Zengin olamayacağım

İsyankar97

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Ayda kenara 10 bin lira atsak

30 yılda 3 milyon 600 bin tl eder

Hadi bankada kar verse ustune

Düz 4 milyon lira diyelim

Ki suan 3000 bile gelirim yok

Yani fakir ölecem

4 milyon tl Ali agaoglunun 5 gunluk kazancı
benimse hayali kazancım.

DKN NZY

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,183
Bukadar karamsa olma
Çok para hiçbirzaman iyi değil
Zengin olunca insanlara yardım etmwlisinki paranın hakkını veresin

Allah açta açıkta bırakmsın aileni mdur etmesin yeter şükret emin ol senden daha kötü durumda olan var

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Durumu sizden daha kötü olan aileler var. Eğitime ve iş kariyerine bağlı. Zamanında sizde çok çalışıp iyi bir girişimci olsaydınız şu halde olmayacaktınız.

DKN NZY

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,183
Durumu sizden daha kötü olan aileler var. Eğitime ve iş kariyerine bağlı. Zamanında sizde çok çalışıp iyi bir girişimci olsaydınız şu halde olmayacaktınız.
Aynen nice zenginler var ama yatalak
Önce sağlık sonrası gelir

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Hayallerimizi satmadık ya...
:)))
Önemli olan insanın kalbi zengin olsun milyar doların olsa İnan mutlaka öleceğiz ya daha zor ölürsün paralarım bu dünya da kalacak diye insanlara karşı güvenin azalır herşeye ticaret gözü ile bakarsın. Eee seçim senin hangisi güzelsen karar ver zaten yedin 1 tabak yemek

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Her ortama uyum sağlayabilecek kadar zengin olsak yeter zaten fazlası zarar. :)

DKN NZY

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,183
Önemli olan insanın kalbi zengin olsun milyar doların olsa İnan mutlaka öleceğiz ya daha zor ölürsün paralarım bu dünya da kalacak diye insanlara karşı güvenin azalır herşeye ticaret gözü ile bakarsın. Eee seçim senin hangisi güzelsen karar ver zaten yedin 1 tabak yemek
Benim için önce sağlık ve huzur bunlar olmadıktan sonra para neye yarar

---- Mesajlar birleştirildi ----

Her ortama uyum sağlayabilecek kadar zengin olsak yeter zaten fazlası zarar. :)
İnsanlar zenginlik kavramını karıştırıyor
Zengin diye her istediğini alabilene denir örn
En iyi ev lykan hyper sport 3.5m dolar

İyi hayat sürdürenede durumu iyi denir

Zengin oluncada hakkını vermek lazım
Tr ye iş kazandırmak
Açlara yardım
Hasta insanlara yardım vb

Zengin oluncada hakkını vermek lazım
Tr ye iş kazandırmak
Açlara yardım
Hasat insanlara yardı

Yani fakir ölecem

benimse hayali kazancım.[/QUOyardıYanlış hatırlamıyorsam 1700tl ye çalışıyordun her ay 100tl at bankaya
Sonra bes var 10yıl birikiyor 120bintl ediyor iptal ettirmediysen
10 yıl sonra paramız iyice değer kkaybetmzse o paraya ev veya araba alırson

100tl atığında 10 sene sonra 15 eder faizle
200 atsan 30bin onada araba tamam veya
Kredi

Tabiki paramız değer kaybetmezse kaybederse şansına küs??

Son düzenleme:

Constantin87

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,973
Yine bir İsyankar97 başlığı :) Zengin olmak zorunda değilsin kardeşim hayatının sonu geldiğinde mutlu bir yaşam sürmüş insan mısın önemli olan bu

Reaksiyon puanı
5,171

Yani fakir ölecem

benimse hayali kazancım.

Yanlış anlama ama bu adamlar isyan ederek zengin olmadı. Çalışarak zengin oldu.

Mesela sana bi tanıdığım amcamdan bahsedeceğim (kendisi 70 yaşında)

Kendisi zamanında bir lokumcunun yanında kalfaymış sonra bu işte biraz uzmanlaşınca(20 yıl kadar) kendi dükkanını kurmuş. Ve işini düzgün yapmış, kısacası tutulmuş.

Şuan altında mercedes var. Ve ailecek 3 katlı bir villa da oturuyorlar.

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,902
Vay gariban, 4 milyonu bile yok. Bu devirde sana kimse kız vermez. Bir de evde kaldın şimdi.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Ülkede asgari ücretli iş bile bulmak zorken zenginlik zaten hayalim bile olamıyor hiçbir zaman hani kimseye muhtaç olmayayım yeter diyorum o bile olmayacak gibi duruyor.

