Zaman Savaşı - Browser Game

Jack Lash

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
logo.png

Selam arkadaşlar,

Yeni bir tarayıcı oyunu geliştirdim. Henüz birkaç eksiği var ama yine de oynanabilir durumda. Test etmek, ilk oynayanlardan olmak isteyen arkadaşlar olursa pek mumnun olurum.

Geri dönüşleriniz çok değerlidir.

www.zamansavasi.net

jack@zamansavasi.net

Kısa özet: Para birimi saniye. Harcamalar ve kazançlar saniye ile oluyor. Aynı zamanda zaman geçtikçe saniyeler saniye hızında azalıyor! Saniye biterse ölüyorsunuz ve hesap kapanıyor. Fikir temeli bu. Ayrıca farklı özelliklerle (mesela ekip soygunları) zenginleştirilmiş durumda. 15. seviyeden başlıyor oyun. 1. seviyeye doğru gidiyor... Oyunu kazanma puan ya da en zor soygunun gerçekleştirilmesi şeklinde olacak ancak beta olduğu için o karar henüz net değil. Duruma göre değişebilecek.

Umarım beğenirsiniz.

serkay1578

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Güzel fikir,saniyenin bitmesi falan ama oyun çok düz geldi bana sadece linke tıklıyormuş hissi yaratıyor mesela ogamede oynuyormuş hissi var,saniye fikri dediğim gibi süper ama içini daha güzel doldurmalısın bence saniye fikri gibi yenilikçi şeyler ile

ktlpby

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim çok güzel bir düşünce.Aslında geliştirilirse tutulabilir.

Jack Lash

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler. Oyuna biraz görsellik katıldığında bahsettiğiniz konuda da ilerleme sağlanmış olacak diye düşünüyorum. Programcı olduğum için grafik konusunda pek bir şey yapamıyorum. Şimdilik sistemin işlemesi ile ilgileniyorum. Gelecek tüm yorumlar bana çok yardımcı olacaktır. Tekrardan teşekkürler.