Zenithink-ZT-280 Tablet Nasıldır

WarriorEagle

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Ürün Gitti Gidiyorda Bu Tableti Tavsiye Edermisiniz.Çok Fazla Maddiyatı Aşmıyacak Bir Ürün.Yorumlarınız Nelerdir.Ürün Fiyatı 469 TL

10-epad-05_01.jpg
10-epad-05_01_03.jpg

[SIZE=-0][SIZE=-0]İşletim Sistemi:[/SIZE][/SIZE] [SIZE=-0][SIZE=-0]Google Android 4.0[/SIZE][/SIZE]
[SIZE=-0][SIZE=-0]Hafıza / RAM:[/SIZE][/SIZE] [SIZE=-0][SIZE=-0]1GB DDR[/SIZE][/SIZE]
[SIZE=-0][SIZE=-0]Harici Hafıza:[/SIZE][/SIZE] [SIZE=-0][SIZE=-0]Micro SD / TF kart yuvası, 32GB (BULUNMAYAN) kadar max destek[/SIZE][/SIZE]
[SIZE=-0][SIZE=-0]Çözünürlük:[/SIZE][/SIZE] [SIZE=-0][SIZE=-0]1240 x 600 piksel çözünürlük[/SIZE][/SIZE]
[SIZE=-0][SIZE=-0]Oryantasyon Sensörler:[/SIZE][/SIZE] [SIZE=-0][SIZE=-0]Ivmeölçer, otomatik direksiyon ekran, G-sensörü ile[/SIZE][/SIZE]
[SIZE=-0][SIZE=-0]Kamera & Video Kaydı:[/SIZE][/SIZE] [SIZE=-0][SIZE=-0]Ön kamera, ses, 1.3M kaliteli fotoğraf makinesi ile 30 fps'ye kadar VGA[/SIZE][/SIZE]
[SIZE=-0][SIZE=-0]Giriş / Çıkış:[/SIZE][/SIZE] [SIZE=-0][SIZE=-0]1 x TF kart yuvası[/SIZE][/SIZE]
[SIZE=-0][SIZE=-0]1 x USB Port[/SIZE][/SIZE]
[SIZE=-0][SIZE=-0]1 x USB portu OTG[/SIZE][/SIZE]
[SIZE=-0][SIZE=-0]1 x RJ45 bağlantı noktası[/SIZE][/SIZE]
[SIZE=-0][SIZE=-0]1 x HDMI bağlantı noktası[/SIZE][/SIZE]
[SIZE=-0][SIZE=-0]1 x 3.5mm stereo kulaklık jakı[/SIZE][/SIZE]
[SIZE=-0][SIZE=-0]1 x Dahili hoparlör[/SIZE][/SIZE]
[SIZE=-0][SIZE=-0]1 x Dahili mikrofon[/SIZE][/SIZE]
[SIZE=-0][SIZE=-0]Ses Biçimleri Destek:[/SIZE][/SIZE] [SIZE=-0][SIZE=-0]MP3, WAV, WMA, AAC, AAC +, MP2, OGG, M4A, MA4, FLAC, APE, 3GP[/SIZE][/SIZE]
[SIZE=-0][SIZE=-0]Diller:[/SIZE][/SIZE] [SIZE=-0][SIZE=-0]Bulgar / Arapça / Katalan / Hırvat / Çekçe / Danca / Hollandaca / İspanyolca / İngilizce / Fince / Fransızca / Almanca / Yunanca / İbranice / Macarca / Endonezya / İtalyanca / Japonca / Korece / Letonya / Norveççe / Lehçe / Portekizce / Romence / Rusça / Sırpça / Slovakça / Slovenya / İsveç / Filipince Türkçe / Tay / / Ukrayna / Vietnamca / Çin[/SIZE][/SIZE]
[SIZE=-0][SIZE=-0]Güç Kaynağı:[/SIZE][/SIZE] [SIZE=-0][SIZE=-0]100 ~ 240V[/SIZE][/SIZE]
[SIZE=-0][SIZE=-0]Kutu:[/SIZE][/SIZE] [SIZE=-0][SIZE=-0]1 x Tablet PC[/SIZE][/SIZE]
[SIZE=-0][SIZE=-0]1 x USB RJ45 adaptörü[/SIZE][/SIZE]
[SIZE=-0][SIZE=-0]1 x USB kablosu[/SIZE][/SIZE]
[SIZE=-0][SIZE=-0]1 x AC güç adaptörü (Sadece ABD Plug)[/SIZE][/SIZE]
[SIZE=-0][SIZE=-0]1 x İngilizce kullanım kılavuzu[/SIZE][/SIZE]

