tltcn
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 4
Ülkemizde eğitim kalitesinin her geçen gün bozulmasından dolayı, birçoğumuz kaliteli bir eğitim alabilmek için farklı arayışlar içerisine giriyoruz. Bende kendi adıma bulduğum çözümü sizlerle paylaşmak istedim. Belki sizlerde bu tarz bir eğitim ile yeni bir kariyer oluşturma imkanına sahip olabilirsiniz. Türkiye'de ziraat mühendisliği mezunu olmama rağmen kendi çabalarımla web tasarımı için gerekli bilgileri topladım ve kendimce siteler yapmaya başladım. Sonrasında internette tesadüf eseri Kanada'da Web Tasarımı ve Mobil Uygulama Geliştiriciliği Diploma Programı'na denk geldim. Sonrasında kendimi geliştirmek için programa başvurdum ve kabul aldım. Kendimi uzun uğraşlar sonrası geliştirdikten sonra kabul aldığım okulda Web and Network Developer olarak çalışmaya başladım. Programı sizlere de tavsiye ederim. Aşağıda sınıfıma ait fotoğrafı bulabilirsiniz
Okulun sayfasını diğer programlar için incelemek isterseniz yanda bulabilirsiniz. College in Vancouver
Umuyorum ihtiyacı olanlara faydalı bir yazı olmuştur. Kanada'da yaşamak ile ilgili yazmış olduğum blogumu da okuyarak aşağı yukarı yaşam giderleri, konaklama olanakları ve çeşitli imkanlar ile ilgili bilgileri bulabilirsiniz. Kanada Hakkında Özgün Bilgiler
Okulun sayfasını diğer programlar için incelemek isterseniz yanda bulabilirsiniz. College in Vancouver
Umuyorum ihtiyacı olanlara faydalı bir yazı olmuştur. Kanada'da yaşamak ile ilgili yazmış olduğum blogumu da okuyarak aşağı yukarı yaşam giderleri, konaklama olanakları ve çeşitli imkanlar ile ilgili bilgileri bulabilirsiniz. Kanada Hakkında Özgün Bilgiler