Zico Kezman'a çok sinirlendi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mila12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Maçtan sonra konuşan Teknik Direktör Zico, penaltı kaçıran Kezman hakkında bugüne kadar duyulmadık bir üslupla sert eleştiriler yaptı.

Zico bu güne kadar hiç bir mağlubiyette oyuncu eleştirmemişti. Ta ki bu maça kadar.

88. dakikada Kezman'ın penaltıyı kaçırması anlaşılan o ki Zico'nun sabrını taşırdı. Bu güne kadar maç sonrası hiç bir oyunucusunu eleştirmeyen Teknik Direktör Zico, Kezman hakkında ilginç sözler söyledi.

ZİCO KEZMAN'IN İPİNİ ÇEKTİ

Zico, takımın penaltıcısı varken Kezman'ın penaltı kullanmak istemesini büyük bir hata olarak yorumlarken şunları söyledi:

"Bu takımın penaltıcısı Alex. Eğer o kendisi kullanmak istemezse veya kendini iyi hissetmezse başkası kullanır. Çünkü önemli olan futbolcuların gol atması değil, takımın başarılı olmasıdır. Kezman bu kurala uymayarak Alex'e penaltıyı kullanmak istediğini söyledi. Alex de izin verdi.

MÜDAHALE ETMEK İSTEDİM AMA ÇOK GEÇTİ

Ben müdahale etmek istedim ama artık çok geçti. Müdahale etsem yanlış olabilirdi. Ancak her ne olursa olsun penaltıyı Alex'in kullanması gerekirdi."

Kaynak

ridvan1452

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
24
BENDE OLSm bende sinirlenirdim

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Kezmanın yeri olduğunu sanmıyorum bu takımda kim ne derse desin.

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar bende kezmana sinirlendim ama adamın oyuna girişinden belli ne kadar hırslı olduğu. psikolojik olarak o adamın gol atması gerekiyordu rahatlamak için. oyuna girişinden maçın sonuna kadar dikkat edin gol atmak için hep bişiler yapmaya çalıştı. çok müsait pozisyonlarda bile şut çekti pas vermedi. gerçekden fenerbahçemiz altın değerinden 2 puan kaybetti ama kezmanada hak vermek lazım.

calvaria

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Olur böyle şeyler :D Sonuçta top yuvarlak...

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Kezman bencede hırsının etkisinde kaldı, kendini değil takımı düşünmeliydi.

kullanıcı

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Sırplar galiba öyle vuruyor. o.O Sevilla'daki adam da aynı Kezman gibi havaya ve sert vurdu. Sonra Kezman da aynı şekilde vurmuştu. Burda da aynını yaptı. Ama biraz daha altına girmiş ama. :S