ZAMAN... UYELİK

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ridvan1452

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Arkadaslar gündeme cıkan haberlerin dogrumu yanlısmı oldugunu nekadar biliyorsunuz ya da bu cıkan gazetelerin (bazıları) Türkiyeyi nasıl yozlastırırız diye ugrastıgını biliyormusunuz eger dogru haber okumak istiyosanız ZAMAN gazetesine uye olun yanlıs bi haberyazdıysa bu gazete bana gelin ya da e-mail ime yazın surası yanlıtı diye

Simdi ZANAN gazetesine uye olmak isterseniz adınızı soyadınızı adresinizi yazın ben sizi uye edeyim sadece ayda 15 ytl bu parayla bir ay gundemi takıb edeceksiniz hemde dogru sekilde hadi beylerr

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
zaman gazetesinin de türkiyeyi yozlaştırıp yozlaştırmadığından nasıl emin olacaz?ya o gazete de bazı kesimlerin reklamlarını yaptığı,faaliyetlerini yürüttüğü bi gazeteyse

ridvan1452

Profesör
Reaksiyon puanı
24
corpuscallosum dedi ki:
zaman gazetesinin de türkiyeyi yozlaştırıp yozlaştırmadığından nasıl emin olacaz?ya o gazete de bazı kesimlerin reklamlarını yaptığı,faaliyetlerini yürüttüğü bi gazeteyse

Ya sen bu gazetenin kimi olduguna bakma sen hic bu gazetede Türkiyeyi kotuluyecek atese atacak bi sekilde yazı yazdıgını gordunmu hic durupdurur ken spekilasyonlar cıkardıgını gordunmu gorduysen bana yaz e-mailim bu ridvanguney@gmail.com ben buna kefilim
hem kimin oldugunu dersen bunun sahibinide diger gazeteler bu kadar kotu gosteriyor eger sahibi ile ilgili bir somut delil varsa onuda yz onada kefilim

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Burası sanırım satış veya pazarlama bölümü değil. Dolayısıyla kilitlemek hoş olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...