanın sahiline vurmaya başlar.

AKREP KRAL

30503.jpg


“AKREP KRAL” 12 Şubat Cumartesi akşamı saat 19:50'de Kanaltürk Sinema kuşağında…

5.000 yıl önce acımasız savaşçı kral Memnon, kaderinde çöllerin korku dolu insanlarını yönetmek olduğuna inanıyordu. Komutası altındaki zalim barbarlardan kurulu ordusuyla her tarafı sildi süpürdü ve büyük bir katliam yaptı. Öldürmediği insanları köleleştirdi. Kendisine muhalefet edenleri sistemli bir biçimde yok eden Memnon’un stratejilerinin kaynağında geleceği çok iyi gören bir büyücü vardı. Büyücünün öngörüleri sayesinde düşmanlarına ne zaman, nereden ve nasıl saldıracağını biliyordu. Bu yüzden hiç ;bir savaşı kaybetmedi. Memnon’un zulmü karşısında sadece birkaç kabile direnebildi, son darbesinin kaçınılmaz olduğunu bildikleri için güçlerini birleştirme yoluna gittiler ve onu durdurabilecek tek güç olan Mathayus’un yardımını istediler. Öldürme sanatlarında beceri sahibi bir suikastçiler kuşağından gelen Mathayus, Memnon’un elindeki en tehlikeli araç olan büyücüyü safdışı edebilecek tek güçtü. Böylece Mathayus çok büyük cesaret ve dayanıklılık gerektiren bu savaşın içine girdi. Öncelikle ünlü Gomorrah kentinde bulunan Memnon’un sarayına gizlice sızarak şeytan ruhlu Memnon’un en değer verdiği varlığın güzeller güzeli Cassandra olduğunu keşfetti. Ancak Cassandra’yı öldürmektense onu rehin alıp ıssız Ölüm Vadisi’nin derinliklerine götürme y oluna gitti. Mathaus bir gerçeğin farkındaydı: Hayatta kalabilmenin tek çaresi, Memnon ile direkt bir çatışmaya girmekten geçiyordu.

Tür:AKSİYON / MACERA / FANTASTİK
Yönetmen:CHUCK RUSSEL
Orijinal İsmi:THE SCORPION KING
Yapım :2002
Oyuncular:
DWAYNE JOHNSON, STEVEN BRAND, KELLY HU, MICHAEL CLARKE DUNCAN, BERNARD HILL, GRANT HESLOV




AKREP KRAL


36948.jpg


“AKREP KRAL” 12 Şubat Cumartesi akşamı saat 19:50'de Kanaltürk Sinema kuşağında…

5.000 yıl önce acımasız savaşçı kral Memnon, kaderinde çöllerin korku dolu insanlarını yönetmek olduğuna inanıyordu. Komutası altındaki zalim barbarlardan kurulu ordusuyla her tarafı sildi süpürdü ve büyük bir katliam yaptı. Öldürmediği insanları köleleştirdi. Kendisine muhalefet edenleri sistemli bir biçimde yok eden Memnon’un stratejilerinin kaynağında geleceği çok iyi gören bir büyücü vardı. Büyücünün öngörüleri sayesinde düşmanlarına ne zaman, nereden ve nasıl saldıracağını biliyordu. Bu yüzden hiç ;bir savaşı kaybetmedi. Memnon’un zulmü karşısında sadece birkaç kabile direnebildi, son darbesinin kaçınılmaz olduğunu bildikleri için güçlerini birleştirme yoluna gittiler ve onu durdurabilecek tek güç olan Mathayus’un yardımını istediler. Öldürme sanatlarında beceri sahibi bir suikastçiler kuşağından gelen Mathayus, Memnon’un elindeki en tehlikeli araç olan büyücüyü safdışı edebilecek tek güçtü. Böylece Mathayus çok büyük cesaret ve dayanıklılık gerektiren bu savaşın içine girdi. Öncelikle ünlü Gomorrah kentinde bulunan Memnon’un sarayına gizlice sızarak şeytan ruhlu Memnon’un en değer verdiği varlığın güzeller güzeli Cassandra olduğunu keşfetti. Ancak Cassandra’yı öldürmektense onu rehin alıp ıssız Ölüm Vadisi’nin derinliklerine götürme y oluna gitti. Mathaus bir gerçeğin farkındaydı: Hayatta kalabilmenin tek çaresi, Memnon ile direkt bir çatışmaya girmekten geçiyordu.

Tür:AKSİYON / MACERA / FANTASTİK
Yönetmen:CHUCK RUSSEL
Orijinal İsmi:THE SCORPION KING
Yapım:2002
 

Darknes$

Müdavim
Emektar
Katılım
13 Haziran 2008
Mesajlar
17,955
Reaksiyon puanı
351
Puanları
83
RÜŞVETÇİ

40843.jpg


“RÜŞVETÇİ ” 24 Şubat perşembe akşamı saat 19:50'de Kanaltürk Sinema kuşağında…

Nick Chen (Yun-Fat Chow) New York'un savaşçı polislerinden birisidir. Çin'den gelen bir göçmen ailenin çocuğudur. Chen'in işi Çin semtini Triadlar ile acımasız tehlikeli Fukienese Dragonlarının aralarında yapacakları çekişmeler sonucunda harabe olmaktan korumaktır. Ayrıca onların yönettiği uyuşturucu trafiğine son verilmesi gerekmektedir. Chen'in bu konudaki yardımcısı Danny Wallace (Mark Wahlberg)'dır, ancak Danny, durumun ne kadar kötü olduğunun farkında değildir. Triad çetesinin hain planları ise devam etmektedir. Polise rüşvet vermeyi deneyecek kadar gözlerini hırs bürümüştür.


