ZIPPO Kullanıcılar Kulübü

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Herkese merhabalar. Yeni bir Zippo sahibi olmamla birlikte nedendir bilinmez forumda böyle bir konunun eksikliğini hissettim :P Forumda illa ki Zippo Çakmak kullananlar vardır. Zippo modellerimizi paylaşacağımız en iyi fiyatı nerde buluruz bakımı nasıl yapılır garantisi var mı gibi sorulara cevap bulacağımız yeni kulübümüz hayırlı olsun.

2975inciq1061977.jpg

Zippo'yu Tanıyalım

Zippo, Zippo Üretim Şirketi (İngilizce: Zippo Manufacturing Company) tarafından üretilen, yeniden doldurulabilir, metal çakmaklara verilen addır. 1933 yılından beri binlerce farklı dizayn ve şekilde üretimi yapılmaktadır.

II. Dünya Savaşı'nda ABD ordusunda popüler hale gelmiştir. Zippo çakmakları ömür boyu garantiyle tanınırlar. Eğer bir Zippo çakmak bozulursa daha önce kaç kişi tarafından kullanıldığı ya da kaç yıllık olduğu önemli olmaksızın şirket çakmağı tamir eder ya da yenisini temin eder. Zippo çakmaklar popülerliklerini rüzgarda yanmalarıyla daha da arttırmışlardır. Ayrıca üst kapağın kapatılmasıyla çıkan yüksek ses Zippo çakmakların tanınmasında etkili olmaktadır.

Arkadaş Ortamında Zippo'nuzu Çıkardığınızda Birinin Hemen Elinizden Alıp Yapmaya Çalıştığı Fakat Başarısız Olduğu Hareketler

[video=youtube;9L2pyclQsSk]https://www.youtube.com/watch?v=9L2pyclQsSk[/video]

Nerden Alırım ?

Bu yazıya tıklayarak Zippo'nun kendi sitesinde ki modellere göz atabilirsiniz.

Elimdeki model ise Zippo'nun mat kırmızı modeli. D&R'dan aldım. Sitesinde ki fiyatla aynı fiyata geldi.

zippo-red-matte-with-logo-6.jpg

Siz değerli üyelerde elinde ki zippo modellerinin fotoğraflarını paylaşırsa çok memnun olurum. Saygılar sevgiler esen kalın.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Forumda tek zippo kullanan olarak tarihe geçtim :D

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Ben genelde o arkadaşının elindeki zippoyu alıp hareket yapmaya çalışan genç oluyorum :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bi de zippo kullanıyo olmak için sigara vb de kullanıyo olmak lazım. Çok şükür onları kullanmadığım için zippo da kullanmıyorum doğal olarak :)

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Ben genelde o arkadaşının elindeki zippoyu alıp hareket yapmaya çalışan genç oluyorum :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bi de zippo kullanıyo olmak için sigara vb de kullanıyo olmak lazım. Çok şükür onları kullanmadığım için zippo da kullanmıyorum doğal olarak :)

Sigara kullanmayanlarda bile görmeye başladım artık :D Çakma sarışınlar gibi çakması çok var piyasada.

tridinebandiyum

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ac kapa ac kapa yaparken bile benzin ucuyo diyolar bilmiyorum ne kadar dogru ama cat cut oynamayacaksam niye o kadar para vereyim bu merete :p zaten benzin de pahali :p

Tükenir Kalem

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Aslında kıyafetten sarkan iplikleri yakmak için bazen çakmak kullanıyorum ama bunun için zippoya o kadar para verilir mi bilmem :))

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Babamlar yurt dışından getireceklerdi ama havaalanı el koymuştu, çakma değilsr havaalanı iyi okutmuştur onları:)

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
baktığım ürün daha doğrusu bir kaçında garanti süresi yazıyor.genel açıklamayı bende okudum.çelişkiyi soruyorum bende. :)

Bilemedim şimdi paketinde çıkan broşürde de ömür boyu garantili yazıyor :)