Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Zulayı geç. Ona gereksiz yere para yatırarak kazanırsın oyunda. Payday 2 ise oynamadım ama güzel bir oyun yine de.
Fiyatına değecek bir oyun olarak düşünüyorum.
Zula da oyunun ana materyali silah paralı bedava olan silahlarda çok bir işe yaramıyor payday arkadaşlarınla oynayabileceğin bir soygun temalı bir oyun..
İndirimde 1.85 tl payday2 sakın 18 tl verme. İndirimde dlc paketleriyle oyun 20 25 tl arasında. 31 32 gb indiriyorsunuz klasörü 72 gb yer kaplıyor. 4 kişilik takımla botlara karşı soygun yapmaya çalışıyorsun. (Bazı görevlerde birilerine eskortluk etmen isteniyor)
Zula zaten ücretsiz ve boyutuda düşük.
İkisinide oynayabilirsin. Paydayde takımınla görev yaparken zulada online karakterlere karşı çatışabilirsin. (5v5, 10v10)
Zulada silaha + basma muhabbeti olduğundan yanaşmıyorum. Ancak bıçaklar skinli silahlar oyun parasıyla alınabiliyor diye biliyorum. Geçenlerde steamden denemek için indirdiğimde karambit ve Türk bayraklı silah hediye verdi. +6 silahlılara karşı ciddi anlamda zorlanıyorsun.