planetearth
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
biliyorum bu konuyu bu sitede açmam yanlış fakat sizden yardım istiyorum. yaklaşık 13 yaşımdan beri belirli aralıklarla sürekli aklıma intihar geliyor. zamanında annem babam 2 kez ayrılıp barıştılar. babam anneme şiddet uyguladı, kişisel olarak burada söyleyemeyeceğim bir yakınım tarafından bazı şeylere maruz kaldım, ailevi daha bir çok problem yaşadım çevrem tarafından sürekli dışlanıyorum. 16 yaşındayım. biliyorum cümleleri birbirinden alakasız kuruyor olabilirim fakat kendimi nasıl ifade edeceğimi bilmiyorum. şu an tarih ocağın 19 u yıl 2025 saatte sabah 5i 9 geçiyor. aklıma son 1-2 saatte tekrar intihar geldi. artık dayanamıyorum. her 2-3 ayda bir aklıma geliyordu fakat artık dayanacak gücüm kalmadı. son bir kaç aydır vücudum bazen istemsiz titriyip üşüyor otururken kalbim ve göğüs kafesim ağrımaya başlıyor bazen kalp çarpıntım tutuyor ritim bozukluğumda var ve çevremden son bir kaç ayda sürekli psikolojik şiddete maruz kaldım. en son bugün annemle kavga ettim ve onu istemsizce çok üzdüm. bundan bir kaç hafta önce yine annemi dışarıda yaşadığım problemler yüzünden üzdüm. o ben ve kardeşim için bu kadar çabalarken ben onu üzünce kendime yediremiyorum vicdan azabı çekiyorum. sizden yardım istiyorum ne yapmalıyım ne yapacağım hakkında en ufak fikrim yok. artık yaşamak istemiyorum kendim için değerli hissetmiyorum fakat tek beni seven insan annemi de üzdüğümü fark edince kendime hiç katlanamıyorum. en son anneme ölümle ilgili cümlelerin arasına çaktırmadan bir şeyler sıkıştırıyordum sana bir şey olursa bende yaşamam zaten dedi. ne yapacağım yardım edin. biliyorum kendimi anlatamıyorum tam olarak ama çok zor durumdayım.