Dağ tutkunları için filmler(baslıgı suistimal etmeyin lütfen:)

Bu konuyu okuyanlar

tugbagaleri

Müdavim
Katılım
13 Mayıs 2006
Mesajlar
2,224
Reaksiyon puanı
46
Puanları
48
FİLMSAN Vakfı ve Doğa Aktiviteleri Grubu Spor Kulübü işbirliği ile düzenlenen 3. Dağ Filmleri Festivali, 3 – 9 Aralık 2007 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

İnsanoğlunun doğa karşısında yaşadığı zor anlarını ve macera dolu hikayelerini anlatan filmlerden oluşan festivalde 50'den fazla film gösterimi yapılacak. Belgesel, kısa film ve kurmaca uzun metraj film gibi çeşitli kategorilerdeki filmler İstanbul Beyoğlu'ndaki sinema salonlarında ücretsiz olarak gösterilecek. İstanbul – Beyoğlu'nda her yıl Aralık ayında düzenlenen Dağ Filmleri Festivali'nde dünyanın en iyi dağ ve doğa temalı filmleri izleyiciyle buluşuyor. Festivalde dağ, dağ kültürü, çevre ve doğa bilinci geliştirmeye yönelik konulu yerli, yabancı film ve belgeseller ücretsiz olarak gösteriliyor. Festival aynı zamanda konusunda dünyaca ünlü konuşmacıların katıldığı söyleşilere, dağ ve doğa ile ilgili güncel konular hakkında seminerlere, fotoğraf ve kitap sergilerine de ev sahipliği yapıyor. Festival kapsamında 2 fotoğraf sergisi, 5 söyleşi ve dia gösterisi, kitap imza günleri ve Ulusal Doğa Filmleri yarışması yer alıyor.

Festivalin bölümleri: 3. Dağ Filmleri Festivali'ndeki filmlerin gösterimi farklı bölüm başlıkları altında yapılacak. Festivaldeki filmler, "Ülkemizden", "Dünyadan", "Doğa, Çevre ve İnsan", "Sinema Tarihinden", "İz TV Belgesel Kuşağı" ve "Keşif Ruhu" bölümlerinde gösterilecek. Daha fazla bilgi için: www.dagfilmfest.org


[sub]http://www.bugday.org/article.php?ID=2270[/sub]
 
Üst