Bazı dosyalar yönetici isteği isteyip silinmeyecektir.Denetim Masasından denediniz mi?Masaüstündeyken Zula iconuna sağ tıklayın, Dosya Konumunu Aç seçeneğine tıklayın ve açılan penceredeki tüm dosyaları silin.
Bazı dosyalar yönetici isteği isteyip silinmeyecektir.Denetim Masasından denediniz miMasaüstündeyken Zula iconuna sağ tıklayın, Dosya Konumunu Aç seçeneğine tıklayın ve açılan penceredeki tüm dosyaları silin.
ozaman boyutu 2,45 GB denetim masasındaki boyutu 6,79 GB geri kalan 4 GB ne olacakMasaüstündeyken Zula iconuna sağ tıklayın, Dosya Konumunu Aç seçeneğine tıklayın ve açılan penceredeki tüm dosyaları silin.
(Bazı dosyalar yönetici isteği isteyip silinmeyecektir.) burayı anlamadım hocam nasıl yani.Bazı dosyalar yönetici isteği isteyip silinmeyecektir.Denetim Masasından denediniz mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
tim Masasından denediniz mi
onu ancak akşam evde kontrol edebilirim şuan çalışıyorum. Bu olmasa başka seçenek var mı hocam ?Windows+R kombinasyonu ile Çalıştır penceresini açıp oraya %appdata% yazın ve açılan pencerede Zula dosyaları varsa silin.