Yardım Zehirlenirmi

Axtion01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peder ilaçlanmış dut yemiş halsizlik çöktü diyor bulantı baş dönmesi yok diyor.Ayran içirdik.Acile gidsekmi

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,414
Peder ilaçlanmış dut yemiş halsizlik çöktü diyor bulantı baş dönmesi yok diyor.Ayran içirdik.Acile gidsekmi

Abi şaka mısınız siz ya ? Forum kullanım amacı bu değildir. Acile gitsek mi diyor bir de. Abicim götüreceksiniz tabi acile. En kötü midesini yıkarlar zaten de yani şu soruyu burada sorup umarım cevap falan beklemek yerine acile doğru yola çıkmışsındır.

kosi

Doçent
Reaksiyon puanı
401
Abi şaka mısınız siz ya ? Forum kullanım amacı bu değildir. Acile gitsek mi diyor bir de. Abicim götüreceksiniz tabi acile. En kötü midesini yıkarlar zaten de yani şu soruyu burada sorup umarım cevap falan beklemek yerine acile doğru yola çıkmışsındır.
Benim babama böyle bir şey olacak,babamı sırtımda koşa koşa hastaneye götürürüm.Pes bu ne rahatlık,baba rahat ki çocuğu da rahat olsun.

Alois Alzheimer

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,317
Geç gördüm maalesef. "Doktora giderken ilaç hangisiyse onu da götürün." diyecektim.

Alois Alzheimer

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,317
nerden bilsin knk kendi ilaçlamadıysa ki kendi ilaçlasa yemez zaten heralde
Birincisi o üslubuna dikkat et. "knk" ne demek? Asker arkadaşın mıyım ben senin? İkincisi biz işin okulunu okuduk, öyle yazdıysak bir bildiğimiz vardır herhalde.

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,414
Geç gördüm maalesef. "Doktora giderken ilaç hangisiyse onu da götürün." diyecektim.

Yanlışlıkla yenilen maddeye göre tedavi mi oluyor ? Yoksa madde ne olursa olsun mide mi yıkanıyor ? Ben direkt mide yıkanıyor diye biliyordum. Neticede ilaçlar farklılık göstermez tarım muhabbetlerinde.

Mly

Doçent
Reaksiyon puanı
87
Birincisi o üslubuna dikkat et. "knk" ne demek? Asker arkadaşın mıyım ben senin? İkincisi biz işin okulunu okuduk, öyle yazdıysak bir bildiğimiz vardır herhalde.
okulu ne okulu ben doktorum peki ya sen ziraat mühendisimi anlayamadım yazdığınıAyrıca benim yazdığımın okulla bir alakasını göremedim.Sana adam nerden bilsin ilacın adını ilaçlı olduğunu bilse zaten yemez diyorum ben okulunu okudum diyorsun :))))))))) üslubum gayet uygun işine bak

Son düzenleme:

Alois Alzheimer

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,317
Yanlışlıkla yenilen maddeye göre tedavi mi oluyor ? Yoksa madde ne olursa olsun mide mi yıkanıyor ? Ben direkt mide yıkanıyor diye biliyordum. Neticede ilaçlar farklılık göstermez tarım muhabbetlerinde.
Mide yıkama işlemi her maddede yapılmaz. Maddenin cinsi çok önemli. Eğer madde asit vs. aşındırıcı bir şey ise kesinlikle ama kesinlikle mide yıkanmaz. Çünkü midedeki madde geri çıkartılırken yemek borusunu yakar, daha çok zarar verir.

Ve evet, tedavi zehirin tipine göre şekilleniyor.