hepsiburada.com'da 64 gb depolamaya sahip olan dual sim gözüküyor 32 gb depolamaya sahip olansa tek sim gözüküyor.
O size bağlı tek sim kullanıyorsanız tek sim olanı alın çift siminiz varsa dual sim olanı alın.
Siz en iyisi murat burç'unda söylediği gibi 4 64'ü alın geçinTek sim kullanıyorum ama ileride ihtiyaç olabilir belki diye dual seçmek daha mantıklı geliyor.
Mutlaka dual sim almalısın. Bazen ihtiyaç duyulunca çok fazla işe yarıyorTek sim kullanıyorum ama ileride ihtiyaç olabilir belki diye dual seçmek daha mantıklı geliyor.
Mutlaka dual sim almalısın. Bazen ihtiyaç duyulunca çok fazla işe yarıyor
Ya aslında dolar kuru hafiften düşüyor gibi. Biraz daha dişini sıkabilirsen beklemeni öneririmEvet hocam fazladan bir sim kart slotu göz çıkarmaz, göreceğin üzere xiaomi ve xperia x gibi telefonlardan vazgeçtimbiraz beklemek istedim fiyatlar belki düşer diye ama çok değiştiği de yok açıkçası, artık alıp geçcem.
Ya aslında dolar kuru hafiften düşüyor gibi. Biraz daha dişini sıkabilirsen beklemeni öneririm
Asus ile Lg bu sene kendi ayaklarına sıktı bana göre. Asus tarih verih 3 4 ay sonra getirdi cihazlarını ve dolar kuru tavan yapmışken. Lg g5 ile tam bir fiyasko yaşadı. İstedikleri kadar stokta tutsun ürünlerini satılmayınca mecbur kampanya yapıp elden çıkartmak isteyecek. Mesela bak G6 çıktı ama g5 fiyatları neredeyse etkilenmedi. Bu şuan için böyle fakat ileri durumları baz alırsak mecbur stokları bitirmek için bir operasyon düzenlenicektir.Düşüş hemen yansır mı diye emin olamıyorum ben, çünkü satıcılar ürünleri genelde aldıkları kurdan satıp stoğa düşük kurdan ürün soktuklarında fiyatları düşürüyorlar
Servis durumunda asusun çokta iyi bir servis ağı oldugunu bilmiyrum açıkcası ben. Şikayetvar sitesinde tonlarca şikayet var servis ile ilgiliAsus Türkiye de mobil operasyonuna son veriyor gibi haberler gördüm internette, bir doğruluğu var mı acaba? Servis konusunda sıkıntı yaşar mıyız bu yüzden?
Asus ile Lg bu sene kendi ayaklarına sıktı bana göre. Asus tarih verih 3 4 ay sonra getirdi cihazlarını ve dolar kuru tavan yapmışken. Lg g5 ile tam bir fiyasko yaşadı. İstedikleri kadar stokta tutsun ürünlerini satılmayınca mecbur kampanya yapıp elden çıkartmak isteyecek. Mesela bak G6 çıktı ama g5 fiyatları neredeyse etkilenmedi. Bu şuan için böyle fakat ileri durumları baz alırsak mecbur stokları bitirmek için bir operasyon düzenlenicektir.
--- Gönderi Güncellendi ---
Servis durumunda asusun çokta iyi bir servis ağı oldugunu bilmiyrum açıkcası ben. Şikayetvar sitesinde tonlarca şikayet var servis ile ilgili