Soru Modemde Şifre Yok Ancak Değiştirmek İstiyorum

Celal_Akman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evimdeki modemin şifresini bir arkadaşım şaka amaçlı kaldırmış ancak şimdi de modem arayüzünde şifre istendiği için giriş yapamıyorum. Ustalar wifiyi tavana sabitledikleri için modem altındaki şifreye bakamıyorum ve kutuyu da attık. Wifinin şifresi olmadığı için şu anda bilgisayara bağlı şekilde ve kullanabiliyorum ancak ne yapabilirim bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?

darkstar

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,494
Modem giriş şifresi kaldırıldıysa zaten wifiden arayüze erişebilirsiniz.
Servis sağlayıcınız türk telekomsa genelde kullanıcı / şifre = admin / ttnet olur.

Celal_Akman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Servis sağlayıcınız türk telekomsa genelde kullanıcı / şifre = admin / ttnet olur.
d-link wifi yani zte sitesine atıyor kullanıcı adına ağın SSID ve şifreye admin yazarsam şifre ekleyebilir miyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve önceki şifremi hatırlamıyorum şifreyi nasıl kaldırmış onu da tam bilmiyorum ancak erişmem gerekiyor

Son düzenleme:

Sefa Akbudak

Asistan
Yönetici
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
32
Hocam google a 192.168.1.1 yazın açılan sayfada kullanıcı adına admin şifreye ttnet türktelekom bunlardan birini deneyin arayüzde wifi ayarlarından ulaşırsınız. Adım adım bizimle ekran görüntüsü paylaşırsanız biz de yönlendiririz. Servis sağlayıcınızı ararsanız onlarda sizlere iletecek veya sıfırlayacaktır bilginiz olsun. İyi forumlar diliyorum.