Z5 Compact'ta renk kararsızlığı

Dondante

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar.
Telefonu ön siparişle satın alacağım, dolayısıyla hakkında ne kadar video varsa izledim. Renk olarak mercan ya da sarı düşünüyorum. Maalesef videolardaki renk farklılıkları kararsız kalmama sebebiyet veriyor. Mesela mercan rengin incelendiği videonun birinde renk pembeye dönükken, diğer bir videoda turuncu daha baskın. Aynı şey sarıda da geçerli. Birinde çiğ bir sarı mevcutken diğerinde z1 compact'tan hatırladığımız lime a yakın sarı var. Telefonun gerçekte rengini görmediğimden buradan bilen falan varsa çok memnun olurum.

* Telefon, Türkiye pazarına girdikten sonra yakından inceleyip karar vermek elbette ki daha mantıklı ancak ne zaman renkli bir telefon almaya yeltensem stok sıkıntısı yaşıyorum. Bu yüzden ön sipariş geçeceğim yani artık.

Dondante

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ne kadar yardımsever bir forum :dirol:

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Urun marketlerde satisa sunuldugu gun gidip cannli olarak incelemen gerekiyor. Cunku kameralar insan gozunu yaniltabiliyor. Bu nedenle elden satisa sunulmasini bekle.belki kasa dokulari farkli olcak ne biliyosun.

Dondante

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Belirttiğim gibi bence de kesinlikle bir yakından inceleme yapılması lazım ancak bende bir uğursuzluk mu vardır nedir renkli telefon alacaksam piyasaya sürülmesini bekliyorum ve sonra nasıl oluyorsa stok tükeniyor. Stoğun yenilenmesini beklemek için de eski telefonum müsaade etmiyor pek :)
Yurtdışında inceleyen olmuştur illa, ton olarak şu fotoğraftakine daha benziyor/bunu baz alabilirsin vs şeklinde bir cevap almayı ümit ediyorum.

Mustafaline

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Belirttiğim gibi bence de kesinlikle bir yakından inceleme yapılması lazım ancak bende bir uğursuzluk mu vardır nedir renkli telefon alacaksam piyasaya sürülmesini bekliyorum ve sonra nasıl oluyorsa stok tükeniyor. Stoğun yenilenmesini beklemek için de eski telefonum müsaade etmiyor pek :)
Yurtdışında inceleyen olmuştur illa, ton olarak şu fotoğraftakine daha benziyor/bunu baz alabilirsin vs şeklinde bir cevap almayı ümit ediyorum.

kardeşim polonyadayım ben şu an, telefon sitede yeni olarak gözüküyor. Resmi mağazasına gideceğim birkaç güne. Elime alır foto çekerim, her rengini incelemeye çalışırım. Bende de z3compact var onun kamerasından görürsün birde z5compactın rengini :)

Dondante

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya gerçekten çok teşekkür ederim de ben ön sipariş süresi bitmesin diye dayanamadım ve geçen Çarşamba günü sipariş etmiştim sarı olanından, gerçekten de çok güzel -pişman etmedi. Siz yine de yükleyin tabii, faydalanacak olan arkadaşlar olacaktır muhakkak :)

Mustafaline

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Ya gerçekten çok teşekkür ederim de ben ön sipariş süresi bitmesin diye dayanamadım ve geçen Çarşamba günü sipariş etmiştim sarı olanından, gerçekten de çok güzel -pişman etmedi. Siz yine de yükleyin tabii, faydalanacak olan arkadaşlar olacaktır muhakkak :)

Hayırlı olsun, kusura bakmayın bu arada koşturmaca arasında halledemedim yükleme işini. Umarım güzel deneyimleriniz olur yeni compact canavarıyla

Mustafaline

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Hayırlı olsun, kusura bakmayın bu arada koşturmaca arasında halledemedim yükleme işini. Umarım güzel deneyimleriniz olur yeni compact canavarıyla

buyrun çektiğim videolar (baya kısa ama :laugh:) :

Z5 COMPACT SARI:

[video=youtube;5wO5ZMuF5ek]https://www.youtube.com/watch?v=5wO5ZMuF5ek[/video]

Z5 COMPACT SARI VE MAT SİYAH:

[video=youtube;aPW9hZCWsyo]https://www.youtube.com/watch?v=aPW9hZCWsyo[/video]