Zalim İstanbul'un Yıldızı Bahar Şahin'den Eski Sevgilisi Reynmen İçin Bomba Açıklama!

Bu konuyu okuyanlar

bilicimustafa12

Müdavim
Katılım
24 Mayıs 2017
Mesajlar
7,164
Reaksiyon puanı
626
Puanları
113
Yaş
25
Zalim İstanbul'un yıldızı Bahar Şahin'den eski sevgilisi Reynmen için bomba açıklama!
Zalim İstanbul dizisinin genç yıldızı Bahar Şahin, eski sevgilisi Reynmen hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. Nişantaşı'nda görüntülenen Şahin, resmen Reynmen'i bombardımana tuttu.
Zalim İstanbul'un yıldızı Bahar Şahin'den eski sevgilisi Reynmen için bomba açıklama! - Sayfa 1

Kanal D'nin sevilen dizisi Zalim İstanbul'da Ceren karakterine hayat veren Bahar Şahin, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Zalim İstanbul'un çekimlerinin başlamasıyla İstanbul'a döndüğünü belirten Şahin, "Tatil bitti. Artık çalışma zamanı" ifadelerini kullanırken, bir dönem aşk yaşadığı eski sevgilisi olan Reynmen hakkında ilk kez konuştu.
Zalim İstanbul'un yıldızı Bahar Şahin'den eski sevgilisi Reynmen için bomba açıklama! - Sayfa 2

Güzel oyuncu Bahar Şahin, çıkardığı rap parçasıyla müzik listelerini alt üst eden eski sevgilisi Reynmen hakkında çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bir dönem YouTuber Reynmen ile aşk yaşadığını itiraf eden Şahin, eski sevgilisi hakkında şunları söyledi:
Zalim İstanbul'un yıldızı Bahar Şahin'den eski sevgilisi Reynmen için bomba açıklama! - Sayfa 3

Reynmen'in şarkılarını dinlemiyorum: "Evet Reynmen ile bir dönem birlikteliğimiz vardı. Reynmen, bence çok başarılı. Şarkılarını dinlemiyorum ama sosyal medyadan buralara kadar gelmek zor bir şey ancak kendisi başardı.''

Zalim İstanbul'un yıldızı Bahar Şahin'den eski sevgilisi Reynmen için bomba açıklama! - Sayfa 4

Komik biri: ''Başaracağını biliyordum onda daha ne cevherler var. En başta çok komik bir çocuk bence oyunculuk da yapabilir."
Zalim İstanbul'un yıldızı Bahar Şahin'den eski sevgilisi Reynmen için bomba açıklama! - Sayfa 5

Reynmen ile aynı projede yer almam: ''Aynı projede oynar mısınız?" sorusuna ise, "Teklif gelse aynı projede oynamamız için herhalde kabul etmezdim.''

Zalim İstanbul'un yıldızı Bahar Şahin'den eski sevgilisi Reynmen için bomba açıklama! - Sayfa 6

Yeniden olmaz: Reynmen ile yeniden bir ilişkiye başlama sorusuna ise güzel oyuncu, ''Yeniden bir birliktelik de söz konusu olamaz" cevabını verdi.

Zalim İstanbul'un yıldızı Bahar Şahin'den eski sevgilisi Reynmen için bomba açıklama! - Sayfa 7

Reynmen'in eski sevgilisi Bahar Şahin kimdir?
Aslen Artvinli olan Bahar Şahin, 1997 yılında Ankara’da doğdu. İstanbul'a yerleşerek eğitim ve öğretim hayatına burada devam etti. Okulda tiyatro ekiplerine katıldı. Ankara Altındağ Gençlik Merkez'inde tiyatro ekibine dahil oldu.

Zalim İstanbul'un yıldızı Bahar Şahin'den eski sevgilisi Reynmen için bomba açıklama! - Sayfa 8

Oyunculuk eğitimi alan Bahar Şahin, ilk oyunculuk deneyimini O Hayat Benim dizisinde canlandırdığı Müge karakteri ile başladı.
Zalim İstanbul'un yıldızı Bahar Şahin'den eski sevgilisi Reynmen için bomba açıklama! - Sayfa 9

Daha sonra ise TRT ekranlarında yayınlanan Lise Devriyesi dizisinde rol almıştır. Kayıtdışı dizisinin kadrosunda da yer alan Bahar Şahin son olarak Zalim İstanbul’da Ceren karakterinin canlandırıyor.
Zalim İstanbul'un yıldızı Bahar Şahin'den eski sevgilisi Reynmen için bomba açıklama! - Sayfa 10

Zalim İstanbul Ceren karakteri: Ailenin lükse, magazine düşkün, fırlama küçük kızı. Medyada görüp özendiği hayatları yaşamak uğruna, aklını varsa yoksa dümen çevirmeye çalıştıran, güzelliğinin farkında ve bunu kullanmaktan çekinmeyen 20’lerinin başında bir genç.
Zalim İstanbul'un yıldızı Bahar Şahin'den eski sevgilisi Reynmen için bomba açıklama! - Sayfa 11

Tutkulu bir kızdır Ceren, karda yürür ama izini belli etmez. Karşısına çıkan fırsatları ise hiç düşünmeden değerlendirir. Gerekirse kardeşlerini, ailesini harcar, ama eninde sonunda kafasındaki hedefe yürür. Bir sonraki hedefine ulaşmak ise sandığı kadar kolay olmayacak ve aile bağlarını da derinden yaralayacaktır.


Kaynak: İnternethaber
 

Creative

Kör Cerrah
Emektar
Katılım
12 Eylül 2009
Mesajlar
13,836
Çözümler
2
Reaksiyon puanı
17,258
Puanları
113
Yaş
39
Güzel kızmış.. ?
 

Son mesajlar

Üst