İsyankar97
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 61
Bence aylık kazancı 15,000 lira ve ustu olan zengindir.
Bence aylık kazancı 15,000 lira ve ustu olan zengindir.
Bilin istedim????
Aylık gelirin ile evinin faturalarını , varsa kirasını, ailenin giyim yiyecek ihtiyaçlarını karşılayabiliyorsan, hadi diyelim bir de araba ev taksidi var bunları da verebiliyorsan ve üstünden sana ailenle gezmeye yemeye içmeye para kalıyorsa zenginsindir.Ha ben maddi olarak diyorum bunu zenginlik sadece maddiyatla değildir sorduğun soruya göre bir cevap verdim.İlla 15.000 tl ve üstü olacak diye bişey yokBence aylık kazancı 15,000 lira ve ustu olan zengindir.
Haklısın.Aylık gelirin ile evinin faturalarını , varsa kirasını, ailenin giyim yiyecek ihtiyaçlarını karşılayabiliyorsan, hadi diyelim bir de araba ev taksidi var bunları da verebiliyorsan ve üstünden sana ailenle gezmeye yemeye içmeye para kalıyorsa zenginsindir.Ha ben maddi olarak diyorum bunu zenginlik sadece maddiyatla değildir sorduğun soruya göre bir cevap verdim.İlla 15.000 tl ve üstü olacak diye bişey yokBence aylık kazancı 15,000 lira ve ustu olan zengindir.
(ha yanlış olmasın tam olarak zenginlik değildir bu,milyar dolarları servetleri olanlar çok rahat yaşar bu dedigim gibi olanlar da diğer insanlara göre biraz daha rahat yaşarBana göre zenginlik budur fazlasına gerek yok kendine yetiyorsan tamamdır iş milyonların olunca napıcaksın fakirin tesellisi de böyle oluyor)