Z1C mi Z Ultra mı?

tamercankacak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba, performans bakımından Z1C'mi Z Ultra mı? Ekran konusunda ekranın küçük ve nazik olması bakımından Z1C benim daha çok hoşuma gidiyor. Görüşlerinizi bekliyorum. (Sony Xperia Z1 Compact - Sony Xperia Z Ultra)

hsnklc

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Z1C lafı geçerse karşısına Z2 M8 gibi telefonlar gelmediği sürece tek geçerim :D

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Z1c nere z1 ultra nere birinin ekrani 2.5 kati önce büyük mu küçük mu ekran istedigine karar ver

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Z Ultrayı G2 kadar kullandım, bazı işlerim için gerekliydi ama satma kararı almıştım ve güzel bir ücrete sattım.

Z1c'yi arkadaşım almış yaklaşık 15 dakika muhabbetim olmuştu telefon ile güzel başarılı cihaz, ben olsam Z1c alırım çünkü z ultra sıkıntı bir cihaz, büyük ekranı var cepte taşımak zor ve zahmetli, otururken dikkat etmek gerekiyor vb.

Büyük ekran olduğu için şarj sorunuda var gibi yani benim kullanımıma dayanıyordu ama elinden düşmüyorsa telefon Z ultra önermiyorum.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Büyük küçük fark etmeden, nefes alsın yeter stili. "Telefon olsun yeter." :D

Z1c hem yeni telefon hemde daha kolay kullanıma sahip, kamerası kat kat daha iyi ben kısaca kamerasını hiç beğenmemiştim Z Ultranın.

Satmadan önce 4.4.4 güncellemesi geldi, android L de alıcakmış, haliyle Z1cde alıcak bu güncellemeleri.

Android L son güncellemesi olabilir Z ultranın ama Z1cnin Android L son güncellemesi olucağını sanmıyorum daha taze cihaz.