Ali Ağaoğlu her zaman zengin miydi? Acun Ilıcalı her zaman zengin miydi? Vehbi Koç ya da Zorlu her zaman zengin miydi? Aileleri çok zengin insanlar mıydı? Her şey çalışmakla ve önce inanmakla olur. Seni zengin edebilecek şeylerin peşinde koşmazsan, sana zenginliği getirebilecek bilgiyi öğrenmezsen her daim fakir kalırsınYazında hem katıldığım hem de katılmadığım yerler var. " Ali ağaoğlu dediğin adam kenara para koyarak mı o paraları kazandı sanıyorsunuz? " Ali Ağaoğlu gibiler istisna dostum, bizim onlar gibi olamayacağımızın sende farkındasındır herhalde.
"Zenginlik yattıgınız yerden gelip sizi bulmuyor ya da piyangoyla ikramiyeyle zengin olunmaz." Ben buna katılmıyorum kardeşim zengin bir ailenin çocuğu olarak doğarsan kendini geliştirip olduğundan daha zengin bir hayat sürebilirsin. Kenar mahalle çocuğu olarak dünyaya gelirsen tek çaren okuyup seni geçindirecek bir iş yapmaktır. Kısacası fakir her zaman fakir.
---- Mesajlar birleştirildi ----
Unutma, Elon Musk Afrikalı biri. Ben Afrikalıyım bizden zengin mi çıkar demediği için, çalışıp çabaladığı için bugün her gün onun adını duyuyorsunYazında hem katıldığım hem de katılmadığım yerler var. " Ali ağaoğlu dediğin adam kenara para koyarak mı o paraları kazandı sanıyorsunuz? " Ali Ağaoğlu gibiler istisna dostum, bizim onlar gibi olamayacağımızın sende farkındasındır herhalde.
"Zenginlik yattıgınız yerden gelip sizi bulmuyor ya da piyangoyla ikramiyeyle zengin olunmaz." Ben buna katılmıyorum kardeşim zengin bir ailenin çocuğu olarak doğarsan kendini geliştirip olduğundan daha zengin bir hayat sürebilirsin. Kenar mahalle çocuğu olarak dünyaya gelirsen tek çaren okuyup seni geçindirecek bir iş yapmaktır. Kısacası fakir her zaman fakir.
Son düzenleme: