Mert Şefik
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3,580
Arkadaşlar ben debian a zoom kurmayı denedim ders için ama olamadı nasıl kurulur
sudo dpkg -i <oradan indirdiğin dosyanın adı>.deb
Olmaz yapsan bile kapattığımda silinir.Debian live olarak kullanıyorum olur demi
kardeşim bu linux için değil mi sonra yarım milyon kod yaziyorsunKendi sitesinden .deb dosyasını indir daha sonra indiği dizinde terminal aç ve aşağıdaki komutu gir
Bash:sudo dpkg -i <oradan indirdiğin dosyanın adı>.deb
hani indirmek için sudo su falan yazıyoruz yakardeşim bu linux için değil mi sonra yarım milyon kod yaziyorsun
Onlar kod değil çıktı ve sen yazmıyorsun neyse evet Linux için çünkü arkadaş Linux için sormuştu.kardeşim bu linux için değil mi sonra yarım milyon kod yaziyorsun
Koddaki -işareti hangi tuşla yazılırKendi sitesinden .deb dosyasını indir daha sonra indiği dizinde terminal aç ve aşağıdaki komutu gir
Ben kali kullanıyorum yarım saat uğraştırıyor beniOnlar kod değil çıktı ve sen yazmıyorsun neyse evet Linux için çünkü arkadaş Linux için sormuştu.
windows ta kullandığının bir sol tarafındaki tuş olması lazımBirde yaz
Koddaki -işareti hangi tuşla yazılır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Windowsa kullandığım - tuşu olamdı da
Arkadaşlar ben debian a zoom kurmayı denedim ders için ama olamadı nasıl kurulur
Birazdan deneyeceğimKendi sitesinden .deb dosyasını indir daha sonra indiği dizinde terminal aç ve aşağıdaki komutu gir
setxkbmap tr yazarak klavyeyi türkçe düzenine ayarla böylelikle klavyedeki - tuşuna basınca - yazacaktır.Birde yaz
Koddaki -işareti hangi tuşla yazılır
Windowsa kullandığım - tuşu olamdı da
Tamamsetxkbmap tr yazarak klavyeyi türkçe düzenine ayarla böylelikle klavyedeki - tuşuna basınca - yazacaktır.
Çalışır diye düşünüyorumTamam
Birde ben canlı derse girince webcam çalışır demi linuxta
Driver gerek var mıÇalışır diye düşünüyorum