Merdoyevski
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Poco x3 nfc güncellemesi alan var mı ?
Bana da geldi güncelle dedim güncelleme tamamlandı ama yeniden başlat bildirimi gelmedi güncelleme kayboldu. Yeniden başlatayım dedim yaptım kontrol ettim ama halen 12.5 teyimEwt geldi
Mıui 13 e güncellemeni tavsiye etmem.Güncellemeden yana ciddi şikayetler var.Poco x3 nfc güncellemesi alan var mı ?
Güncelleyemeden sıkıntı taşıyorum problem o. Tuhaf bir durum söz konusu.Mıui 13 e güncellemeni tavsiye etmem.Güncellemeden yana ciddi şikayetler var.
Ve ne yapıcam bilmiyorumMıui 13 e güncellemeni tavsiye etmem.Güncellemeden yana ciddi şikayetler var.
Yedek alıp hard reset at.Güncelleyemeden sıkıntı taşıyorum problem o. Tuhaf bir durum söz konusu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ve ne yapıcam bilmiyorum
Bi deneyimYedek alıp hard reset at.
Al bencede o kadar kamera bazen çalışmıyor ekran bazen. Acayip bir renk alıyor 1dk sonra düzeliyorGüncelleyemeden sıkıntı taşıyorum problem o. Tuhaf bir durum söz konusu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ve ne yapıcam bilmiyorum
MİUİ 13.0.6. Stabil durumda.Mıui 13 e güncellemeni tavsiye etmem.Güncellemeden yana ciddi şikayetler var.
Bu sürümle çok şikayet okudum.Dediğin gibi düzeltmiş olabilirler.MİUİ 13.0.6. Stabil durumda.
Bende bir sorun yok.Umarım kimsede olmaz.Bu sürümle çok şikayet okudum.Dediğin gibi düzeltmiş olabilirler.