Yardım zula unins000.dat dosyası bulunamadı hatası

emrebeyx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
dün akşam oyunu kaldırayım derken unins000.dat dosya hatası alıyorum nasıl çözebilirim ?

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    24.6 KB · Görüntüleme: 92

salihaktan_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
543
Masaüstündeyken Zula iconuna sağ tıklayın, Dosya Konumunu Aç seçeneğine tıklayın ve açılan penceredeki tüm dosyaları silin.

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,972
Masaüstündeyken Zula iconuna sağ tıklayın, Dosya Konumunu Aç seçeneğine tıklayın ve açılan penceredeki tüm dosyaları silin.
Bazı dosyalar yönetici isteği isteyip silinmeyecektir.Denetim Masasından denediniz mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bazı dosyalar yönetici isteği isteyip silinmeyecektir.Denetim Masasından denediniz mi

emrebeyx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
ozaman boyutu 2,45 GB denetim masasındaki boyutu 6,79 GB geri kalan 4 GB ne olacak :)

Bazı dosyalar yönetici isteği isteyip silinmeyecektir.Denetim Masasından denediniz mi?

tim Masasından denediniz mi
(Bazı dosyalar yönetici isteği isteyip silinmeyecektir.) burayı anlamadım hocam nasıl yani.

salihaktan_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
543
C Dizinindeki Program Files ve Program Dosyaları klasörlerini kontrol ediniz.

Windows+R kombinasyonu ile Çalıştır penceresini açıp oraya %appdata% yazın ve açılan pencerede Zula dosyaları varsa silin.