Zello Kanal Oylaması

Hangi konuda Zello kanalı açılsın?

• Kullanılan toplam oy
    22

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Merhaba arkadaşlar, daha önce bu sayfada [MENTION=167111]Loki Rulez[/MENTION] Zello uygulamasını tanıtmıştı ve SDN Forum adlı kanalı açmıştı. Bende aynı sayfada yakında oylama yapacağımı belirtmiştim. Hem samimi bir ortam yaratmak, hem de bilgi alışverişi yapmak açısından yeni bir kanal kurmayı düşünüyorum. Eğer sizde oylamaya katılırsanız, yeni bir kanal kurarak gerçek zamanlı olarak sohbet edebilir, bir konu üzerinde tartışabiliriz. Eğer şıklarda istediğiniz kanal türü yoksa, lütfen yorumlarda belirtin.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Lütfen Zello kanalında sohbete katılacaklar ankete katılsın. Rastgele seçim yerine düzenli bir şekilde lütfen :) Herhangi bir konu belli bir sayıya geldiğinde, burada isim oylamasıda yapacağım desteklerinizle inşaallah :cool:

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
zelloya giren zaten 5-10 kişi var, kalkıp bunları haber - gündem - oyun - teknoloji diye ayırırsan her kanala en fazla 1-2 kişi girer.. şu anki hali iyi gibi, daha fazla detaya gerek yok

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Ne gerek var ki kateogoriye, bir konu hakkında bilmediğini o kanal üzerinden sorabilir sormak isteyen zaten. :)

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
zelloya giren zaten 5-10 kişi var, kalkıp bunları haber - gündem - oyun - teknoloji diye ayırırsan her kanala en fazla 1-2 kişi girer.. şu anki hali iyi gibi, daha fazla detaya gerek yok
Zello kullanımının yaygınlaşması için yapmıştım. Eğer tutarsa daha eğlenceli sohbet edebiliriz.

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Ne gerek var ki kateogoriye, bir konu hakkında bilmediğini o kanal üzerinden sorabilir sormak isteyen zaten. :)
Örneğin iOS kategorisiyle ilgilenen bir kişi, iOS uzmanlarının bulunduğu (örn: iOS Kullanıcıları SDN) bir kanala girip soru sorabilir ve cevap alabilir. Yani ben dün SDN Forum Zello kanalına girdiğimde, "Apple kullanan var mı?" demiştim, ama iOS kanalı olduğunda, yalnızca iOS kullanıcıları ve iOS'u iyi bilenler ile fikir alış-verişi yapabilirim. Böylece hangi kişi, hangi konu ile ilgileniyorsa o kanala girer ve, o konuda uzmanlaşmış kişilerin yorumlarını alır. Anlatabildim mi? :)

SDN Zello bu iş için yeterli olmaz mıydı ?
Hocam [MENTION=126564]mstfanar[/MENTION]'a yazdığım yazıya bakarsan ne için böyle birşey açtığımı anlayabilirsin, şimdi tekrar yazı yazmayayım :D

orda argo serbestse gelirim :D:tt1:
Senin için özel olarak SDN ArgoTeam kanalı açarız. :w00t:

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
junior ve adult kanallar açılsın, seviyeli muhabbet isteyen adult ta takılır :)

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Adult olmaz be ya

Adı bilinmeyen hatunlar katogorisi açılsın :P

Reaksiyon puanı
10,315
bu zello işi forumun akışına, aktivitesine darbe vurabilir, benden söylemesi. :D

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Bende Biraz takıldım buraya,iyi Muhabbetler oluyor.
Lakin Dün Benim Android telefonda sorun çıkardı.Açtım kapattım,Proğramı kaldırdım,yeniden kurdum.Herseferinde Recording Microfon hatası verdi.
Bende Dün gece çöpe yolladım.
Pc de çalışıyor sıkıntı yok gibi.
Ama Böyle Kategorilere ayırmak ne kadar mantıklı tartışılır.

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Bende Biraz takıldım buraya,iyi Muhabbetler oluyor.
Lakin Dün Benim Android telefonda sorun çıkardı.Açtım kapattım,Proğramı kaldırdım,yeniden kurdum.Herseferinde Recording Microfon hatası verdi.
Bende Dün gece çöpe yolladım.
Pc de çalışıyor sıkıntı yok gibi.
Ama Böyle Kategorilere ayırmak ne kadar mantıklı tartışılır.
sen artık pc den de girmiyorsun... galiba Zello senin için bitti..... neyse bir ihtiyar olarak krallığımı ilan ederim:)

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
[MENTION=142972]tambjk[/MENTION] birşey cekmedim forum arzali oldugu icin bildirimlere bakamadım. =)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
sen artık pc den de girmiyorsun... galiba Zello senin için bitti..... neyse bir ihtiyar olarak krallığımı ilan ederim:)
Pc'den çok az kullandım Abi.Zaten Ev ortamında pek olmuyor bu zello.:)
İştede Telefondan kullanıyordum ki,dünde acayip bir sorun çıktı.
Dediğin gibi şimdilik kullanmayacağım artık Zeynel Abi.:)

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Pc'den çok az kullandım Abi.Zaten Ev ortamında pek olmuyor bu zello.:)
İştede Telefondan kullanıyordum ki,dünde acayip bir sorun çıktı.
Dediğin gibi şimdilik kullanmayacağım artık Zeynel Abi.:)
valla gece mesaisine geciyoruz zor olacak benimde girmem:)

frozen_king

Asistan
Reaksiyon puanı
0
oyumu kullandım seçim sonuclari işşalah bizim parti "oyun" kazanır :D