İmparatorluk Adamı
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 18
Hangisi ve esbabı (sebepleri) nedir?
?Daha iyi değil testlerde geride.
Güvenlik: McAfee
Gizlilik: McAfee
Kullanım kolaylığı: McAfee
Sistem performansı: Avast
Fiyatlandırma ve Değer: McAfee
McAfee özellikleri;
Dosya parçalayıcı
Çok düşük sayıda yanlış alarm
Kimlik koruması
Bu yüzden McAfee.
ilk defa işitiyorum sağolunuz tavsiyeniz içinMalware, SpyHunter 5 veya System Mechanic öneririm.
ben de avast kullanıyorum ama mcafee denedim kararsız kalmıştımAvast. Bana daha kolay geliyor. Hem bende McAfee kasıyor. Fakat Avast baya iyi çalışıyor. Hem Mobil'de hem de bilgisayarda kullanıyorum. Kullanışlı geliyor Avast.
Avast'ı önermiyorum en iyisi McAfee veya Kaspersky'dir.Hangisi ve esbabı (sebepleri) nedir?
Avast ??Avast'ı önermiyorum en iyisi McAfee veya Kaspersky'dir.
"En iyisi" der isek bence McAfee değil de "Malwarebytes veya Kaspersky" demeliyiz.en iyisi McAfee veya Kaspersky'dir.
Avast iyi yaa. O sırada 2 yıl önce hiçbir şey bilmeyip Defender diyen ben.?"En iyisi" der isek bence McAfee değil de "Malwarebytes veya Kaspersky" demeliyiz.
Hocam sizin yorumunuza -1 yapmaya elim gitmiyor.?İkisi arasından Mcafee daha iyi bana göre.
Ben Windows kullanırken Kaspersky+Malwarebytes kullanırdım. Öneririm.
Hocam kesintisiz koruma için AV yazılımları kesinlikle kullanılmalı. Dediğiniz yazılımlarda sistemde bulunmalı tabii ki.Malwarebyte, SpyHunter 5 veya System Mechanic kullan. Yukarı da belirttiğin AV'lerin görmediği her şeyi görüyor.
ben yıllardır avast kullandım. ve kesinlikle mcafeenin daha iyi olduğunu düşünüyorum.Hangisi ve esbabı (sebepleri) nedir?
Kaspersky ve Malwarebytes en iyisidir. Avast ve McAfee'ye gelirsek, McAfee daha iyi.Avast daha iyidir.
Benim tavsiyem Kaspersky, Bitdefender yanına arada tarama yapmak için malwarebytes.
Daha iyi değil testlerde geride.Kaspersky ve Malwarebytes en iyisidir. Avast ve McAfee'ye gelirsek, McAfee daha iyi.
?Daha iyi değil testlerde geride.
Güvenlik: McAfee
Gizlilik: McAfee
Kullanım kolaylığı: McAfee
Sistem performansı: Avast
Fiyatlandırma ve Değer: McAfee
McAfee özellikleri;
Dosya parçalayıcı
Çok düşük sayıda yanlış alarm
Kimlik koruması
Bu yüzden McAfee.
Boş şeyler.?
![]()
McAfee vs Avast: Comprehensive Antivirus Comparison
Wondering if McAfee or Avast is the best antivirus for you? Our analysis covers real-world protection, on-demand scans, system slowdown, extra security features, and pricing.www.comparitech.com
![]()
McAfee vs Avast: Hangisi Daha İyi? [2025 Yılının En iyileri]
I spent the last few weeks comparing Avast and McAfee, and I found out which is better in terms of security, ease of use, and more. Check out my results.tr.safetydetectives.com
![]()
McAfee vs Avast: Which Antivirus Takes the Crown in 2024?
Can't make up your mind between McAfee and Avast? Learn all about them in our McAfee vs Avast comparison and pick the best antivirus for you.vpnoverview.com
Neden?Boş şeyler.
Antivirüs testlerine bakarak öğrenilir daha iyi olup olmadığı. Buradakiler bir şeyler karalamış.Neden?
2sinide kullandım, bana göre McAfee. Neyse olabilir.Antivirüs testlerine bakarak öğrenilir daha iyi olup olmadığı. Buradakiler bir şeyler karalamış.
Sebep?
mcaffee nin algılayamadığı virüsü avast algılamasıSebep?
Tam tersi olmasın o?mcaffee nin algılayamadığı virüsü avast algılaması
Ev için ise McAfee kullanmayın.Hangisi ve esbabı (sebepleri) nedir?