[TD="class: fenhang, bgcolor: #CCCCCC"] [SIZE=-0][SIZE=-0]Marka ve Model:[/SIZE][/SIZE] [/TD]
[TD="class: fenhang, bgcolor: #CCCCCC"] [SIZE=-0][SIZE=-0]ZT-280 Zenithink[/SIZE][/SIZE][/TD]

[TD="class: fenhang, bgcolor: #CCCCCC"] [SIZE=-0][SIZE=-0]İşlemci / CPU:[/SIZE][/SIZE] [/TD]
[TD="class: fenhang, bgcolor: #CCCCCC"] [SIZE=-0][SIZE=-0]Cortex A9 1GHz[/SIZE][/SIZE][/TD]

[TD="class: fenhang, bgcolor: #CCCCCC"] [SIZE=-0][SIZE=-0]Flash Bellek:[/SIZE][/SIZE] [/TD]
[TD="class: fenhang, bgcolor: #CCCCCC"] [SIZE=-0][SIZE=-0]8GB Nandflash[/SIZE][/SIZE][/TD]

[TD="class: fenhang, bgcolor: #CCCCCC"] [SIZE=-0][SIZE=-0]Göster:[/SIZE][/SIZE] [/TD]
[TD="class: fenhang, bgcolor: #CCCCCC"] [SIZE=-0][SIZE=-0]10 "TFT LCD 10 puan Multi-Kapasitif dokunmatik ekran[/SIZE][/SIZE][/TD]

[TD="class: fenhang, bgcolor: #CCCCCC"] [SIZE=-0][SIZE=-0]Kontrol dokunun:[/SIZE][/SIZE] [/TD]
[TD="class: fenhang, bgcolor: #CCCCCC"] [SIZE=-0][SIZE=-0]Tam boy dokunmatik operasyon[/SIZE][/SIZE][/TD]

[TD="class: fenhang, bgcolor: #CCCCCC"] [SIZE=-0][SIZE=-0]Kablosuz ve Hücresel:[/SIZE][/SIZE] [/TD]
[TD="class: fenhang, bgcolor: #CCCCCC"] [SIZE=-0][SIZE=-0]Wi-Fi 802.11a/b/g/n ağ USB & USB OTG / Bluetooth ile 3G dongle'ları ve Ethernet / Destek desteklenen[/SIZE][/SIZE][/TD]

[TD="class: fenhang, bgcolor: #CCCCCC"] [SIZE=-0][SIZE=-0]Button:[/SIZE][/SIZE] [/TD]
[TD="class: fenhang, bgcolor: #CCCCCC"] [SIZE=-0][SIZE=-0]Menü, dönüş, ev, arama, kamera, ses +, hacim, güç -.[/SIZE][/SIZE][/TD]

[TD="class: fenhang, bgcolor: #CCCCCC"] [SIZE=-0][SIZE=-0]Video Formatları Destek:[/SIZE][/SIZE] [/TD]
[TD="class: fenhang, bgcolor: #CCCCCC"] [SIZE=-0][SIZE=-0]2160P HD Video (2160P Çözünürlük 3840 * 2160 ise), MPEG-1/2/4, 3GP, H.263, H.264, WMV9, DivX, Xvid, MKV, RMVB Destek[/SIZE][/SIZE][/TD]

[TD="class: fenhang, bgcolor: #CCCCCC"] [/TD]
[TD="class: fenhang, bgcolor: #CCCCCC"] [SIZE=-0][SIZE=-0]Flaş 10.3, online video ve web oyun Destek[/SIZE][/SIZE][/TD]

[TD="class: fenhang, bgcolor: #CCCCCC"] [SIZE=-0][SIZE=-0]Resim Formatları Destek:[/SIZE][/SIZE] [/TD]
[TD="class: fenhang, bgcolor: #CCCCCC"] [SIZE=-0][SIZE=-0]JPEG, GIF, PNG[/SIZE][/SIZE][/TD]

[TD="class: fenhang, bgcolor: #CCCCCC"] [SIZE=-0][SIZE=-0]Pil ve Güç:[/SIZE][/SIZE] [/TD]
[TD="class: fenhang, bgcolor: #CCCCCC"] [SIZE=-0][SIZE=-0]7000 mAh lityum pil Dahili[/SIZE][/SIZE][/TD]

