26 Mart 2024 #1 K kozmix Asistan Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 383 Çözümler 7 Reaksiyon puanı 76 Puanları 28 Twitchde abone olmadan reklam engellemenin bir yolu var mı ?(mobile>android için soruyorum) Bir sürü adblock uygulaması kullandım ama işe yaramadk
Twitchde abone olmadan reklam engellemenin bir yolu var mı ?(mobile>android için soruyorum) Bir sürü adblock uygulaması kullandım ama işe yaramadk
26 Mart 2024 #2 R Ryder Wilson Öğrenci Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 75 Çözümler 1 Reaksiyon puanı 64 Puanları 18 DNS adresinizi "dns.adguard.com" şeklinde degiştirmeyi deneyin. Işe yarayabilir. Upvote 0 Downvote
26 Mart 2024 Konuyu başlatan #3 K kozmix Asistan Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 383 Çözümler 7 Reaksiyon puanı 76 Puanları 28 Ryder Wilson dedi ki: DNS adresinizi "dns.adguard.com" şeklinde degiştirmeyi deneyin. Işe yarayabilir. Genişletmek için tıkla ... Onu da denedim ya olmuyor Upvote 0 Downvote
Ryder Wilson dedi ki: DNS adresinizi "dns.adguard.com" şeklinde degiştirmeyi deneyin. Işe yarayabilir. Genişletmek için tıkla ... Onu da denedim ya olmuyor
26 Mart 2024 #4 R Ryder Wilson Öğrenci Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 75 Çözümler 1 Reaksiyon puanı 64 Puanları 18 Biraz baktım, DNS yönetimini gecmişte kullanmışlar. Onun dışında TwitchReVanced gibi 3.parti uygulamalar var, tavsiye etmem ama bakın isterseniz. Upvote 0 Downvote
Biraz baktım, DNS yönetimini gecmişte kullanmışlar. Onun dışında TwitchReVanced gibi 3.parti uygulamalar var, tavsiye etmem ama bakın isterseniz.