Bu kaç cm çıkar@ExeRyderS kardeş bi arkadaşımda zenfone 6 vardı o da 6 inç bildiğim kadarıyla cebine koyduyğunda 3 cm dışa cıkıyodu![]()
uydurma 7" tablet sıfıra sıfır sığıyor... DARK M7200 tablet sorunsuz cepte taşınıyor hemde kot pantolonda...@ExeRyderS kardeş bi arkadaşımda zenfone 6 vardı o da 6 inç bildiğim kadarıyla cebine koyduyğunda 3 cm dışa cıkıyodu![]()
Aynen biraz kalın :laugh:Benim kaprinin içine 7 inç rahat sığıyordu[emoji3] Biraz problem olabilir kalın olduğundan.
Yani sığar mı diyorsun ?Muadillerinden 3 mm gibi kalınlığı var eğer senin cep bu kadar hassas ise zaten sığmaz. O telefonun bir cebe sigmama ihtimalinde hatalı olan pantolondur.
dar kotlara soğması zor fakat normal pantolona sıgar....Arkadaşlar almadan önce bir sorayım dedim. Bu telefon normal şartlarda cebe sığıyor mu? Yani cebe koyduğunuz anda pantolonda yırtılma hissi veriyor mu ?
Zamanında note 2 kullanmıştım. O sıralar bazı pantolonlarımın cebini genişlettirmiştim. Genişletmediğinde cebime sığsa bile oturduğumda rahatsız oluyordum. Şort filan giydiğimde de elimde taşımak zorunda kalıyordum. 2 sene kullandıktan büyük ekranın gereksiz olduğunu anladım.
Bence onu alacağına g2 veya g3 alabilirsin. Ya da daha iyi f/p ürünleri var.Arkadaşlar almadan önce bir sorayım dedim. Bu telefon normal şartlarda cebe sığıyor mu? Yani cebe koyduğunuz anda pantolonda yırtılma hissi veriyor mu ?
G3 almayı düşünüyordum ama herkes çok ısınıyor dediği için vazgeçtim :/Bence onu alacağına g2 veya g3 alabilirsin. Ya da daha iyi f/p ürünleri var.
Bence yine de bir düşün. Fiyatlar yakın ve çok daha iyi bence.G3 almayı düşünüyordum ama herkes çok ısınıyor dediği için vazgeçtim :/
en önemli problemlerimden. 1.65 boyunda birisi için çok kaba durur mu ?Ben biraz dar kotlar giyerim büyük ihtimal cebe sığmaz ama nasıl kullanırım ? Bir çözümü var mı ? yoksa zaten sıkıntı olmuyor mu ?
elbette sığar ama dışarıdan bakan birisi nasıl görür böyle dursun istemiyorumbenim boy 1.67 çok rahat sığıyor 6 inclik bir cihaz değil ki bu sığmama durumu olsun.
elbette sığar ama dışarıdan bakan birisi nasıl görür böyle dursun istemiyorum![]()
![]()