ZyXEL NBG-417N Kablosuz Modem İnceleme

Ordo ab chaO

Profesör
Reaksiyon puanı
43
İnternete bağlanmak için kablolara ihtiyacımızın olmadığı bu dönemde, bu konuda uzman markalardan ZyXEL'in yeni kablosuz modemini kısaca bir tanıyalım.

Giderek daha kablosuz bir dünyada yaşamaya başlıyoruz. Teknolojinin her alanda geliştiği bir dönemde veri aktarımı için hala çok eski bir yöntem olan kabloları kullanmak artık kimseye hoş gelmiyor. Tabii şimdilik her alanda kablolardan kurtulmak mümkün değil. Ancak en azından veri transferi ve internet bağlantısı için kablosuz çözümler artık insanlara daha cazip geliyor. Bu alanda uzmanlaşmış markalardan biri olan ZyXEL'in NBG-417N adlı ürünü, sizleri kablolardan kurtaracak bir router.
lsdope1258968798.jpg

Ürün 802.11n kablosuz standartı ile uyumlu
Ürünün kurulum ve kullanımı oldukça basit. Herkes rahatlıkla ve kolayca bu ürünü alıp bilgisayarına kurabilir. 802.11n ve 802.11 b/g standartları ile uyumlu olan ZyXEL NBG-417N, 150 Mbps'a kadar hıza destek veriyor. Ürünün üzerinde dört adet LAN ve bir adet de WAN portu bulunuyor. 140 x 110 x 30 mm'lik boyutlarıyla fazla yer kaplamayan ürün beraberinde bir de antenle geliyor. ZyXEL NBG-417N Kablosuz N Router'ın çok gelişmiş ve üst seviye bir ürün olduğunu söylemek güç fakat kendinden beklenenleri başarıyla yerine getiriyor.

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
Benimde Modemim Zyxel 5 yıldır kullanıyorum çokta memnunum :)

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
Airties kullanıyorum zyxel modemlerde hoşuma gidiyor beğeniyorum...