Soru Bağlanamıyor daha sonra deneyin hatası

deneme01022981

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bi kaç ay önce hic bir sıkıntısı olmayan Galaxy J7 Prime telefonunda tekrar kurulum yaptıktan sonra arama yapınca "Ağda Kayıtlı degil " hatası almaya basladım. Forum ve internette baktığım da Ağ operatörlerini secmem gerektigini gördüm fakat telefonda ağ operatörünü hem manuel hem otomatik secerken "Bağlanamıyor daha sonra deneyin hatası" nı alıyorum. Bi kac yerde baktıgımda sadece bu modele özgü bi sorun oldugunu gördüm. Bi çözümü felan yok mudur bu hatanın ?

Ekli dosyalar

• IMG_20230927_142556_515.jpg
    IMG_20230927_142556_515.jpg
    19 KB · Görüntüleme: 49

morofobik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,905
Şunlari deneyin

1. SIM kartınızı çıkarıp tekrar takmayı deneyin.
2. Ayarlar > Bağlantılar > Mobil Ağlar > Ağ Operatörleri'ne gidin ve otomatik arama yapmayı deneyin.
3. Eğer otomatik arama yapılamıyorsa, manuel olarak ağ operatörünüzü seçmeyi deneyin. Fakat bu seçeneği kullanırken "Bağlanamıyor, daha sonra deneyin" hatası alıyorsanız, farklı bir SIM kart veya farklı bir ağ operatörü deneyebilirsiniz.
4. Eğer sorun devam ederse, telefonunuzun güncellemelerini kontrol edin ve en son yazılım güncellemesini yapmayı deneyin.
5. Hala sorun devam ediyorsa, telefonunuzun fabrika ayarlarına sıfırlanması gerekebilir. Ancak bu işlem öncesinde verilerinizi yedeklemenizi öneririm.

xYavuz

Profesör
Reaksiyon puanı
1,290
Bi kaç ay önce hic bir sıkıntısı olmayan Galaxy J7 Prime telefonunda tekrar kurulum yaptıktan sonra arama yapınca "Ağda Kayıtlı degil " hatası almaya basladım. Forum ve internette baktığım da Ağ operatörlerini secmem gerektigini gördüm fakat telefonda ağ operatörünü hem manuel hem otomatik secerken "Bağlanamıyor daha sonra deneyin hatası" nı alıyorum. Bi kac yerde baktıgımda sadece bu modele özgü bi sorun oldugunu gördüm. Bi çözümü felan yok mudur bu hatanın ?
Cihaz Yurtdışı büyük ihtimal numara çevirme ekranına *#06# çevir Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu - IMEI Sorgulama bu sayfada sorgula sonucu buraya yaz

Cihaz yurtdışı ise içine bilgisayardan müdahale ederek başka bir telefonun imeili yüklenmiştir, sen telefonu sıfırlayınca tüm verilerle birlikte o imeilde silinir