TTNET Vitamin Lise Paketi

Bu konuyu okuyanlar

Ecevit BIKTIM

Müdavim
Katılım
11 Şubat 2009
Mesajlar
2,443
Reaksiyon puanı
26
Puanları
0
TTNET, Milli Eğitim Bakanlığı'nın müfredatı ile tam uyumlu interaktif eğitim paketi TTNET Vitamin'in Lise 1 ve 2'inci sınıf öğrencileri için hazırlanan TTNET Vitamin Lise Paketi'ni kullanıma sunuyor.

TTNET, interaktif eğitim destek paketi TTNET Vitamin ile ilköğretim öğrencilerinden sonra lise öğrencilerinin de öğrenim kalitesini yükseltmeye devam ediyor.
TTNET, Milli Eğitim Bakanlığı'nın müfredatı ile tam uyumlu ve sürekli güncellenen yapısı ile bugüne kadar 215 bini aşkın öğrencinin kullandığı TTNET Vitamin'in lise 1 ve 2'inci sınıflar için hazırlanan TTNET Vitamin Lise paketini kullanıma sunuyor. Kullanıcı dostu ara yüzü ve detaylı konu içerikleri ile öğrencilerin okulda aldıkları bilgileri evde pekiştirmesine yardımcı olacak TTNET Vitamin Lise paketi; Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji, Dil ve Anlatım derslerinden ve İngilizce bölümünden oluşuyor.
TTNET Vitamin Lise Milli Eğitim Bakanlığı müfredatı ile tam uyumlu olmasından dolayı öğrenciler, ders çalışırken aynı konuları farklı alıştırmalar ile pekiştirebiliyor.

vitamin%20lise1260200160.jpg
TTNET Vitamin Lise, dersleri daha basit, net ve anlaşılabilir hale getiriyor. TTNET Vitamin Lise, konuyu hızlı ve yaşayarak öğretiyor. Öğrencilerin ihtiyaçlarını çabuk ve doğru bir şekilde anladığı gibi en etkin şekilde karşılamasına da olanak tanıyor.


TTNET Vitamin Lise, öğrencilere internet üzerinden ulaşılan eşsiz bir eğitim ortamı sağlayarak Türkiye'nin her yerinde tüm öğrencilere eşit eğitim alma imkanı sunuyor. Ders konularını; sesli anlatımlar, interaktif etkinlikler, deneyler ve videolu çözümlü örnekler, tarama testleri ile sunarak öğrencilerin konuları rahatlıkla öğrenmelerine imkan sağlıyor. TTNET Vitamin Lise sayesinde dersleri kolaylıkla kavrayabildiğini gören öğrencilerin kendilerine olan güveni de artıyor. Öte yandan öğrencilerin ders aralarında mola vermesi ve rahatlaması için yer alan skeçlerle öğrenciler keyifli bir çalışma ortamına sahip oluyor.
:: Liseliler, TTNET Vitamin sayesinde başarılı olabilecek mi?
Yazan: Ecevit Bıktım
SDN - http://shiftdelete.net
 

hakan_25

Öğrenci
Katılım
1 Şubat 2009
Mesajlar
63
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
vitamin ürünü dünyada bir çok ödül aldı gerçekten çok güzel bir hizmet bu tip ürünler çoğalsa ve gençlerimizde yararlansalar tabi oyunlardan fırsat bulurlarsa ...
 

ByPsychooo

Doçent
Katılım
10 Aralık 2008
Mesajlar
792
Reaksiyon puanı
15
Puanları
0
bugün aldım 1 aylık, sırf denemek için ama güzel değil:( konuları anlatmıyor saçma saçma şeyler var bir de bir lisesi sanırsam böyle şeylere zaman ayırmaz
 
Üst