Z5 compact alcam da önerileriniz var mı?

Oguzhan1078

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2 gün sonra bimeksten z5 compact alcam ama yok o para değmez diyosanız başka telefon öneriniz varsa söyleyin

Reaksiyon puanı
26
2 gün sonra bimeksten z5 compact alcam ama yok o para değmez diyosanız başka telefon öneriniz varsa söyleyin
Ben kullanıyorum 1,5 aydır. Parasının hakkını sonuna kadar veriyor.
Sadece telefona yüklenirsen şarjda iken kullanırsan alev topu gibi ısınıyor. Ama koruma yani. Telefonu 2 dk soğuk yere koyar kapatırsın sonra gene devam edersin.
Ha bir de sudan çıkınca hoparlör sesi çok kısılıyor. Çünkü hoparlör süngeri suyu emiyor o zaman da saç kurutma makinesini hoparlörün olduğu tarafa tut.

Onun dışında gerek batarya kamerası arayüzü tasarımı mükemmel.

Oguzhan1078

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Birde bişey sorcam kırılmaz cam için arkalı önlümü taktırıyoruz ?

Reaksiyon puanı
26
Birde bişey sorcam kırılmaz cam için arkalı önlümü taktırıyoruz ?
Ben arkaya da öne de taktırmadım sadece kılıf var. Bir kere arabadan ekranı yere çakıldı ekran koruyucu yoktu pencereli kılıftı hiç bir şey olmadı. Telefon en ufak darbede kırılmıyor narin değil sağlam yani.

Caglar84lu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Benim fikrim bence Snapdragon 810 çok ısınıyor. Note 4 ondan daha iyi.. kişisel olarak kullanmadım. fakat izlediğim videolar ve kullanıcı yorumları bu yönde. Tasarımı çok güzel. günlük kullanımda sıkıntı yaşatabilir ilerde.

Reaksiyon puanı
26
Benim fikrim bence Snapdragon 810 çok ısınıyor. Note 4 ondan daha iyi.. kişisel olarak kullanmadım. fakat izlediğim videolar ve kullanıcı yorumları bu yönde. Tasarımı çok güzel. günlük kullanımda sıkıntı yaşatabilir ilerde.
Hocam günlük kullanımda ılık oyunda şarjda falan ısınıyor

GetSomeRest

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Çok güzeltelefon bende almayı düşündüm ama şimdi yeni usb-c girişli cihazlar çıkyor onun için vaz geçtim ama sony nin yeni modellerinde de yoktu usbc. bana göre tek eksiği bu. Eğer bu telefonu alsaydım uzun süre kullanacaktım vaz geçtim. şimdilik bekliyorum yeni modelleri. siziniçin önemli değilse usbc rahatlıkla alabilirsiniz.

Caglar84lu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Hocam günlük kullanımda ılık oyunda şarjda falan ısınıyor
haklısın. ama shifdelete videolarında izledim. video çekerken 4k mesela ısınıp yarıda kesiyormuş.otomatik çekim modu ile alakalıda olumsuz yönleri var. tabi herkesin kullanım şekli farklı. hayırlısı olsun. diyelim.

Reaksiyon puanı
26
haklısın. ama shifdelete videolarında izledim. video çekerken 4k mesela ısınıp yarıda kesiyormuş.otomatik çekim modu ile alakalıda olumsuz yönleri var. tabi herkesin kullanım şekli farklı. hayırlısı olsun. diyelim.
Hocam başka bir kaynakta da 1o dk 4K çekiminde ısınmadığını söylemişlerdi. Bence bunlar aldatmaca her kullanıcı farklı kullandığı için telefonu telefon da farklı ısınır duruma göre