Oguzhan1078
Öğrenci
2 gün sonra bimeksten z5 compact alcam ama yok o para değmez diyosanız başka telefon öneriniz varsa söyleyin
Ben kullanıyorum 1,5 aydır. Parasının hakkını sonuna kadar veriyor.2 gün sonra bimeksten z5 compact alcam ama yok o para değmez diyosanız başka telefon öneriniz varsa söyleyin
Önemli değil sormak istediğin sorular varsa çekinmeden sorabilirsinTeşekkürler
Ben arkaya da öne de taktırmadım sadece kılıf var. Bir kere arabadan ekranı yere çakıldı ekran koruyucu yoktu pencereli kılıftı hiç bir şey olmadı. Telefon en ufak darbede kırılmıyor narin değil sağlam yani.Birde bişey sorcam kırılmaz cam için arkalı önlümü taktırıyoruz ?
Hocam günlük kullanımda ılık oyunda şarjda falan ısınıyorBenim fikrim bence Snapdragon 810 çok ısınıyor. Note 4 ondan daha iyi.. kişisel olarak kullanmadım. fakat izlediğim videolar ve kullanıcı yorumları bu yönde. Tasarımı çok güzel. günlük kullanımda sıkıntı yaşatabilir ilerde.
haklısın. ama shifdelete videolarında izledim. video çekerken 4k mesela ısınıp yarıda kesiyormuş.otomatik çekim modu ile alakalıda olumsuz yönleri var. tabi herkesin kullanım şekli farklı. hayırlısı olsun. diyelim.Hocam günlük kullanımda ılık oyunda şarjda falan ısınıyor
Hocam başka bir kaynakta da 1o dk 4K çekiminde ısınmadığını söylemişlerdi. Bence bunlar aldatmaca her kullanıcı farklı kullandığı için telefonu telefon da farklı ısınır duruma görehaklısın. ama shifdelete videolarında izledim. video çekerken 4k mesela ısınıp yarıda kesiyormuş.otomatik çekim modu ile alakalıda olumsuz yönleri var. tabi herkesin kullanım şekli farklı. hayırlısı olsun. diyelim.
aynen öyle. tercih meselesi artık.Hocam başka bir kaynakta da 1o dk 4K çekiminde ısınmadığını söylemişlerdi. Bence bunlar aldatmaca her kullanıcı farklı kullandığı için telefonu telefon da farklı ısınır duruma göre