Zenginlik sınırı nedir ?

İsyankar97

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Bence aylık kazancı 15,000 lira ve ustu olan zengindir.

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Kardeşim senin bu para ile konun nedir böyle. Zenginlik sınırı eve geldiğin de sıcak bir yuvadır mutlu olabilmektir sağlıktır sıcak bir ev ailedir akşam 1 saat geç kalsan telefonunun çalmasıdır. Ben şuan kendimi çok zengin görüyorum mesela sevdiklerim yanımda beni mutlu eden olaylar oldu bugün ve hiç birin de para Yoktu.

DKN NZY

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,183
Zenginlik kavramını insanlar yanlış anlıyor
15 bin tl ile çalışan bir insan 20 20 milyon dolarlık araba alabilirmi hayır zenginlik her parayla satılan şeyi alabilendir
15bin le çalışan a sadece durumu iyi deriz

Parayı çok kafaya takma hasta eder bence elinden geldiğince hayatı yaşamaya bak
Evlen eşinde çalışsın krediyle araba al
Hayat müşterek eşinin de itirazı olmaz

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
milletaç.jpg

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Zenginliği yine para mı bağlıyorsun? :)

kütük

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Zengi̇n olman i̇çi̇n çalişmak gereki̇r emek i̇ster ama herkes zengi̇n olamaz önemli̇ olan gönlünün zengi̇n olmasidir ....

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747
Zor bir şey zenginlik... çoğu zengin insanın mirası ailesinden kalıyor ya da evi değerleniyor...

mustafaylcn

Asistan
Reaksiyon puanı
37
Maddi olarak bakarsan bence hesabında en azından 2 milyon lirası olan veya 10+ daireye sahip olan birine zengin diyebiliriz.

Gerçek zengin olanlar sağlığı yerinde, inancını benimsemiş,eve döndüğünde gülümseyen bir eş ve boynuna baba/anne diye atlayan çocuklara sahip olanlardır. Gerçek zenginlik evdedir. Gerçek zenginlik ailededir. Aranız her ne kadar kötü olursa olsun kendi ayaklarınızın üstünde duramadığınız bir dönemde en yakın dostunuz bile sizi izlerken, yükünüzü taşıyacak olan ailedir. Gençliğin ve insani nefsimizin rüzgarına kapılıp aile düzenini bozmamak oldukça mühimdir.

Narrator

Asistan
Reaksiyon puanı
72
Hayati boyunca calismamasina yetecek kadar parasi olan insan zengindir.

aaaaaafdsfasdfasdf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Aylık gelirin ile evinin faturalarını , varsa kirasını, ailenin giyim yiyecek ihtiyaçlarını karşılayabiliyorsan, hadi diyelim bir de araba ev taksidi var bunları da verebiliyorsan ve üstünden sana ailenle gezmeye yemeye içmeye para kalıyorsa zenginsindir.Ha ben maddi olarak diyorum bunu zenginlik sadece maddiyatla değildir sorduğun soruya göre bir cevap verdim.İlla 15.000 tl ve üstü olacak diye bişey yok :)

(ha yanlış olmasın tam olarak zenginlik değildir bu,milyar dolarları servetleri olanlar çok rahat yaşar bu dedigim gibi olanlar da diğer insanlara göre biraz daha rahat yaşar :) Bana göre zenginlik budur fazlasına gerek yok kendine yetiyorsan tamamdır iş milyonların olunca napıcaksın fakirin tesellisi de böyle oluyor)

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747
Aylık gelirin ile evinin faturalarını , varsa kirasını, ailenin giyim yiyecek ihtiyaçlarını karşılayabiliyorsan, hadi diyelim bir de araba ev taksidi var bunları da verebiliyorsan ve üstünden sana ailenle gezmeye yemeye içmeye para kalıyorsa zenginsindir.Ha ben maddi olarak diyorum bunu zenginlik sadece maddiyatla değildir sorduğun soruya göre bir cevap verdim.İlla 15.000 tl ve üstü olacak diye bişey yok :)

(ha yanlış olmasın tam olarak zenginlik değildir bu,milyar dolarları servetleri olanlar çok rahat yaşar bu dedigim gibi olanlar da diğer insanlara göre biraz daha rahat yaşar :) Bana göre zenginlik budur fazlasına gerek yok kendine yetiyorsan tamamdır iş milyonların olunca napıcaksın fakirin tesellisi de böyle oluyor)
Haklısın.
+
Aylık 15bin gelirin olup 1milyon borcun olursa napıcaksın?
Borçsuz alup az kazanmayı tercih ederim.