Yardım Minecraft Bedrock çok fazla kasıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan halfy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

halfy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bedrock sürümü Java dan daha optimize ve daha az kasması gerekirken oyun çok fazla kasıyor fark ettiğim şey ekran kartımın (rtx 3050 ti laptop) sadece 10 küsur watt kullanması.
Oyunu silip yeniden yükledim, bütün ayarları düşüğe çektim, ekran kartı sürücümü yeniledim, sistem>ekran>grafikler bölümünden minecraft'ı yüksek performans a aldım ama bir şey değişmedi.
resim_2023-09-05_021603887.png

bu minecraft'ın

Ekran görüntüsü 2023-09-05 015744.png

bu da valorant'ın görüntüsü
windows 11 kullanıyorum

WUSY0

Asistan
Reaksiyon puanı
29
Bedrock sürümü Java dan daha optimize ve daha az kasması gerekirken oyun çok fazla kasıyor fark ettiğim şey ekran kartımın (rtx 3050 ti laptop) sadece 10 küsur watt kullanması.
Oyunu silip yeniden yükledim, bütün ayarları düşüğe çektim, ekran kartı sürücümü yeniledim, sistem>ekran>grafikler bölümünden minecraft'ı yüksek performans a aldım ama bir şey değişmedi.
Ekli dosyayı görüntüle 185442
bu minecraft'ın

Ekli dosyayı görüntüle 185443

bu da valorant'ın görüntüsü
windows 11 kullanıyorum
Hocam yapılması gereken bütün yolları denemişsiniz siteminiz de iyi bu sorunu bende yaşadım çözümü ne bir videoda ne bir forumda var zaten bedrock’un optimizasyonun ne kadar iyi olduğunu da gördüm iPhone 14 cihazında da 60 fps bilgisayar da da 60 fps deneyimledim valorantın alakası yok valorant gibi oyunlar işlemci önceliklidir Java oynayın hazır bilgisayarınız varken üzerine birde shader tadından yenmez