ziraatci63 dedi ki:hiç biri uymuyo bana
ama en zevk aldığım şeyy eve geldiğimde kıyafetlerimi masanın üstüne fırlatmakkk veeee gece ders çalışırkenn odaya getirdiğim fincan, tabak türü mutfak eşyalarını masa üzerinde bırakıp okula gitmekk
kıs benide alacak bi pasaklıı çıkar heraldemavinok.ta dedi ki:Pis pasaklı ziraatiiiiEvde kalcan kıs sen
![]()
ziraatci63 dedi ki:kıs benide alacak bi pasaklıı çıkar heraldemavinok.ta dedi ki:Pis pasaklı ziraatiiiiEvde kalcan kıs sen
![]()
![]()
ziraatci63 dedi ki:kıs benide alacak bi pasaklıı çıkar heraldemavinok.ta dedi ki:Pis pasaklı ziraatiiiiEvde kalcan kıs sen
![]()
![]()
![]()
![]()
pasaklı olabilirim amaa temizlikçii asllaaaBlue.Silk dedi ki:ziraatci63 dedi ki:kıs benide alacak bi pasaklıı çıkar heraldemavinok.ta dedi ki:Pis pasaklı ziraatiiiiEvde kalcan kıs sen
![]()
![]()
ahahaa yok kıs sen bu güdüsle evde kalırsın![]()
yada çöpten evde yasarsın pasaklı kocanla
![]()
![]()
Blue.Silk dedi ki:Toplanmış yeri dagıtmak diyenlerin 27side erkek :^)
1ide malesef kız :L utanc duyuyoruz![]()
kıs benide alacak bi pasaklıı çıkar heralde![]()
ziraatci63 dedi ki:ii de ben pasaklı değilimkii kim söylemişse iftiraaaaaa :* :*
cıksss ben orda karşımdaki kişi pasaklı olurda alır benii die demiştimmerol_1982 dedi ki:kıs benide alacak bi pasaklıı çıkar heralde![]()
ziraatci63 dedi ki:ii de ben pasaklı değilimkii kim söylemişse iftiraaaaaa :* :*
Yok be kendi ağzınla sen söyledin![]()
diosunnnnnnnnnerol_1982 dedi ki:DAvul dengi dengine çalar ;D