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,902
Herkes her zaman birilerine muhtaç oluyor. İşveren işçilere, çalışan sağlam bir şirkete. Bir taraf bemcil olunca diğer taraf mağdur oluyor. İş bulmak her zaman sıkıntı. Doğru işi bulabilmek daha da sıkıntılı. İşveren gözüyle bakılınca da durum benzer. Bir sürü kişi başvuruda bulunuyor, hiç biri beklentileri karşılamıyor. Ben o konuda geç kaldım ama bence önce kendimizi geliştirmeliyiz. Benim patronum eski iş arkadaşım. Ben bir süre sonra artık her şeyi bildiğimi sanırken, o hep araştırdı, soruşturdu, işi bilenlerden bilgi edindi (genelde kimse bir şey paylaşmaz) okudu, öğrendi, kendi şirketini kurdu. Saha da ben daha iyi olabilirim ama benim bilgi alanım saha ile sınırlı kalıyor. Şimdi de mesleğim ile ilgisi olmayan alanda kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Bu beni başarılı yapmaz tabiki. Ama mutlu ediyor, çünkü o işi kendi mesleğimden daha çok seviyorum. Burada mutlu olmak ile başarılı olmak benim durumunda çelişiyor. Ama başarılı olmak ta çok stres yapıyor. Ben son kararım olarak mutluluğu seçtim. İşin stresini kendimi başka dünyalara atarak yeniyorum. Bir de mutlu olmadan başarılı olabilmekte mümkün değilmiş. Bu da arkadaşımın tecrübesi. Bunları, hayatınızda kendinize bir ölçü edinin diye bilgi amaçlı yazıyorum. 3000 lira ile mutlu olmayan kesinlikle 4 milyon ile de mutlu olmayacak. 10 milyon varken 4 milyon da neyin nesi oluyor diyecek içinden bir ses.

LeventProGmr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
İnsan zengin olamayınca kendini kötü hisseder ama fakir olamayaınca kendini beğenmişliğe geçer.Yani benim demek istediğim asla gözün parada olmasın şu an busiteden bile bunu yazamayacak kadar parası olmayanlar var ne yazık ki.

İnsan zengin olamayınca kendini kötü hisseder ama fakir olamayaınca kendini beğenmişliğe geçer.Yani benim demek istediğim asla gözün parada olmasın şu an busiteden bile bunu yazamayacak kadar parası olmayanlar var ne yazık ki.

Son düzenleme:

Sourena

Doçent
Reaksiyon puanı
188
Kürsüde ki Doymak bilmeyen leş kargası zengin olsun!

crow88

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
3,356
s.a hayırlı ramazanlar

zengin olmak güzel bir şey,durun bakalım,şöyle bir düşünelim tamam zengın olduk,her seyım var,ıstedıgımı alabılıyorum,ıyı ama ya arkadaşlarım,onlar gercekten arkadasımmı yoksa haa tabı cebıme bakıyor bırde arabama,lan ben hıyarmıyımda soyup ta yıyesınız,tabı ya bırde gozunuzun ıcıne bakarlar olsede paraları malı kalsa ,para ıstesem verırmıkı lan vermez bu ,bılırım cımrının tekıdır hergele,yahu ya bır gun param bıterse,karım yada sevgılım benı terkedermı acaba,oo param varken herşey gırla ,herkes onumde el pence,para cebımde,ohhaa yanı bende ne havalara gırdım bee,lan bırde şarkı yazmıslar bana ,selamı bas gaza dıye,yahu vurmayın suratıma ışte anladık sandalmıdır kayıkmıdır onun şarkısı değilmi "onun tomofılı var kacarmı kacar,ama adam değil uçarmı uçar,

ne yazmışlar,ne söylemişler elın adamı bunu yazmısda ,bızımkıler dururmu şarkı yazmış

Anonim – Lüküs Hayat

şişli’de bir apartıman
yoksa eğer halin yaman
nikel-kübik mobilyalar,
duvarda yağlı boyalar

iki tane otomobil
biri açık, biri değil
aşçı, uşak, hizmetçiler
dolu mutfak, dolu kiler

hanım gider, sen gidersin
gündüzleri çaydan çaya
gece olur, davetlisin
ya dineye ya baloya

hey
lüküs hayat, lüküs hayat
bak keyfine yan gel de yat
ne güzel şey
oh ne rahat

yoktur eşin lüküs hayat
yaz gelince adadasın
mayo giymiş kumlardasın
etrafında güzel kızlar

canın çeker, burnun sızlar
hanım motorla dolaşır
hanım serbest, kim karışır
takarsın şeyleri bazı

