Zana Kürdistanlıyım dedi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cacar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
SONERAVSAR dedi ki:
Bak şimdi arkadaşım görüşüne katılıyorum doğru ama bide doğu ile karadenizi karşılaştıralım yaşam koşullarını doğuda okuma yazma bilmeyen insan çok buda ne oluyo onları kandırmak daha kolay olduğu için pkk bu yerleri seçiyor tabiki bu kimin suçu oraya okul yapmayan hastane yapmayanlardan kaynaklanıyor
dostum bilmeden konusuyorsun... okul yapmadıklarını nerden biliyorsun... en güzel okullar en güzel hastaneler var orda... ama kendi halkı bile orda çalışmak istemiyor.. hoca olsa bile vuruyolar adamı... onuda geçtim okula yollamıyolar... ayrıca K.ırak a türkiye girerse bu terör örgütü için olmayacak lütfen bunu anlayın artık... o sadece bunun görülen yüzü içinde başka nedenler yatan bir proje bu...dağdakini vurmakla sorunlar çözülmeyecek.. dağdaki ölse evde oturan gidecek dağa..

cacar

Profesör
Reaksiyon puanı
13
SONERAVSAR dedi ki:
Bak şimdi arkadaşım görüşüne katılıyorum doğru ama bide doğu ile karadenizi karşılaştıralım yaşam koşullarını doğuda okuma yazma bilmeyen insan çok buda ne oluyo onları kandırmak daha kolay olduğu için pkk bu yerleri seçiyor tabiki bu kimin suçu oraya okul yapmayan hastane yapmayanlardan kaynaklanıyor

ben iş dolayısıyla güneydoğuyu gezmek zorunda kaldım, fakat hiçte öyle dediğin gibi değil. benim memleketim Tokat, fakat 10 tane Tokat 1 tane Batman etmez, diğer kentlerde öyle. Şehir merkezinde yok yok. Eğer kargaşa çıkarmak yerine sadece tarihi ve kültürel zenginlikleri ortaya çıkarsalar zaten herşey daha farklı olabilirdi. Yapılan hastanelere gönderilen doktorların öldürülmesi, çalışan mühendislerin öldürülmesi, öğretmenlerin öldürmesini lütfen unutmayalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...