Yedekleme alınmasına rağmen fotoğraflar silindi

kdrkzlkn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
Bugün telefonumun yedeklemesini yaptım. Ardından telefonu sıfırlayıp yedeklemeyi geri yükledim lakin büyük bir problemle karşılaştım. Telefonumda 11.000 e yakın resim olmasına rağmen 1500 tanesi geldi gerisi yok. İşin en ilginç tarafı bugün çekilen fotoğraflar geri yüklendi ondan önce geri yüklenen fotoğraflar mayıs 2024 ve öncesi. Mayıs 2024 ve sonrası ile düne kadar olan fotoğrafların hiçbiri yok. Ne yapıp edip o fotoğrafları geri kurtarmam lazım. Yazılımsal olur bilgisayar ile teknik servisle alakalı ne gerekirse yapmaya hazırım. Bilgisi fikri önerisi olanlar lütfen yardımcı olunuz.

Sefa Akbudak

Profesör
Yönetici
Reaksiyon puanı
588
silinen fotografları geri yükleme uygulamaları var hepsini sorunsuz çekersin

melik06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer harici bir diske yedeklediysen, file history veya backup and restore gibi araçlarla geçmiş sürümleri görebilirsin bende de olmuştu Teknoloji destek hattı nı arayıp destek aldım sorunumu hemen çözdüler.

dnnnz2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Google Fotoğraflar ya da iCloud gibi servisleri kontrol et, bazen orada kalabiliyor. Eğer PC ile yedek aldıysan, o yedek dosyasını veri kurtarma yazılımlarıyla inceleyebilirsin. Sıfırlama sonrası hafızaya yazılmadıysa, silinen verileri kurtaran programlarla da şansını deneyebilirsin. Fotoğraflar senin için çok önemliyse, profesyonel veri kurtarma desteği de düşünebilirsin. Uğraştırır ama tamamen kaybolmamış olabilir.

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,901
Nasıl yedekledin ve nereye yedekledin. Bize bulmaca çözdürüyorsun.