dünya böyle sen ol razı
sen de kendi hesabına
topla akşam etrafına
sarıları, esmerleri

kır şampanya kadehleri
hey
lüküs hayat, lüküs hayat
bak keyfine yan gel de yat
ne güzel şey,

oh ne rahat
yoktur eşin lüküs hayat

arkadaşım var gel sen dusunme zengın olmayı,huzurun en başta sağlıgın yerındemı ona bak bende 30 senedır bahar alerjısı var,3 ay cekerdım 10 senedır yılda 1 -1.5 hafta astım turu yapıyor nefes alırken darlık cekıyorum,affedersın ama kemal sunalın hesabı bılmem ne yaparım zengınlıgı parayı,nefes alamıyorsam,gecenın 12 sınde kurufasulye yıyemıyorsam,karnımı kasıya kasıya ,yatakta gerıne gerıne uzaıp uyuyamıyorsam,başlarım o paraya ,olmayıversın arabam,olmasın ıpnehonem ne olacak yanı yetr tuşlu telefon
neyse uzadıkca uzuyor nanelı sakıza dondu ,şekeri bıttı tadı kacmadan ben kacıyorum ,ALLAH c.c.nın ıznıyle sıze bol hayırlı ramazan sohbetlerı

gıt gıt gıdak ALLAH ım ambar tahılla dolmus

(garıbım ac gozu donmus,mercımeyı arpa sanıyor)

MASARx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Paranın hiç bir zaman fazlası zarar değildir. Bırakın bu fakir romantizmini. Para her şeydir. Kapitalist sistemde yaşıyoruz paranız yoksa hiçsiniz. Konuyu açan arkadaşa gelecek olursak da bu kafayla zaten zengin olamazsın. Zengin olmak kenara para atmak değildir. Ali ağaoğlu dediğin adam kenara para koyarak mı o paraları kazandı sanıyorsunuz? Zenginlik yattıgınız yerden gelip sizi bulmuyor ya da piyangoyla ikramiyeyle zengin olunmaz. Para kazanmayı öğrenmek zorundasınız. Kazanmak için de harekete geçmelisiniz.

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,902
Para kullanmasını bilmeyenleri fazla gelince bozar.

tEmptation

Öğrenci
Reaksiyon puanı
25
Paranın hiç bir zaman fazlası zarar değildir. Bırakın bu fakir romantizmini. Para her şeydir. Kapitalist sistemde yaşıyoruz paranız yoksa hiçsiniz. Konuyu açan arkadaşa gelecek olursak da bu kafayla zaten zengin olamazsın. Zengin olmak kenara para atmak değildir. Ali ağaoğlu dediğin adam kenara para koyarak mı o paraları kazandı sanıyorsunuz? Zenginlik yattıgınız yerden gelip sizi bulmuyor ya da piyangoyla ikramiyeyle zengin olunmaz. Para kazanmayı öğrenmek zorundasınız. Kazanmak için de harekete geçmelisiniz.

Yazında hem katıldığım hem de katılmadığım yerler var. " Ali ağaoğlu dediğin adam kenara para koyarak mı o paraları kazandı sanıyorsunuz? " Ali Ağaoğlu gibiler istisna dostum, bizim onlar gibi olamayacağımızın sende farkındasındır herhalde.

"Zenginlik yattıgınız yerden gelip sizi bulmuyor ya da piyangoyla ikramiyeyle zengin olunmaz." Ben buna katılmıyorum kardeşim zengin bir ailenin çocuğu olarak doğarsan kendini geliştirip olduğundan daha zengin bir hayat sürebilirsin. Kenar mahalle çocuğu olarak dünyaya gelirsen tek çaren okuyup seni geçindirecek bir iş yapmaktır. Kısacası fakir her zaman fakir.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Zengin olmak yüksek ticari zeka ve girişimci ruh gerektiriyor oda herkeste yok işte.Burda yiyecek ekmeği olmayan adamlar vardı bir kuruyemiş dükkanı açtılar reklamı falan güzel yaptılar müşteri memnuniyeti 10 numara zaten şimdi adamlar zengin oldu evleri de var arabaları da paraları da.Girişimci olmak ileri görüşlü olmak çok önemli mesela öyle bişey yapmalısın ki kimse yapmamış olsun ve millet beğensin ondan sonrası da senin ticari zekana kalmış 2si olunca zengin olmamak mümkün değil başına bir afet gelmediği sürece.Yani farklı birşeyi geçtim aynı işi yapıp batıran da var aynı işi yapıp çok iyi yere gelen de.Bunları yazıyorum ama bu özellikler bende de yok maalesef o yüzden hep fakir kalacağım.