Zenfone 2 Kamera Sorunu

ExeRyderS

Doçent
Reaksiyon puanı
50
Arkadaşlar merhaba. Ben cuma günü kargodan almış olduğum Zenfone 2 32 gb 2.3 ghz olan modelinde kamerada karıncalanma oluyor. Bunu nasıl düzeltebilirim ?? Şimdiden teşekkurler. Bu arada kamera hariç telefon oldukça iyi çok beğendim ama kamera için bir çözüm bulmak lazım. Bu arada telefon orijinal.

Freude

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Aynı sorun bende de vardı."kamera açıkken ekranda siyah pixellenme" beliriyor gidiyor. cihazı kapatıp açtıktan sonra düzeldi. Yazılımsal bir sıkıntı diye düşünüyorum.(umarım yazılımsaldır)

ExeRyderS

Doçent
Reaksiyon puanı
50
Aynı sorun bende de vardı."kamera açıkken ekranda siyah pixellenme" beliriyor gidiyor. cihazı kapatıp açtıktan sonra düzeldi. Yazılımsal bir sıkıntı diye düşünüyorum.(umarım yazılımsaldır)

Benimkinde ekranin yarisindan çoğunu kaplayacak şekilde renkli piksellenme var ama :/

mertec

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar dediğiniz olay karanlık ortamlarda mı oluyor? Eğer karanlık ortamda oluyorsa flaş ile fotoğraf çekin o zaman bu olayı yaşamazsınız. Bu kameranın donanımsal sorunu diye biliyorum. Yazılımdan değil mercekten kaynaklanıyor. Yazılımla azaltılabilir belki biraz ama yine de tamamen kaybolmaz. Böyle sorunlar günümüzde üst düzey telefonlarda da çıkabiliyor. Sonuç olarak probleminiz dediğim gibiyse flaş kullanarak bu sorunu çözebilirsiniz. En azından ben bu yöntemi kullanıyorum.

Freude

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Fotoğrafta pixellenme olmuyor. Fotoğraf esnasında daha çekmeden görüntüyü alma esnasında pixellenme oluyor. Aydınlıkta da karanlıkta da aynı. gerçi bendeki düzeldi.artık olmuyor(kapatıp açtıktan sonra)

ExeRyderS

Doçent
Reaksiyon puanı
50
Arkadaşlar dediğiniz olay karanlık ortamlarda mı oluyor? Eğer karanlık ortamda oluyorsa flaş ile fotoğraf çekin o zaman bu olayı yaşamazsınız. Bu kameranın donanımsal sorunu diye biliyorum. Yazılımdan değil mercekten kaynaklanıyor. Yazılımla azaltılabilir belki biraz ama yine de tamamen kaybolmaz. Böyle sorunlar günümüzde üst düzey telefonlarda da çıkabiliyor. Sonuç olarak probleminiz dediğim gibiyse flaş kullanarak bu sorunu çözebilirsiniz. En azından ben bu yöntemi kullanıyorum.
İşte benimki de Freudeninki gibi. Kapatıp açsam da düzelmiyor. Kafayı yiyecem. Bu arada 2 ortam da aynı. :hammer:

ExeRyderS

Doçent
Reaksiyon puanı
50
:helpsmilie::helpsmilie::helpsmilie:Evet arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum ??? :helpsmilie::helpsmilie::helpsmilie:

MehmetA097

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Cok rahatsiz ediyorsa garantiye gonderin