[TD="class: fenhang, bgcolor: #CCCCCC"] [/TD]
[TD="class: fenhang, bgcolor: #CCCCCC"] [SIZE=-0][SIZE=-0], HDMI çıkışı 3 saat yukarıdaki zaman 5 saate kadar video için yukarıda kulaklık ile müzik için 8 saate kadar müzik, oyun[/SIZE][/SIZE][/TD]

[TD="class: fenhang, bgcolor: #CCCCCC"] [SIZE=-0][SIZE=-0]Boyut:[/SIZE][/SIZE] [/TD]
[TD="class: fenhang, bgcolor: #CCCCCC"] [SIZE=-0]26.3cm x 16cm x 1.5cm - 10.35inch x 6.30inch x 0.59inch[/SIZE][/TD]

makyuz13

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence fiyat çokta makul değil
özellikler zaten olması gereken standarttalar ama bu paraya değermi?
bence kesinlikle HAYIR

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Vodofone tablet kampanyası devam ediyorsa almalısın hocam. Fiyatına göre hakkını veriyor. Olumsuz eleştirileri aldırma. Ben çok memnunum . Root vs yapmadım birde yapsam kernel 40 yüklesem uçar(1,8 ghze çıkanlar var) . Lakin gerek duymuyorum. Niyetin varsa tavsiye ederim.

WarriorEagle

Profesör
Reaksiyon puanı
22
[MENTION=74553]makyuz13[/MENTION]
Ben Bu Tableti Eğlence İçin Alacağım.Ne Yapayım Polypadmi Alayım BİM'den :D

[MENTION=264936]Webkurum[/MENTION]
Bende Zaten HTC İncredible S Var 2 Tane Laptop Var.Sadece Denemek Ve Kardeşim İçin Alacağım.10 İnç Ekran Gayet İyi Gibi Geldi.
Vadofonunun Tabletide Çok İyi Ama 1000 TL Civarı Geliyor Pahalı

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
@makyuz13
Ben Bu Tableti Eğlence İçin Alacağım.Ne Yapayım Polypadmi Alayım BİM'den :D

@Webkurum
Bende Zaten HTC İncredible S Var 2 Tane Laptop Var.Sadece Denemek Ve Kardeşim İçin Alacağım.10 İnç Ekran Gayet İyi Gibi Geldi.
Vadofonunun Tabletide Çok İyi Ama 1000 TL Civarı Geliyor Pahalı

Hocam evet 1200 e falan geliyor ama performans açısından söyledim. Bendede 2 Adet Laptop 1 Masaüstü var lakin tablet gibi olmuyor tabiki. Siz bilirsiniz ama performans beklemeyin bu tabletten.

cewoke4444

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hacı dinleme bunları bak sana yemin ederim adamlar reklamcı ben bu tableti 10 gündür araştırıyorum hatta firmasını aradım sordurdum falan filen çok aradım çünkü bende bir tane tablet almayı düşünüyorum ve bu tabletide alacağım adamlar bu tablete performans canavarı diyor tüm videoları izledim süper bir cihaz sakın gittigidiyordan alma ordan 500 tlye alacağın tableti ben sana bir siteden

tablet + hdmı kablo + kalem + klavyeli çanta + ekran koruyucu cildiyle 500 tlye aldırırım tabi bende bu tableti alacağım için para biriktiriyorum kendi imkanlarımla almaya çalışacağım bana 20 tl ver sana 200 tl kar ettirim eminol

YAREM

Asistan
Reaksiyon puanı
0
youtube videolarında izlediğim kadarıyla , dukunmatik hassasiyeti çok kötü . şahsen para verip almam.

cewoke4444

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım o önceki zt180 lerdi bu yeni üretilen tablet
ice sandwich 4.0 android var
1 gb ram + 8 gb rom
http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/zenithink-c91-10-2-inch-1gb-ram-8gb-57776124
al bu yeni sürümü capasitif ekran

üstüne bide 1.5 - 2 ay sonra yeni c92 çıkacak

oda ipadden bile güzel olacak sizin kalın dediğiniz alet

• Yükseklik: 264 mm
  • Genişlik: 161 mm
  • Derinlik: 16 mm
  • Ağırlık: 725 g
  • onlar eski videolar artık zenithink bir dünya markası ve performans canavarı bende bu ürünü almayı düşünüyorum gayet hızlı a9 chip var hacı
Tavsiyem zenithink c92 ' nin upgrate versionunu bekleyin
çin firmasında alan 600 kişiden 580 i mutlu huzurlu rahat
ben şahsen bu firmaların hakkı yendiği için yazıyorum yoksa
benim bu işten herhangi bir karım yok öbürlerinede bin basar

