BehzatAmirim
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 6,972
Press "F" to pay respect.
@Captain MacMillan
@nixc0r
@Uchiha Sasuke
Mesaj otomatik birleştirildi:
O7
Ekli dosyayı görüntüle 173342
@Captain MacMillan
@nixc0r
@Uchiha Sasuke
O7
Tamamen uçtu. -_-Tamamen mi uçuruldu? ? Ben onu istediğim zaman çaldırabildiğim için mutluyum. ?
Tamamen uçurulduysa başka forum bulurum onunla goygoy yapacak ?
Confikide uçurup duruyorlardı af gelir ?Tamamen uçtu. -_-
Uçurulmayı kelle uçurmak olarak anlatıyorlarsa sıkıntı yaşarsın abi ?Beni de uçursunlar diyecektim de kanatlarım yok ki benim
Kelle paça çorbasına bayılırım ?Uçurulmayı kelle uçurmak olarak anlatıyorlarsa sıkıntı yaşarsın abi ?
Aman hocam yapmayın ?Beni de uçursunlar diyecektim de kanatlarım yok ki benim
Niye uçtu bari onu bilseydik ?
Evet, +18 içerikten banlanmış. Hatırladığım kadarıyla daha önceleri de bu sebepten banlandığı olmuştu.
kac hafta banlandı yoksa tamamenmı gitti?Ekli dosyayı görüntüle 173342
@Captain MacMillan
@nixc0r
@Uchiha Sasuke
O7
Kalıcı banlanmış.kac hafta banlandı yoksa tamamenmı gitti?
ama en aktif kişilerdendi benim gördügüm kadar herkes seviyordu kimseye rahtszlkta vermediKalıcı banlanmış.
Yukarıda neden banlandığı yazıyor. Gitmesi forumun aktifliğine zarar verecektir muhtemelen.ama en aktif kişilerdendi benim gördügüm kadar herkes seviyordu kimseye rahtszlkta vermedi
Kaynda onun degilmi?Yukarıda neden banlandığı yazıyor. Gitmesi forumun aktifliğine zarar verecektir muhtemelen.
Onun hesabı mı? Daha pazartesi katıldım haberim yok. Önceden ziyaretçi olarak kullanıyordum da denk gelmedim hiç.Kaynda onun degilmi?
yo pardon onun degilmiş zaur sabah 6.33 gibii aktif olmuş süreli bence yedigi ban.Onun hesabı mı? Daha pazartesi katıldım haberim yok. Önceden ziyaretçi olarak kullanıyordum da denk gelmedim hiç.
Bilemiyorum ama gitgide aktif ve forumda eskiden beri olan üyeler gidiyor. Gerçekten üzücü... ?yo pardon onun degilmiş zaur sabah 6.33 gibii aktif olmuş süreli bence yedigi ban.
hocam ama kalıcı ban yemedi demi cünkü 50 dk önce aktifti yazıyorÇok kafa dengi birisi de birazcık sınırlarını bilse sorun çıkmayacak. Adam eskiden dalgasını yaptığı şeyin direkt videosunu atmış.
Orada yazan süre foruma girdiği vakit lakin halen kalıcı banı duruyor. Yani forum üzerinde hiçbir şeyi göremiyor. Yönetim bir af uygulamazsa banı sonsuza kadar kalacak.hocam ama kalıcı ban yemedi demi cünkü 50 dk önce aktifti yazıyor
Ban yediğin zaman forum anasayfasına tıkladığında aktif gözüküyosun.Ama banlısın.hocam ama kalıcı ban yemedi demi cünkü 50 dk önce aktifti yazıyor
O7 kaptan o adamın kimseye zararı bile yoktu yazık oldu ...Ekli dosyayı görüntüle 173342
@Captain MacMillan
@nixc0r
@Uchiha Sasuke
O7
Gelir geri..Bir devrin bittiği yerdeyiz... Maalesef ki her bir şeyin yükselişi olduğu gibi çöküşü de olabiliyor. Güle güle Zaur. Çok güldük eğlendik sayende. ?
Da forumda üyeTamamen mi uçuruldu? ? Ben onu istediğim zaman çaldırabildiğim için mutluyum. ?
Tamamen uçurulduysa başka forum bulurum onunla goygoy yapacak ?
Burası SDN ama?Da forumda üye