Eren Doğanöz
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
Bu zenfone 3 te sıktı artık arkadaşlar ne zaman çıkacak bu telefon. Çok beklettiler başka telefonlara dönücem en sonunda.
Bekle bekle okadar bekledik artık başka alırsak asusa ayıp olurEylül sonu veya ekim başı denmişti hala gelecek... Benimde ciddi ciddi başka telefonlara aklım kaymaya başladı Mi 5 inceleme fırsatım oldu siyah modeli hoşuma gitti fikrim kaymadı değil
@Troy bi bilgi falan alsa Asustan güzel olur
Bekle bekle okadar bekledik artık başka alırsak asusa ayıp olur![]()
Al bendende okadar nerden baksan 3-4 aydırda ben bekliyorum. Asus bizim kadar sadık müşteri bulamaz5 aydır bekliyorum bitsin bu hasret be kardeşim![]()
Al bendende okadar nerden baksan 3-4 aydırda ben bekliyorum. Asus bizim kadar sadık müşteri bulamaz![]()
Bence beklenecek kadar iyi bir cihaz değil.
C7 almak mantıksız. Bu cihaz güncelleme almaz ve orta sınıf olduğu için gelecekte kasacaktır. Zenfone dan çok memnun arkadaşlarım var. Zenfone en iyi f/p canavarıdır.Aynen c7 nin de birçok özelliği aynı ama zenfone 3 1200-1300 tl ye gelirse hem kamerası daha iyi hemde 200 lira ucuz olursa alırım yoksa 1400 civarı olursa c7 yi almak daha mantıklı olur
Bende öyle düşünüyorum. Samsung s6 veya s7 alacaksın alacaksan.Samsung'un amiral gemileri harici cihazlarını almak bana göre aptallıktır arkadaşlar iyi forumlar