Zayıflamak

steve78

Doçent
Reaksiyon puanı
48
Arkadaşlar Merhaba,

Zayıflamak istiyorum ancak uygun bir kardiyo programı bulamadım. Bulamamamın nedeni onca şey var ne yapacağımı şaşırdım. En sonunda Insanity MAX:30'a başladım ancak hareketlere ayak uyduramadığımdan devam etmedim. Sormak istediğim her gün yarım saat hafif tempoda koşsam amacıma varır mıyım? Yada P90X'te bulunan kardiyo programlarıyla (Plyometrics, Kenpo X) birlikte programıma koşu eklesem ve devridaim uygulasam nasıl olur sizce? (ör: bir gün koşu, diğer gün Plyometrics, bir diğer gün Kenpo X gibi ve tekrar koşu şeklinde devamlı uygulasam)

Boy: 1.75
KG: 73

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
266
Ya aslınsa bu konuda uzman kişilerden yardım alsanız daha iyi ve daha verimli olur.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
bir köpek edin barınaktan sabah akşam 3-5km gezdir koştur tamam...

oarslan91

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşim, sana tavsiyem birincisi Diyet ikincisi Spor, diyetsiz spor, sporsuz diyet olmaz..

bir diyetisyene gitmen gerekir, çünkü her insanın kendisine özel bir diyet programı vardır, internette orda burda duyduklarınla değil uzman bir diyetisyenden yardım alman,, çünkü diyetisyen senden kan ve idrar tahlillerini isteyecek ve ona göre bir beslenme programı hazırlayacaktır... böylelikle sağlıklı ve moralini bozmadan zayıflayabilirsin.

sağda solda duyduğun diyet ve spor programları sana faydadan çok zarar getirir.

sosyal güvencen yani sigortan varsa bir devlet hastanesindeki Dahiliye bölümüne 182 nolu numaradan randevu al..
sosyal güvencen yoksa kanunen genel sağlık sigortan vardır her halükarda yine faydalanırsın bunun için gelir testi yaptırman gerekebilir.

bu işin yani zayıflama işinin yüzde 80i diyettir.. diyet olmadan çok zordur...

spor programı için ise bir fitness spor salonuna gidebilirsin onu da iyi araştırman gerekiyor...
veyahut diyetisyen'e nasıl spor yapabilirim sorusunu yöneltebilirsin o konuda faydalı bilgiler verecektir..

sana söylemek istediklerim bu kadardır... eğer ki koşu bandı, eliptik bisiklet veya spor makineleri , izotonik makine veya ağırlık sehpası istersen hiç çekinme yardımcı olurum... Özel mesaj gönderebilirsin...

imalattan güzel fiyata alırsın.. body building (spor vücut geliştirme )makinesi veya ağırlık sehpası veya dumbell, halter vs... istersen... sevgilerimle...

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar Merhaba,

Zayıflamak istiyorum ancak uygun bir kardiyo programı bulamadım. Bulamamamın nedeni onca şey var ne yapacağımı şaşırdım. En sonunda Insanity MAX:30'a başladım ancak hareketlere ayak uyduramadığımdan devam etmedim. Sormak istediğim her gün yarım saat hafif tempoda koşsam amacıma varır mıyım? Yada P90X'te bulunan kardiyo programlarıyla (Plyometrics, Kenpo X) birlikte programıma koşu eklesem ve devridaim uygulasam nasıl olur sizce? (ör: bir gün koşu, diğer gün Plyometrics, bir diğer gün Kenpo X gibi ve tekrar koşu şeklinde devamlı uygulasam)

Boy: 1.75
KG: 73

73 kilo bence oldukça ideal o boy için :D bende yaklaşık o boylardayım ve şu sıralar dikkatli besleniyorum hedefim de 72-73 olmak. Yapım gereği hiç bi zaman cılız olamadım ki istemem de zaten. Bence 70-75 arası ideal bi kilo. düzenli spor yapıyorum ama sadece kilo için değil. Konsiyon da kasıyorum bu sayede. Bence sende böyle düşünerek yaklaşmalısın olaya. Kiloya çok fazla takmadan.