Defne Kurt
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 26
Herkes kendine göre çok anlayışlı biri. Peki böyle sorarsak sonuç ne olur?
Forumun bir kısmı kızlardan bir kısmı erkeklerden oluşmakta. Herkes kızsa kıza erkekse erkeğe oy verecek. Bu sebeple. ?Sorduğunuz soru saçma! Bir insan siteyi niye erkekler ve kızlar için ikiye bölsünki.
Kızları hiç göremedimForumun bir kısmı kızlardan bir kısmı erkeklerden oluşmakta. Herkes kızsa kıza erkekse erkeğe oy verecek. Bu sebeple. ?
Bu konuyu da bir bayan mı açıyor sjsjsjsjsj.Forumun bir kısmı kızlardan bir kısmı erkeklerden oluşmakta. Herkes kızsa kıza erkekse erkeğe oy verecek. Bu sebeple. ?
adam haklı beyler dağılın..Benim, ironi yapmıyorum.
Kızlar soruyor diye sdn ye gelmiş bence bilemedim??Bu konuyu da bir bayan mı açıyor sjsjsjsjsj.
Agab ?bana soracak olursanız erkek derim çünkü bu forumda hiçbir kızın bana faydası olmadı.
Ben uzaylılara oy vereceğim. İnsan gelmiş geçmiş en acımasız yaratık ?Forumun bir kısmı kızlardan bir kısmı erkeklerden oluşmakta. Herkes kızsa kıza erkekse erkeğe oy verecek. Bu sebeple. ?
Genellikle alttan alırım ve gülüp geçerimadam haklı beyler dağılın..
Saldıracakmış gibi cevap vermenizden ötürü olabilir mi acaba?bana soracak olursanız erkek derim çünkü bu forumda hiçbir kızın bana faydası olmadı.
anlamadım?Benim, ironi yapmıyorum.
Benim işte, anketin 3.şıkkına bakarsan anlarsınanlamadım?
size anlayış gösteriyorum hocamBenim işte, anketin 3.şıkkına bakarsan anlarsın![]()
orda pek akıllı birini bulmak zorBunu kızlarsoruyor.com a sor