Tür : POLİSİYE/MACERA
Yönetmen : JAMES FOLEY
Orijinal İsmi : THE CORRUPTOR
Yapım :1999
Oyuncular :
YUN-FAT CHOW, MARK WAHLBERG, RIC YOUNG, BRIAN COX
 

Darknes$

Müdavim
Emektar
Katılım
13 Haziran 2008
Mesajlar
17,955
Reaksiyon puanı
351
Puanları
83
37645.jpg


“PARA TRENİ” 11 Mart Cuma akşamı saat 19:50'de Kanaltürk Sinema kuşağında…

John (Wesley Snipes) ve Charlie (Woody Harrelson) süt kardeşlerdir. John siyah, Charlie ise beyazdır. John sorumluluk sahibi bir insandır ve dövüş sanatları ustasıdır. Charlie ise büyük bir kumarbazdır. Fakat her ikisi de New York polisidir. Her ikisi de istasyona gelip sarhoş numarası yaparak kendilerini soymaya kalkışanları yakalarlar. Bu arada aralarına bir kişi daha katılmıştır. Grace Santiago (Jennifer Lopez)... Charlie, Grace’i gördüğü anda aşık olur. Charlie bir gün kumarda yine kaybeder ve tam öldür&u uml;lecekken John onu kurtarır ve 15 bin doları Charlie’ye verir. Fakat tam parayı ödeyecekken bir kadın ona çarpar ve parayı çalar. Bu arada John ve Grace’in ilişkisi ise arkadaşlıktan daha öteye gitmeye başlayınca Charlie artık kaybedecek hiç bir şeyi olmadığını düşünerek “Para Treni”ni soymaya kalkışır.

Annemin Yeni Sevgilisi
Türü: Yabancı Sinema
Tarih-Saat: 11.03.2011 19:45



449327.jpg

Henry, genç bir FBI ajanıdır. 2 yıl süren bir yurtdışı görevinden sonra yaşadığı yer olan Shreveport, Louisiana’ya geri döner. Mutsuz ve şişman bir kadın olan annesi Marty ise, oğlunun yokluğunda epeyce değişmiştir. Fazla kilolarından kurtulmuş; ince, çekici ve hayat dolu bir kadına dönüşmüştür. Etrafındaki tüm erkeklerin dikkatini çekmeyi başaran Marty, yeni halinden son derece mutludur. Yuvaya geri dönen Henry, annesinin yeni hali karşısında çok şaşırır. Bu kadar ilgi gören annesini nasıl idare edeceğini bilememektedir. Henry’nin nişanlısı Emily ise Marty’nin bu durumu ile çok eğlenmekte ve Henry’nin karşı çıktığı her türlü uygunsuz davranışını desteklemektedir. Tommy ise iki Avrupalı ortağı Niko ve Jean-Yves ile Benini’nin çok ünlü “Anne ve Çocuk” heykelini bir müzeden çalmanın yollarını arayan uluslararası bir suçludur. Tommy ve Marty’nin yolu bir sokak fuarında kesiştiğinde aralarında bir çekim oluşur. Hırsızlık planları yapan Tommy, Marty’ye aşık olduğunda işler daha da karmaşıklaşır. Henry yeni görevini FBI Büro şefi John Conrad’dan öğrendiğinde, durumu daha da zorlaşacaktır; çünkü peşine düşmesi gereken kişi annesinin yeni sevgili Tommy’dir. Genç ajan, Tommy’yi, dolayısıyla herşeyden habersiz olan annesini de takibe alır ve tüm görüşmelerini kaydetmeye başlar. İşin en tuhaf yanı ise, annesinin romantik anlarını diğer FBI ajanları ile birlikte dinlemek zorunda kalmasıdır.
Yönetmen: GEORGE GALLO
Oyuncular: ANTONIO BANDERAS, MEG RYAN, COLIN HANKS, SELMA BALIR, TREVOR MORGAN, JOHN VALDETERO, ELI DANKER
 

Darknes$

Müdavim
Emektar
Katılım
13 Haziran 2008
Mesajlar
17,955
Reaksiyon puanı
351
Puanları
83
Oliver Stone'un başyapıtı CNBC-e'de
Gişe Filmleri Kuşağı'nda bu hafta Oliver Stone'nun en iyi filmlerinden 'JFK' var. 'JFK' Pazartesi saat 22:00'de CNBC-e'de.

