Zeki insanla uğraşmak zordur...

xxBlackPearl

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Üniversite yemekhanesine giren bir öğrenci tüm yerler dolu olduğundan gidip üniversite profesörünün oturduğu masaya oturmuş.

Profesör kaşlarını çatarak:
'Öküzler ve kuşlar aynı masada oturamaz!'

Öğrenci:
'O zaman ben uçuyorum...'

Profesör cevaba çok sinirlenmiş, sınavda o öğrenciye takmış ve sınavını başarısız geçmesi için elinden geleni yapmış.
Yalnız sınavda o öğrenci, tüm soruları mükemmel bir şekilde cevaplamış.

Profesör o öğrenciye:
-Sana son bir soru soracağım ,demiş.
'Yolda yürürken iki torba bulduğunu hayal et, birinde akıl var, diğerinde ise para var. Hangi çuvalı alırsın?'

Öğrenci:
'Para olan çuvalı seçerdim...'

Professor:
'Ben akıl olan çuvalı seçerdim...'

Öğrenci:
'Normal! Kimde ne eksikse onu seçer...

Profesör cok sinirlenmiş, öğrencinin not defterini alıp içine 'Öküz' yazmış. Öğrenci nota bakmadan odadan çıkmış. Bir dakika
sonra öğrenci kapıyı aralamış :
'Sayın profesör, imzanızı atmışsınız, fakat notumu yazmayı unutmuşsunuz.' demiş. :innocent:

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
2 ay ömrü var çok üzgünüm :D

winstoncash

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Bir profesöre bunları demek şey ister biraz, hmm neydi, heh buldum, yürek ister.Şehir efsanelerinden bir tanesi bu da...

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
hangisi ögrenci hangisi prof. bu işte bir yanlıs var

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Bunlar zaten hep fıkralarda olur zaten . Sen hocaya öküz diyeceksin sonra okul bitecek yokyaa

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Ben isminin başında profluktan tutunda bilimum bütün ünvanlara sahip bir iki ayaklıya alası bir cevap verme fırsatını gayet iyi değerlendirmiştim.Aslında o cevabı vermek herkesin aklındaydı ama dediğiniz gibi biraz .... şey yürek isterdi...

Ne olduysa oldu deyiverdim işte....Ve en iyi öğrencisi oldum yıl sonuna kadar..:)Ters etki yaptı adamda....

Frostban3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Okulumda derslerim iyi olduğu için hocalarla iyi anlaşan; hocalarla iyi anlaştığı için daha gaz olup derslere kasabilen bir tiptim. Ne olduysa son derece saçma bir hoca geldi. 2-3 dersine tahammül edebildim ve en sonunda, adamın lafının ortasında bağırdım: "Sen ne biçim ders anlatıyorsun? Böyle mi anlatılır ders?"

Ne oldu, hoca taktı bana kafayı. Tabi dolayısıyla ben de taktım. Sürekli dalga geçtim, gıcık ettim ve derslerine girmedim. Bölümde birinciyken 8.liğe düştüm. Dönem uzatmam için çok çaba sarfetti, ama bütün hocalar, müdür, öğrenciler vs. benim haklı olduğumu ve zaten hakettiğim birincilik yerine 8. olduğum için ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Dönem uzatmadım, ama okuldaki derecem gitti...

Gentleman

Profesör
Reaksiyon puanı
3
İyi Yapmıs Valla 3 kere Adamı Mosmor Etmek Herkesin Harcı Değl :D

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
bu enishten ın mıydı neydi herhlde onundu
bi gün enishten yolda yürüyomuş karşıdanda bi adam geliyomuş yolda tek bir kişinin geçbileceği kadar darmış karşıdan gelen adam böyle adama yol vermem (burrlarda başka kelimelr vardı galiba tam hatırlamıyorum)demiş enishten da ben veririm demiş ve çekilmiş geçmiş
yani admda zekilik var

veritas_7

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu enishten ın mıydı neydi herhlde onundu
bi gün enishten yolda yürüyomuş karşıdanda bi adam geliyomuş yolda tek bir kişinin geçbileceği kadar darmış karşıdan gelen adam böyle adama yol vermem (burrlarda başka kelimelr vardı galiba tam hatırlamıyorum)demiş enishten da ben veririm demiş ve çekilmiş geçmiş
yani admda zekilik var

Abi bu hikayeyi herkes farklı bir insanla anlatıyor yani kimin söylediği pekte önemli değil daha ana kaynağın kim olduğunu hala çözemedim :D :D

RosenRood65

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Çocuk Zekadan cok biraz havalı ki profesör'üne öküz deme cürretinde bulunuyor. Saygısız...!!

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
ağzı iyi laf yapmak zeki olduğu anlamına gelmeyebilir.

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
adamkendine demiş yani öküzü çocukta ne yapsın notunu yanına yazılmasını istemiş çok mu :D

VurguN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
gençlik yıllarımı hatırladım hehe:D

bozboz44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cok güzel ya bunu bızım hocaya da yapabılırım....