Peder ilaçlanmış dut yemiş halsizlik çöktü diyor bulantı baş dönmesi yok diyor.Ayran içirdik.Acile gidsekmi
Benim babama böyle bir şey olacak,babamı sırtımda koşa koşa hastaneye götürürüm.Pes bu ne rahatlık,baba rahat ki çocuğu da rahat olsun.Abi şaka mısınız siz ya ? Forum kullanım amacı bu değildir. Acile gitsek mi diyor bir de. Abicim götüreceksiniz tabi acile. En kötü midesini yıkarlar zaten de yani şu soruyu burada sorup umarım cevap falan beklemek yerine acile doğru yola çıkmışsındır.
nerden bilsin knk kendi ilaçlamadıysa ki kendi ilaçlasa yemez zaten heraldeGeç gördüm maalesef. "Doktora giderken ilaç hangisiyse onu da götürün." diyecektim.
Birincisi o üslubuna dikkat et. "knk" ne demek? Asker arkadaşın mıyım ben senin? İkincisi biz işin okulunu okuduk, öyle yazdıysak bir bildiğimiz vardır herhalde.nerden bilsin knk kendi ilaçlamadıysa ki kendi ilaçlasa yemez zaten heralde
Geç gördüm maalesef. "Doktora giderken ilaç hangisiyse onu da götürün." diyecektim.
okulu ne okulu ben doktorum peki ya sen ziraat mühendisimi anlayamadım yazdığınıAyrıca benim yazdığımın okulla bir alakasını göremedim.Sana adam nerden bilsin ilacın adını ilaçlı olduğunu bilse zaten yemez diyorum ben okulunu okudum diyorsunBirincisi o üslubuna dikkat et. "knk" ne demek? Asker arkadaşın mıyım ben senin? İkincisi biz işin okulunu okuduk, öyle yazdıysak bir bildiğimiz vardır herhalde.
Mide yıkama işlemi her maddede yapılmaz. Maddenin cinsi çok önemli. Eğer madde asit vs. aşındırıcı bir şey ise kesinlikle ama kesinlikle mide yıkanmaz. Çünkü midedeki madde geri çıkartılırken yemek borusunu yakar, daha çok zarar verir.Yanlışlıkla yenilen maddeye göre tedavi mi oluyor ? Yoksa madde ne olursa olsun mide mi yıkanıyor ? Ben direkt mide yıkanıyor diye biliyordum. Neticede ilaçlar farklılık göstermez tarım muhabbetlerinde.