Oliver Stone’un en etkileyici filmlerinden biri hiç şüphesiz JFK. Yönetmenin diğer filmlerinde görmediğimiz bir kurgu ustalığına sahip olan film kimilerine göre 20. yüzyıl tarihinin en önemli dönüm noktalarından biri olan Kennedy suikastını konu ediniyor.

Baştan sona hiç düşmeyen bir gerilimin hakim olduğu filmde Stone yakın tarihin en çarpıcı olaylarından birini, suikastı soruşturan savcı Jim Garrison’ın ayak izlerini takip ederek, sinema tarihinin en büyük komplo teorilerinden birine imza atıyor.

Kalabalık bir oyuncu kadrosunun yer aldığı filmde en küçük rolde bile tanıdık bir isim görüyoruz. Kevin Costner’ın ününün doruğundayken oynadığı filmde, Kennedy suikastini araştırıp, her şeyin sadece Lee Harvey Oswald’un başının altından çıktığına hükmeden komisyonun başındaki Earl Warren’ı ise bizzat Jim Garrison’ın kendisi canlandırıyor. Bu arada 20. yüzyılın en önemli belgelerinden biri olan ve Başkan Kennedy’nin vurulduğu anı gösteren 26 saniyelik Zapruder filminin de Oliver Stone’un filminde hayati bir rol üstlendiğini hatırlatalım. Sırf onun için bile kaçırmamanızı tavsiye ederiz.

110324JFK1.standard.jpg


Orijinal adı: JFK
Yönetmen: Oliver Stone
Oyuncular: Kevin Costner, Tommy Lee Jones, Gary Oldman, Joe Pesci, Donald Sutherland
Yapım Yılı: 1991
 

Darknes$

Müdavim
Emektar
Katılım
13 Haziran 2008
Mesajlar
17,955
Reaksiyon puanı
351
Puanları
83
Yabancı Sinema "Kirli Para"
TRT1
26 Mart 2011 Cumartesi
01:15

(Yön: D. J. Caruso) Amerikan Futbol Ligi'nde oynarken sakatlanıp sporu bırakan Brandon Lang, 900'lü hatlar için spor tahminleri yapmaya başlar. Maçların skorlarını tahmin etme oranı yüksektir.
Onun bu yeteneğini, New York'ta bir bahis şirketi olan Walter Abrams fark eder. Brandon'a yanında çalışmasını teklif eder. Bu cazip teklifi kabul eden Brandon'ın hayatı bir anda değişir…


kirli-para.jpg
 

Sehri_Istanbul

Öğrenci
Katılım
27 Mayıs 2011
Mesajlar
94
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
tnt, tv8, kanaltürk kanallarinda genelde hep filmler cikiyor. o kanallari tavsiye ederim. tnt bir ara 3 tane testere filmi yayinlamisti.
 

interpool

Müdavim
Katılım
16 Temmuz 2011
Mesajlar
1,647
Reaksiyon puanı
11
Puanları
38
Oyuncular: Zac Efron, Vanessa Hudgens, Ashley Tislade
foxtv-logo-1.png

foxa.png


Birbirlerine aşık iki lise öğrencisi olan Troy ve Gabriella’nın hikayesi bu kez bir tatil köyünde geçiyor. Sharpay, yaz tatili boyunca Troy ile vakit geçirebilmek için ona, ailesine olan tatil köyünde işe başlaması için yardımcı olur. Bu Troy için ilk başlarda bir şanssızlık olarak gözükse de tatil köyünde onu bir sürpriz beklemektedir. Bütün yaz boyunca Gabriella’dan uzak kalacağı için üzülen Troy, aynı tatil köyünde Gabriella’nın da cankurtaran olarak işe başladığını öğrenince çok sevinir. Bu durumdan son derece rahatsız olan Sharpay’ın artık tek amacı Troy ve Gabriella’yı ayırmak ve tatil köyünde yapılacak olan Yetenek Yarışması’na Troy ile birlikte katılmaktadır. Fakat diğer arkadaşları Chad, Taylor, Martha ve Kelsi’nin desteği ile Sharpay’ın hain planı bozulur ve Yetenek Yarışması’na Troy ve Gabriella beraber katılırlar.
150px-Tnt_logo.png

HERBIE: TAM GAZ (HERBITE: FULLY LOADED) SAAT: 20.15

5709.jpg


ŞEYTANIN OTELİ (COLD PREY 2) SAAT 22.15

5692.jpg







---------- Post added at 21:34 ---------- Previous post was at 19:47 ----------

Bu akşam Büyük Hazine 2 de STAR TV de... Şuan da devam ediyor olması lazım.
 

interpool

Müdavim
Katılım
16 Temmuz 2011
Mesajlar
1,647
Reaksiyon puanı
11
Puanları
38
Bu akşam ne izliyoruz... :)

showtv-logo.jpg



showy.png



-----------------------

150px-Tnt_logo.png

5234.jpg

YENİLMEZ (INVINCIBLE)
30’undan sonra futbol kariyeri yapan işsiz bir öğretmenin gerçek hikayesi.
O: Mark Wahlberg, Greg Kinnear. Y: Ericson Core. Saat:20:15





Sizlerden de katılım bekliyoruz arkadaşlar... Ne izliyoruz... :)
 
Üst