Z3 compact renk önerisi ?

Renk önerisi ?

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .

Mustafaline

Asistan
Reaksiyon puanı
5
yaklaşık 4 ay bekledim, karar verdim hayırlısıyla bu teli alıyorum.yaşadığım şehirdeki sony'ye şimdilik siyah ve beyazı gelmiş. beyazı çok beğendim. ama yeşili de bekliyorum. eğer kullanan gören varsa sizce hangi rengi daha orijinal duruyor. siyahı ve turuncuyu eledim kafamda.yeşil vs beyaz ? yorumlarınızı bekliyorum :)

bmw m3

Asistan
Reaksiyon puanı
0
eğer resimlerdeki gibi ise bende yeşil yada bakırı tercih ederim siyah ve beyaz arasında ise siyahı ben beyazı itici buldum

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Resimleri de buraya atsan herkes kararini verir :)
Renkler ve zevkler tartışılmaz ama ben kırmızı olani beğeniyorum gerçi turuncu demisin sanirim buna

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Turuncusunu alırdım ben olsam diğer renklere bakmam bile hatta turuncu yoksa almazdım :)

Mustafaline

Asistan
Reaksiyon puanı
5
yaklaşık 4 ay bekledim, karar verdim hayırlısıyla bu teli alıyorum.yaşadığım şehirdeki sony'ye şimdilik siyah ve beyazı gelmiş. beyazı çok beğendim. ama yeşili de bekliyorum. eğer kullanan gören varsa sizce hangi rengi daha orijinal duruyor. siyahı ve turuncuyu eledim kafamda.yeşil vs beyaz ? yorumlarınızı bekliyorum :)

xperia-z3-compact-green-1240x840-a78b2c78e599f712ba7633e9db9ae326.jpg
xperia-z3-compact-white-1240x840-f40248bb3132354ba48c58041e244284.jpg

- - - Mesaj Güncellendi - - -

renkler bunlar. ankete katılabilirsiniz :)

marsharun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yalnız bişey söyleyeyim, telefonun beyaz rengi resimde durduğundan daha güzel, yeşilini yakından görmedim ama yeşil de çok güzel duruyor fotoğraftan. Siyah yakışmamış bu telefona. Siyah alma diğerleri güzel :)

SBJKN1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyaz asalettir. Nereden çıkardın hıyar rengini Üstat

Mustafaline

Asistan
Reaksiyon puanı
5
nasıl hıyar rengi ya :D siyah beyaz klasiktir. ikisinide elime alıp kullandım. beyaz hoşuma gitti. şu an yeşilin gelmesini bekliyorum. bakalım gerçekte nasıl bir hissiyat verecek ?

Ritchie

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Zevk meselesi, kırmızı yada siyahı güzel

S

SDN Okuru

SDN Okuru
z1 compact var bende sadece ön yüzü siyah gerisi beyaz. Bence beyaz daha güzel o tasarıma daha çok yakışıyor.

tridinebandiyum

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben de genelde herkeste olan renkleri kullanmayi sevmem siyah ve beyaz gibi. Resimde yeşil harika duruyor ama tabi canlısi da böyleyse tercihim yesilden yana

karaca761

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bugun arkadasim compacktin siyaini almis biraz inceledim.on numara ve siyah renk cok guzel yakisiyor telefona...bendee duz z3 beyaz renk var oda fena degil beyazda guzel.

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Harbiden güzel telefon ama iyi seçim bence .

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Yeşil daha farklı olur bence yeşil al. Turuncuyu elemeseydin turuncu derdim.

Mustafaline

Asistan
Reaksiyon puanı
5
ya en kısa zamanda gelse de görsek şu yeşili. avrupada çok sattı bize kalmadı herhalde yeşil :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ben de genelde herkeste olan renkleri kullanmayi sevmem siyah ve beyaz gibi. Resimde yeşil harika duruyor ama tabi canlısi da böyleyse tercihim yesilden yana
dediğin gibi, en klasik tercih edilen renklerdir ama bir değişiklik olsun istiyorum işte :) beyazı uzaktan gören iphone sanır zaten :) orjinal, telefonun kendine has bir renk olmuş yeşil

Milimsi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ben ilk yeşille siyah arasında kalmıştım. Ön ekranıda artık beyaz üretiyorlar ilk gördüğümde itici geldi. Sonra yeşilde Renk karmaşası oluyor diye vazgeçtim. Çünkü ekrandaki renkler siyah vede yeşil abesk kacar diye düşündüm yoksa cok hoş tonlar kullanıyor sony telefon renklerinde. Önüde yeşil olsa tartışmasız yeşil derdim. İyice videolara felan bakınca Beyazı beğendim. 1 hafta içinde bende z3c alıcam. Ama beyaz ve siyah arasında çok kararsızım bilemiyorum.

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Ben ilk yeşille siyah arasında kalmıştım. Ön ekranıda artık beyaz üretiyorlar ilk gördüğümde itici geldi. Sonra yeşilde Renk karmaşası oluyor diye vazgeçtim. Çünkü ekrandaki renkler siyah vede yeşil abesk kacar diye düşündüm yoksa cok hoş tonlar kullanıyor sony telefon renklerinde. Önüde yeşil olsa tartışmasız yeşil derdim. İyice videolara felan bakınca Beyazı beğendim. 1 hafta içinde bende z3c alıcam. Ama beyaz ve siyah arasında çok kararsızım bilemiyorum.
Beyaz al bence sararma sorunu da yok.

Mustafaline

Asistan
Reaksiyon puanı
5
renk karmaşası derken ? arkaya her halukarda şeffaf veya opak bir kılfı alacağım, ama önden bakışta ekranın yanları siyah dış çerçeve yeşil gözüküyor ya. benim hoşuma gitti. sen siyahla beyaz arasında kaldıysan bence beyaz al. siyahın yan plasıtik kısmının rengini beğenmedim. beyazın yanları grimsi bir ton hoş duruyor :)

Milimsi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Yeşil al gitsin. Farklı olmak güzeldir. Dikkat çeker :D Bende %90 beyaz istiyorumda kulaklık beyaz olcak ondan kararsızım :D

Milimsi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Eyvallah :D Sanada şimdiden hayırlı olsun kardeş :)

SBJKN1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben de Z3 compact alıcam ama son zamanlarda haberi de yapılan ekran pembelesmesı kafamı karıstırdı. Kullanan varsa tecrubelerını paylasabılır mı? Cıdden boyle birşey mevcut mu?

Mustafaline

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Ben de Z3 compact alıcam ama son zamanlarda haberi de yapılan ekran pembelesmesı kafamı karıstırdı. Kullanan varsa tecrubelerını paylasabılır mı? Cıdden boyle birşey mevcut mu?

kardeşim ekran pembeleşmesi binde bir fabrikasyon hatasıdır olabilir. ama ben siyah renklerde bag gibi birşey olduğunu gördüm, youtube ta adam menüyü sağa kaydırıyor bekliyor sonra soldan menü kişiselleştirme bölümü geliyor. sanırım bunu küçük bir güncellemeyle düzeltebilirler. bir de ekrana bastırdığında esneme oluyormuş ses geliyormuş. cihazı alırken ekranın tüm noktalarına basınç uygula test et esniyor mu diye. ama karalama politikası da olabilir. her markaya yapıyolar.