Zico : Artık kalmam zor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Link
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
UEFA’nın sitesinde F.Bahçeli taraftarların sorularını yanıtlayan Zico ayrılık sinyali verdi.

"Gelişmeler istediğimiz gibi olmadı. Kontratımın bitmesine 15 gün kala yardımcılarım hakkında bazı sorunlar çıktı. Bunu yaşamak beni üzdü. Burada 2 sezon geçirdikten sonra bana daha fazla süre verileceğini düşünüyordum."

FENERBAHÇE ile Arthur Zico’nun yolları ayrılıyor... Brezilyalı teknik adam, sarı lacivertli yönetime verdiği sürenin bitimini beklemeden açıklamasını yaptı: "Artık kalmam zor."

www.uefa.com’da Fenerbahçeli taraftarların sorularını yanıtlayan Zico, "Kalıyorum demem çok zor. Şu ana kadar yapılan görüşmelerde bir mesafe kaydedemedik" ifadesini kullandı. İşte uefa.com’da Zico’ya gelen sorular ve Brezilyalı hocanın verdiği yanıtlar...

Bizimle kalmaya devam edecek misiniz?

"F.Bahçe’de kalmam benim için zor görünüyor. Şu ana kadarki gelişmeler istediğimiz gibi olmadı. Kontratımın bitmesine 15 gün kala yardımcılarım hakkında bazı sorunlar ortaya çıktı. Bunu yaşamak beni üzdü. Burada 2 sezon geçirdikten sonra bana daha fazla süre verileceğini düşünüyordum."

Küçükken hayran olduğunuz futbolcu kimdi?

"Flamengo’da oynayan Dida’ydı. Bir de ağabeyim Edu. Ağabeyimle antrenörlüğe başladığımdan beri birlikte çalışıyoruz. Maçların ve oyuncuların en önemli gözlemcisidir kendisi."

Eto’o, Shevchenko ve Love’ın F.Bahçe’ye geleceğine dair söylentiler dolaşıyor. Siz onların geleceğine inanıyor musunuz?

"Bunlardan benim haberim yok. Ben takımın eksiklerini içeren raporu yönetimimize verdim."

F.Bahçe, G.Saray maçına avantajlı gitmesine rağmen neden maçı ve şampiyonluğu kaybetti?

G.Saray’a kaybetmek bir utanç değil

"Sezon başından beri, sakatlıklar ve çok fazla maç oynamak gibi problemler yaşadık. Avrupa kupası maçlarından sonra çok puanlar kaybettik. Sezonun en önemli kısmında Roberto Carlos’tan faydalanamadık. Appiah neredeyse hiç forma giymedi. Onlar oynasaydı, durum farklı olurdu. Ancak ben bu sezondan sonra mutluyum. G.Saray’a kaybetmek bir utanç değil."

Sizce F.Bahçe bu seneki başarısıyla G.Saray’ın UEFA Kupası başarısını geride bıraktı mı?

"Galatasaray’ın o sezonunu hatırlamıyorum ama sonuçta onlar kupayı kazandılar. Aynı kupadan bahsediyor olsaydık kıyaslayabilirdik. Fenerbahçe başarısıyla gurur duymalı. Şampiyonlar Ligi’nin finalistlerinden birine elendik."

F.Bahçe’nin geçen sezonki en büyük eksiği neydi?

"F.Bahçe’nin tecrübeye ihtiyacı var. Bu, büyük turnuvaların en büyük gereksinimi. Özellikle dış saha maçlarında bunun eksikliğini hissedebiliyorsunuz."

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/9004849.asp?gid=211&sz=7861

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
günaydın modum :)

haberi dün gece okudum Antu'da çok üzüldüm ve şaşırdım , inşallah Zico takımın başında kalır (A) gerçi bu söylediklerine bakarak kalması biraz zor gibi...

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
Günaydın maxxdump, yardımcıları ile ilgili kaynaklı bir sorun görünüyor, Fenerbahçe için hayırlısı olsun.

ridvan1452

Profesör
Reaksiyon puanı
24
fener zico yu kaybederse fener icin buyuk kayıp olacak

JuLiuSiuS

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Zico bence kalmalı, başka söze gerek yok!

Wolker

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Zico kalsın fenerde bencede 10 numara yönetiyor :)