üründen aldım zaten düşük rpm de bildiğiniz motor sesi geliyordu deişim istedim hepsinin bu tür kronik sorunu olduğu belirtildi![]()
SilverStone Air Blazer 120R ARGB LED 12cm 94CFM Yüksek Hava Akışlı 2200RPM Kasa Fanı (SST-AB120R-ARGB) | Teknobiyotik
Teknik Özellikler EAN : 4710679811307 Bağlantı : 4Pin PWM fan & 4-1Pin ARGB (5V LED) Fan Hızı : 600 ~ 2200rpm ± %10 Max Hava Akışı : 93.97 CFM Max Gürültü Seviyesi : 35.6 dBA Boyut : 120mm (L) x 120mm (W) x 25mm (H) Ürün Kodu : SST-AB120R-ARGB Silverstone HakkındaSeçkin bir...www.teknobiyotik.com
bütçenize uygun en kaliteli fan 120mm pin 4
aynı ürünü kullanıyorum gamepowerin fanlarına göre az ses çıkartıyor genel olarak sesi az problem sizde hocamüründen aldım zaten düşük rpm de bildiğiniz motor sesi geliyordu deişim istedim hepsinin bu tür kronik sorunu olduğu belirtildi
kişide problem olmuş olabilir evet böyle bir problem söyleniyor ama memnun kalanda çok kişi varaynı ürünü kullanıyorum gamepowerin fanlarına göre az ses çıkartıyor genel olarak sesi az problem sizde hocam
ürün güzeldi bu arada ama 700rpm de kulak tırmalayan hdd sesi çıkarınca iade etmek zorunda kaldımkişide problem olmuş olabilir evet böyle bir problem söyleniyor ama memnun kalanda çok kişi var
buyrun buda sesi 31.mp3aynı ürünü kullanıyorum gamepowerin fanlarına göre az ses çıkartıyor genel olarak sesi az problem sizde hocam