O zaman bana kızmayın sebepsiz yere. Hâlâ sakinim.Her konu sahibini stalklayıp eski konularına bakamam. Bu konuda yazdıkları üzerinden konuştuk.
O zaman bana kızmayın sebepsiz yere. Hâlâ sakinim.Her konu sahibini stalklayıp eski konularına bakamam. Bu konuda yazdıkları üzerinden konuştuk.
Hani hoca dersten çıktıktan sonra ses açacaktın?tamam kızmayın,sadece sunumun sesi gelmiyor diye arkadan sesini açtım,trollemedim
çıkmadı,kapatmaya karar verdiHani hoca dersten çıktıktan sonra ses açacaktın?
Şuan inandım.çıkmadı,kapatmaya karar verdi![]()
ama bir kere kızı çağırmıştı türkçe hocasının,2-3 dakkalık işi çıktı bende kimsenin canı sıkılmasın diye müzik açmıştımŞuan inandım.
Arkadaş yorum kasmak için teker teker soruyor sorununuz çözüldüyse cevap vermeyin hiç kapansın konu.ama bir kere kızı çağırmıştı türkçe hocasının,2-3 dakkalık işi çıktı bende kimsenin canı sıkılmasın diye müzik açmıştım
İnandım tamam.ama bir kere kızı çağırmıştı türkçe hocasının,2-3 dakkalık işi çıktı bende kimsenin canı sıkılmasın diye müzik açmıştım
Evet evet mesaj kasıyorum. Mesaj kasıyor olsam şuan rektördüm çoktan.Arkadaş yorum kasmak için teker teker soruyor sorununuz çözüldüyse cevap vermeyin hiç kapansın konu.
rektör ne tam olarak? seviye falanmıİnandım tamam.
Evet evet mesaj kasıyorum. Mesaj kasıyor olsam şuan rektördüm çoktan.
Rütbe. 5000 mesajı geçince oluyor.rektör ne tam olarak? seviye falanmı