500 tlye üstüne üstlük upgrade version firma destekli sitesinde

1 gbram + 32 gb sata + a9x chip + hdmı kablo +

• 10.2 inç Multi-Touch Kapasitif Ekran
  • 1024-by-600-piksel çözünürlük
  • Wi-Fi (802.11 b / g / n)
  • Dahili Ethernet
  • USB 3G modülü
  • Ön kamera sesli video kaydı, 3gp formatında; kamera (jpg formatında)
  • Video veya fotoğraf için poz kontrol etmek için dokunun
  • Destek video çağrısı
  • 1GHz CORTEX A9

• Yılında DC
  • 3.5-mm stereo kulaklık çıkışı
  • Dahili ethernet (MicroUSB-to-RJ45 kablosu ihtiyacınız var)
  • TF portu
  • 1 USB2.0 Host portu
  • 1 USB2.0 OTG portu
  • HDMI çıkışı
  • Accelerometer
  • Frekans tepkisi: 20Hz ile 20.000Hz aralığında
  • Desteklenen ses formatları: HE-AAC (V1 ve V2), AAC (8 ile 320 Kbps), MP3 (8 ile 320 Kbps), MP3 VBR, 3gpp, WMA ve WAV
  • Desteklenen Ses kayıt formatı: 3gpp
  • Desteği Video çıkışı yansıtma ve video: En fazla 1080P HDMI çıkışı ile
  • Desteklenen video formatları: MP4 1080P, 1080P AVI (XviD, H.263, DivX), 1080P MKV, 3GP 1080P, 1080P RM ve RMVB
  • Android 4.0
  • Kelime görüntüleyici, Excel Viewer, Powerpoint Viewer, PDF görüntüleyici, Image Viewer
  • MSN, QQ, Skype video çağrısı
  • Youku, QQ online play video
  • çoklu dil seçenekleri
  • Çalışma sıcaklığı: 32 ° ila 95 ° F (0 ° ila 35 ° C)
  • Bağıl nem oranı:% 5 ila% 95 yoğuşmasız
  • Evet 16 cm kalınlık ama c92 versionu yeni android işletim sistemi dahi iyi çip gelişmiş ram , ghz , rom olacak üstüne üstlük ekran 11 inc olmakla beraber
  • kalınlıkta 12 cmye düşürülecek lütfen yapmayın bu ürünün sadece tabletli ham fiyatı 300 tl diğer + ekran koruyucu cilt + klavyeli çanta + hdmı kablo + rom + büyük tutaclı kalemiyle fln 500 yapıyor

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Smart tab 10 oneririm . Vodofonenun. Ben cok memnunum. Bazi kisilare arizali urun gelmis onlar memnun degil. Stabil kullanan kisilerin hemen hemen hepsi memnun. Gta 3u rahat oynuyorum. Ayrica en kucuk sorunda yeni tablet veriyorlar. Tavsiye ederim fiyatida fazla degil. 10.1 hd ekran mevcut.

WarriorEagle

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Smart tab 10 oneririm . Vodofonenun. Ben cok memnunum. Bazi kisilare arizali urun gelmis onlar memnun degil. Stabil kullanan kisilerin hemen hemen hepsi memnun. Gta 3u rahat oynuyorum. Ayrica en kucuk sorunda yeni tablet veriyorlar. Tavsiye ederim fiyatida fazla degil. 10.1 hd ekran mevcut.

Bende Ona Karar Verdim 1 Ay Önce Smart Tab 10 Aldım.Çokta Memnunum Fakat Rootlayamadım Çoğu Kişi Yapıyorumuş Ama Tablet Ekranı Siyah Ekranda Kalıyor.Herneyse Parayı Sonuna Kadar Hakediyo 4.0 Güncellemeside Gelecek Yakında. Neredeyse Hiç Bir Oyunda Kasma,Donma,Olmadı.

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bende Ona Karar Verdim 1 Ay Önce Smart Tab 10 Aldım.Çokta Memnunum Fakat Rootlayamadım Çoğu Kişi Yapıyorumuş Ama Tablet Ekranı Siyah Ekranda Kalıyor.Herneyse Parayı Sonuna Kadar Hakediyo 4.0 Güncellemeside Gelecek Yakında. Neredeyse Hiç Bir Oyunda Kasma,Donma,Olmadı.
Aynen öyle . Bende çok memnunum. İlk başta pahali gibi dedim ama iyiki almışım. 500 600 tllik tabletler yanından geçemez.