Zavallı hakem!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mila12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, çok sert konuştu.

Fenerbahçe'nin, Kayserispor'u 2-1 mağlup ettiği karşılaşmadan sonra Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, maçın hakemi Hakan Sivriservi'ye ateş püskürdü.

Turkcell Süper Lig'in 29. hafta maçından sonra çok sert açıklamalarda bulunan Kafkas şunları söyledi: "Anadolu'dan şampiyon çıkması, tatlı bir yalan. Sahada zavallı bir hakem vardı. Ben böyle aşağılık bir adam görmedim. Haksızlığı içime sindiremem. Böyle bir maçtan sonra hakem konuşulmamalıydı"

Maç bitiminde orta hakeme doru koşan Teknik Direktör Kafkas'ı, Fenerbahçeli futbolcular sakinleştirdi. Kafkas, hakemin verdiği penaltı ve Fenerbahçe'nin attığı son golde, uzatmaların dolmuş olduğuna dair tepki gösterdi.

Kaynak

webdelisi

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Tolunay Kafkas: Hocam uzatmalar doldu maç ne zaman bitecek.

Hakem : Fenerbaçe gol atınca :D

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Zavallı tolunay ve zavallı Fenerbahçe düşmanları. verilmeyen penaltılar olduğu zaman böyle eleştirmiyodunuz. ayrıca 8 dk uzatılan beşiktaş maçında bile bu kdr oyun durmamıştı. 5 dakika diil en az 7 dk uzatılmalıydı bu oyun. tarih gerçekleri yazar. dönün bakın yakın tarihe Fenerbahçe kaç penaltı kullanmış ve bu penaltıların kaç tanesi haksız penaltı. bide diğer takımların (bjk,gs)geçmişine bakın kaç penaltı kullanmışlar ve bunların kaç tanesi haksız penaltı. o zaman anlarsınız kim haklı kim haksız. Tek büyük var unutmayın oda FENERBAHÇE.

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Bence hakem gayet iyi bir maç yönetti, sporda yenmekte var yenilmekte, kaybedince suçu hakeme atmak çok yanlış.

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
[flash=475,350]http://www.antu.com/images2007/upload/upload/2007manset/superlig0708/fb_kayseri_skormanset%20[9BiAhsmV].swf?0.05413526[/flash]

Kaynak: Antu.Com :)

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Durum gayet güzel ve net izah edilmiş.

phy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yazık yazık ne +5 dk mac uzarmıymış
Rıdvan dilmeni dinleyenler uzayacağı öğrendi
toplam 6 oyuncu değişti 0,5 Dk oyuncu başına zaten 3 dakika etti
yan hakem sakatlandı , futbolcular sakatlandı, golden sonraki itirazlar
toplamda min 7 dk uzamalıydı zaten

ayrıca antu olayı çok iyi özetlemiş ;)

Wolker

Profesör
Reaksiyon puanı
2
3 büyükler ve ötekiler gerisi yalan, anadoludan şampiyon çık(a)maz bu ligde adam ol(a)maz kısa ve net özette bu arkadaşlar söylediğiniz yada anlattıgınız herşey masal ve hikaye ...

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Link dedi ki:
Bence hakem gayet iyi bir maç yönetti, sporda yenmekte var yenilmekte, kaybedince suçu hakeme atmak çok yanlış.
kesin maçı izlememişsin penaltıda temas bile yok.2. golde semih ofsaytta yani haksız bir 3 puan kesinlikle....

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
dead_ghost dedi ki:
Link dedi ki:
kesin maçı izlememişsin penaltıda temas bile yok.2. golde semih ofsaytta yani haksız bir 3 puan kesinlikle....

İzledim, biz ne hakem hataları gördük, bunlar elbette olacak, rüzgardan düşenlere bile penaltı çalındı, verilmeyen üstüste 14 penaltı için ne diyeceksin, adalet yerini bulur elbet birgün.

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Wolker dedi ki:
3 büyükler ve ötekiler gerisi yalan, anadoludan şampiyon çık(a)maz bu ligde adam ol(a)maz kısa ve net özette bu arkadaşlar söylediğiniz yada anlattıgınız herşey masal ve hikaye ...

+1 % 100 katılıyorum sana.

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Link dedi ki:
dead_ghost dedi ki:
Link dedi ki:

İzledim, biz ne hakem hataları gördük, bunlar elbette olacak, rüzgardan düşenlere bile penaltı çalındı, verilmeyen üstüste 14 penaltı için ne diyeceksin, adalet yerini bulur elbet birgün.
evet ne goller gördük dimi elle kolla atılan :D :D

JuLiuSiuS

Profesör
Reaksiyon puanı
4
dead_ghost dedi ki:
Link dedi ki:
dead_ghost dedi ki:
Link dedi ki:

Maçtan önce Eski 6S'li Arif Deivid ile görüştü herhalde. ;)

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
JuLiuSiuS dedi ki:
dead_ghost dedi ki:
Link dedi ki:
dead_ghost dedi ki:
Link dedi ki:

Maçtan önce Eski 6S'li Arif Deivid ile görüştü herhalde. ;)
yok sizin yönetim yeni federasyon başkanı ile oturup yemek yemiş.devre arasıda hakemle görüşmüşler ;)

blind_eagle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mila12 dedi ki:
[flash=475,350]http://www.antu.com/images2007/upload/upload/2007manset/superlig0708/fb_kayseri_skormanset%20[9BiAhsmV].swf?0.05413526[/flash]

Kaynak: Antu.Com :)

İlahi Adalet her zaman haklının ve doğrunun yanındadır.Yani bu İlahi Adalet olmuyor...

goksu_sedat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Fenerbahçeye suç atınca fenerbahçeliler diğer ikisine(GS-BJK) suç atıyor.Sonuç olarak bu 3ü götürüyor herşeyde. Herşey açık ve net. ben fenerdi şuydu buydu diye ayırmıyorum Bu 3 büyüğün hepsi yapıyor bunları. Artık Bir anadolu takımı tutan olarak alıştık bunlara. Hem yapıyorlar yapıyorlar sonrada. Anadoludan şampiyon niye çıkmıyor diye laf yapıyorlar.