Kerem_tursen16
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Zoom görüntülü konuşma uygulaması güvenilirli güvenlik açığı varmı
Okullar kapandığından beri ders yapıyoruz. Hiç bi sorun yaşamadık ama dersler 40dk. oluyor. 40dk. sonra kapanıyor. Onu anlık olarak hemen açıp devam edebilirsiniz. Dersinizin bölünmesini istemezseniz Pro sürümü vs. de var ama şahsen gerek yok. Bugün insanların kartından para çekmiş gibi bi şey duydum da bi sorun yok. Güvenebilirsiniz.Zoom görüntülü konuşma uygulaması güvenilirli güvenlik açığı varmı
Zoom görüntülü konuşma uygulaması güvenilirli güvenlik açığı varmı
Sabah milli eğitim bakanlığı toplantı yapmış ama bilmiyorum yine de sağolun başka kişilerde yazarsa güzel olurOkullar kapandığından beri ders yapıyoruz. Hiç bi sorun yaşamadık ama dersler 40dk. oluyor. 40dk. sonra kapanıyor. Onu anlık olarak hemen açıp devam edebilirsiniz. Dersinizin bölünmesini istemezseniz Pro sürümü vs. de var ama şahsen gerek yok. Bugün insanların kartından para çekmiş gibi bi şey duydum da bi sorun yok. Güvenebilirsiniz.
Ebadan canlı ders vs. yapılacakmış ama eğer imkanınız varsa zoom kullanın derim. Şu anda da dersteyim hatta.Sabah milli eğitim bakanlığı toplantı yapmış ama bilmiyorum yine de sağolun başka kişilerde yazarsa güzel olur